foto: Instagram
Zavorotņukas bijušais vīrs nosauc iespējamos aktrises slimības cēloņus
Krievu aktrise Anastasija Zavorotņuka.
Slavenības
2022. gada 7. aprīlis, 05:29

Zavorotņukas bijušais vīrs nosauc iespējamos aktrises slimības cēloņus

Jauns.lv

3. aprīlī Anastasija Zavorotņuka svinēja dzimšanas dienu. Seriāla "Mana mīļā aukle" zvaigznei apritēja 51 gads. Kamēr tuvinieki un piederīgie apsveica aktrisi svētkos un vēlēja viņai veselību, nevienaldzīgie centās tikt skaidrībā par viņas slimības iemesliem.

Anastasijas Zavorotņukas pirmais vīrs, vācu biznesmenis Olafs Švarckopfs, ar viņu laulībā nodzīvoja tikai gadu. Aktrise paspējusi palikt stāvoklī no viņa, tomēr zaudējusi bērnu. Tiesa, vēlāk Olafs pieļāva, ka patiesībā Anastasija izdarījusi abortu.

"Mēs braucām uz Astrahaņu. Bet pirms brauciena viņa lūdza, lai viņu kaut kur aizved. Viņas nebija pusstundu. Es saprotu, ka viņai tur kaut ko iedeva vai izdarīja, un tad notika spontānais aborts," ar minējumiem dalījās Olafs.

foto: Ekrānuzņēmums
Olafs Švarckopfs.

Pēc kāda laika mašīnā Zavorotņuka sajutās slikti.Viņa lūgusi apstāties tuvākajā benzīntankā. Iznākusi no tualetes telpas, aktrise ar akmens seju paziņoja vīram, ka zaudējusi abu kopīgo bērnu.

Olafs panikā piedāvājis sievai izsaukt ātro palīdzību vai aizvest viņu uz slimnīcu, taču Anastasija protestējusi un lūgusi braukt mājās pie vecākiem. Pēc tam viņa kopā ar mammu gāja pie ārsta, bet biznesmenis cīnījās ar savām šaubām, neuzdrīkstēdamies pajautāt patiesību.

Viens no iemesliem slimībai, ar kuru šobrīd cīnās aktrise, varējis būt pirmā bērna zaudējums. Drīz vien Olafs Švarckopfs ar sievu pārcēlās uz Tallinu, tomēr Anastasija tur nevarēja atrast darbu un lūdza vīram viņu laist uz Maskavu.

Ar laiku attiecības no attāluma kļuva grūti uzturēt: pāris sazinājās arvien retāk, komunikācija kļuva arvien vēsāka. Kā stāstīja pati Zavorotņuka, viņai nebija spēcīgu jūtu pret pirmo dzīvesbiedru, viņas laulība turējās uz Olafa lielās mīlestības.

Maskavā Anastasija Zavorotņuka nejauši iepazinās ar otro vīru. Tas noticis brīdī, kad viņa kavēja teātri. Aktrise mēģinājusi apturēt kādu automašīnu un negaidīti blakus apstājies grezns auto, pie kura stūres sēdējis veiksmīgs Maskavas uzņēmējs, autosalonu īpašnieks Dmitrijs Strjukovs.

Anastasija Zavorotņuka dzīvē un uz ekrāna

Foto no krievu aktrises Anastasijas Zavorotņukas "Instagram" profila.

gallery icon

Pēc kāzām ar uzņēmēju 1995. gadā Anastasija Zavorotņuka pārcēlās uz ASV. Jau pēc gada pārim piedzima meitiņa Aņa. Jaunajai māmiņai mantinieces piedzimšana bija smaga. Viņa toreiz nonāca reanimācijā un gandrīz nomira. Vīrs bija neizpratnē, kāpēc viņa sievai ir tik vāja veselība.

Anastasijas ģimenes dzīve atkal nenokārtojās. Strjukovs izrādījās īsts tirāns. Uzņēmējs viņu ieslēdza mājās un aizliedza strādāt. Viņa dzīvoja svešā zemē kopā ar vīrieti, kurš ne reizi vien pacēla pret viņu roku.

Anastasija nolēma iesniegt šķiršanos, taču uzzināja, ka ir stāvoklī un palika kopā ar vīru. Strjukovs nolīga auklīti, lai palīdzētu sievai audzināt divus bērnus. Taču drīz vien aktrise uzzināja, ka vīrs viņu krāpj ar to pašu auklīti.

Palīdze tika atlaista, bet pēc kāda laika Zavorotņuka izšķīrās otro reizi. Bērna zaudējums, sarežģītas dzemdības un piedzīvotā vardarbība, iespējams, atstāja ietekmi uz Anastasijas Zavorotņukas organismu.