foto: REUTERS/SCANPIX
Nogalināta Kardašjanu ģimenes menedžere
Kardašjanu ģimenes māsas.
Slavenības
2021. gada 30. decembris, 13:49

Nogalināta Kardašjanu ģimenes menedžere

Jauns.lv

Ceturtdienas rītā savas automašīnas bagāžniekā mirusi atrasta 55 gadus vecā Andžela Kukavski, vēsta ārvalstu mediji.

Kukavski bija populāra Losandželosas menedžere, kura strādājusi ar daudzām slavenībām, tostarp Kardašjanu ģimeni, reperi Kanju Vestu, mūziķi Nikiju Mināžu u.c.

Kukavski tika atrasta mirusi ar durtām brūcēm, ziņoja Losandželosas policija.

Pāris stundas pēc līķa atrašanas policija aizturējusi sievietes draugu Džeisonu Bārkeru (49), kurš tiek apsūdzēts slepkavībā.

Policija uzskata, ka 22. decembrī Bārkers mājās nogalināja Kukavski, ievietoja viņas līķi automašīnā un pēc tam pats aizbrauca uz radinieku mājām.

Medicīnas ekspertīzes birojs apstiprinājis Kukavski nāves cēloni. Nāve iestājusies žņaugšanas, kā arī traumu un durtu brūču dēļ galvas un kakla rajonā.

Māsas Kardašjanas ciemos Armēnijā

Kima Kardašjana ieradusies Armēnijā kopā ar vīru Kanji Vetsu un meitu Nortu, kā arī jaunāko māsu Hloju. Par ģimenes ...

gallery icon

Kardašjanas vizinās ar karuseli

Arī lielām meitenēm reizēm patīk uzvesties kā bērniem. Realitātes šova zvaigznes Kortnija un Hloja Kardašjanas tieši tā sajutušās, kad nolēmušas ...

gallery icon

"Andžela patiešām bija labākā. Viņa rūpējās par mums visiem un lika notikt neiespējamām lietām. Mums viņas ļoti pietrūks, un mēs izsakām līdzjūtību viņas ģimenei un mīļajiem šajā visgrūtākajā laikā," teikts Kardašjanu ģimenes paziņojumā.

foto: Instagram @nickiminaj

Tāpat ar paziņojumu sociālajā vietnē "Instagram" dalījusies arī mūziķe Nikija Mināža. "Visstrādīgākā, uzticamākā, jaukākā persona, kādu tu varētu zināt. Tu to nebiji pelnījusi, Andžela. Mana sirds ir salauzta par taviem bērniem. Dusi mierā."

Repere Nikija Mināža

gallery icon

Kukavski bija piecu bērnu māte.