foto: no "Facebook"
Lindas Mūrnieces trešais vīrs Agris atradis jaunu mīlu
Agrim - jauna mīla!
Slavenības
2021. gada 13. decembris, 13:55

Lindas Mūrnieces trešais vīrs Agris atradis jaunu mīlu

Jauns.lv

Kādreizējās iekšlietu un aizsardzības ministres, tagad viesnīcas "Hotel Roma" vadītājas Lindas Mūrnieces trešais vīrs Agris Freibergs atradis jaunu mīlestību.

Soctīklā "Facebook" Agris, savulaik iepazīts TV šovā "Nākamā pietura: Mīlestība", ievietojis fotogrāfijas ar savu jauno sirdsāķīti un arī statusu nomainījis uz "attiecībās".

Fotogrāfijās Agris atrādījis, kā ar savu pavadoni devies Kurzemes Ziemassvētku egles lūkot.

Freibergs un bijusī ministre Linda Mūrniece apprecējās 2020. gada novembrī, bet jau pēc dažiem mēnešiem laulība tika šķirta.

Pavasarī, žurnāla "Kas Jauns" taujāts, kādas attiecības pāris saglabājis pēc šķiršanās, Agris nedomājot atbildēja: “Mums ir pilnīgi neitrālas attiecības. Nav ne ļaunuma, ne nosodījuma. Dzīvojam katrs savā Latvijas pusē.” Viņš gan nenoliedza, ka brīžiem traucējoši redzēt publikācijas, kurās tiek apspriesta viņa un Lindas laulība un tās šķiršanās iemesli. “Kādā intervijā viņa atzina, ka šī laulība ir bijusi mulsinošs gadījums viņas dzīvē. Tur es viņai kaut kādā ziņā piekrītu. Pat draugi smējās, ka man tā… Apprecos, un pēc pāris mēnešiem jau brīvs,” piebilda Agris.

Vaicāts par līdzšinējo precēšanās pieredzi, Agris neslēpa, ka viņa dzīvē šīs itin īsās laulības bijušas jau trešās: “Viena laulība ilga divpadsmit gadu, bet otra – sešus. Vai šīs man bija pēdējās laulības? Gribas teikt, ka noteikti ne… Nesaku, ka nekad vairs neprecēšos. Nu, šoreiz sanāca tā… Protams, ka nevēlējos savu laulību vien pāris mēnešu ilgu. Kurš tad tādu grib? Bet arī par visu varu nešķirties, domājot, ko gan cilvēki padomās, – tā arī nevar.”

foto: no privātā arhīva
Linda un Agris.

Atklāj dažus no šķiršanās iemesliem

Lai arī Agris nevēlējās izklāstīt laulības šķiršanas iemeslus visos sīkumos, viņš atklāja dažas no niansēm. “Daudz esmu domājis… Varbūt šādu lēmumu ietekmēja pandēmija. Savu zīmogu noteikti uzlika esošie apstākļi. Mēs bijām apjukuši, tāpat kā daudzi citi pāri. Ne mēs pirmie, kuri izšķīrās, ne pēdējie. Esmu pieļāvis domu, ka viss varēja būt arī citādi. Taču, manuprāt, viens no būtiskākajiem faktoriem, kas traucēja attiecībām, bija attālums. Es Liepājas pusē, bet Linda - Rīgā, vairāku simtu kilometru attālumā. Šādā vecumā kardināli mainīt dzīvesvietu ne visi var. Tas arī noteikti bija viens no šķiršanās iemesliem. Attālums attiecības izjauc un bojā, ja kāds nav kardināli gatavs mainīt savu dzīvi. Kad bijām precēti, mēs braucām viens pie otra ciemos. Mums kopīgu māju nebija. Katram bija sava vide, savi tarakāni. Un otra tarakānus ir grūti pieņemt. Man bija grūti, un, domāju, arī Lindai bija grūti. Katram sava sadzīve, katram savi paradumi…” noteica Agris.