10 visvairāk nīstās slavenības. TOPS
Slavenības
2015. gada 8. jūlijs, 07:25

10 visvairāk nīstās slavenības. TOPS

Jauns.lv

Ja par kādu no slavenībām raksta pārāk bieži, viņa zīmējas TV un sociālajos tīklos, un vēl iekuļas dažādos skandālos – no mīlētas zvaigznes tā nereti pārtop par nīstu slavenību. Amerikāņi sastādījuši nīstāko slavenību topu.

10. vietā Krisa Dženere.

Kardašjanu klana māti un menedžeri Krisu Dženeri vaino tajā, ka viņa palīdzējusi Kimai veidot karjeru, tīšuprāt nopludinot meitas seksa video ar Ray J. Ja kādu varot vainot, ka Kima ir visur – TV, ziņu portālos, presē un sociālajos tīklos –, tas esot tikai mammas nopelns. Interesanti, ka pati Kima nīstāko slavenību topā ierindojas aiz mammas – 11. vietā.

9.vietā Anna Heteveja.

Reiz gandrīz visi dievināja aktrisi Annu Heteveju, taču tas mainījās, kad sabiedrība manīja, cik ļoti izmisīgi viņa vēlējās iegūt prestižo „Oskara” balvu par tēlojumu mūziklā „Nožēlojamie” („Les Miserables”).

8. vietā Džastins Bībers.

Izrādās, ka dziedātājs, kuram ir tik milzīga uzticamu fanu „armija”, spēj aizkaitināt vēl desmit reižu vairāk cilvēku.

7. vietā Madonna.

Šķiet, popmūzikas karaliene neprot novecot ar cieņu. Lai gan viņai ir 56 gadu, popzvaigzne aizvien uzvedas kā hormonu mākta tīne – uz skatuves rāda kailas krūtis, bet „Grammy” balvu vakarā uz sarkanā paklāja parāda pliku dibenu. Cik tad var?!

6. vietā Mets Lauers.

Reiz populāro NBC rīta programmas „Today” vadītāju vaino, ka tieši viņš „izēdis” no darba publikas iemīļoto vadītāju Annu Kariju. To, ka viņš nav nekāds eņģelis apliecinājis arī fakts, ka TV kolēģe Savanna Gērtija parādījusi Laueram vidējo pirkstu tiešajā ēterā.

5. vietā Ketrīna Heigla.

Viņa bija viena no spožākajām zvaigznēm TV seriālā „Grey’s Anatomy”, taču šovu pameta, lai pievērstos lielajam kino. Tam sekoja lomas ne pārāk atzinīgi novērtētās filmās. „Knocked Up” bija vienīga viņas patiesi labā filma, taču vēl pirms kinolentes iznākšanas scenārista un režisora Džadu Eptovu filmu aktrise nosauca par „arhaisku un seksisku”.

4. vietā Džons Meijers.

Cilvēkiem acīmredzot nepatīk šīs mūziķa Kazanovas tēls. Viņš savulaik saticies ar Dženiferu Anistoni, Minku Kelliju, Teilori, Dženiferu Lovu Hjūtiu, Džesiku Simpsoni un te-ir-te-nav kopā ar dziedātāju Keitiju Periju. Turklāt šim puisim patīk publiski runāt par savām seksuālajām spējām.

3. vietā Dženifera Lopesa.

Latino dīvas vārds šajā topā ir pārsteigums. Bet acīmredzot ir cilvēki, kurus vēl vairāk pārsteidz, ka ar nelielām vokālajām dotībām un ne pārāk izteiksmīgu kino karjeru ir iesējams ierindoties Holivudas ietekmīgāko cilvēku skaitā.

2. vietā Kristena Stjuarte.

Lai gan miljoniem cilvēku visā pasaulē bija sajūsmā par sāgu „Krēsla” un galvenās lomas atveidotāju Robertu Patinsonu, šķiet, ka otra galvenās lomas tēlotāja sabiedrībai nekad tā īsti nav patikusi. Viņu kritizēja par to, ka izskatās mūždien neapmierināta un nekad nesmaida. Tad atklātībā nonāca neuzticības skandāls – Kristena bija krāpusi Robertu ar precēto režisoru Rūpertu Sandersu. Bet nu viņas dzīvē ienākusi jauna mīlestība – meitene.

1. vietā Gvineta Paltrova.

Šī nav pirmā reize un pirmā aptauja, kad par nīstāko slavenību atzīst Holivudas aktrisi Gvinetu Paltrovu. Daudzi aktrisi dēvē par ļoti egocentrisku būtni. Viņa ēd tikai organisku pārtiku, dzīvo izteikti veselīgi un neļaujot arī bērniem uzņemt ogļhidrātus. To, ka Gvineta ne pārāk saprot citus, uzskatāmi liecināja fakts, ka pirms dažiem gadiem, kad viņa savā mājaslapā „Goop” bija izveidojusi sarakstu ar dāvanām, ko dāvināt tuviniekiem Ziemassvētkos, aktrise tajā iekļāvusi ļoti dārgas mantas, kuru vērtība rakstāma ar trim un pat četriem cipariem.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press