Draudzenes Drū Berimora un Kamerona Diaza

gallery icon
20
Slavenības
2021. gada 20. septembris, 06:00

Fani slavē, ka Drū Berimora un Kamerona Diaza prot novecot, neaizraujoties ar filleriem

Jauns.lv

Kolēģes un draudzenes Drū Berimora (46) un Kamerona Diaza (49) nesen kā "Instagram" publiskojušas savu kopbildi un izpelnījušās fanu uzslavas par to, ka “prot pieņemt savus gadus ar grāciju” un neizmanto “ne fillerus, ne filtrus”.

Filmas “Čārlija eņģeli” zvaigznes Drū Berimora un Kamerona Diaza saņēmušas virkni pozitīvu atsauksmju par to, ka neseko Holivudā ierasto ceļu – gulties zem skalpeļa un veikt injekcijas, tiklīdz parādās pirmās grumbiņas. Fani ar neviltotu sajūsmu atzinuši - ir priecīgi redzēt, ka ir vēl daiļas aktrises, kuras prot pieņemt savus gadus bez “filleriem un filtriem”, to attiecinot kā uz skaistumu uzturošajām injekcijām, tā uz fotogrāfiju pēcapstrādes filtriem.

Kameronai Diazai – 40

gallery icon
49

Kopbildi Drū Berimora publiskojusi savā “Instagram” kontā, paskaidrojot, ka šī ir laimīgā stunda ar labāko draudzeni.

Abas aktrises kļuva par labākajām draudzenēm, kad 2000. gadā strādāja pie filmas “Čārlija eņģeli”, kur viņām pievienojās vēl kolēģe Lūsija Liu. Visas trīs šarmantās dīvas kopā redzamas arī filmas turpinājumā, kas iznāca trīs gadus vēlāk – 2003. gadā.

Aktrises Drū Berimoras stils dzīvē un kinoekrānos

gallery icon
51

“Instagram” publiskotajā attēlā Drū ir pieglaudusi galvu uz savas sirdsdraudzenes pleca. Fotogrāfijā labi redzams, ka abas aktrises lietojušas sejas dekoratīvo kosmētiku, taču tikpat labi redzams arī tas, ka draudzenes nav centušās izlīdzināt gadu gaitā radušās mīmikas krunciņas. Par to arī fani tik ļoti sajūsminājušies, atzīstot, ka tā ir kā “svaiga vēsma” Holivudā, kur cilvēki ir tik ļoti apsēsti ar jaunības kultu un kosmētiskajām procedūrām.

Kamerona Diaza ar vīru Bendžiju Madenu

Holivudas aktrise Kamerona Diaza ar vīru grupas "Good Charlotte" mūziķi Bendžiju Madenu.

gallery icon
12

Pie fotogrāfijas komentārus atstājuši ne tikai fani, bet arī tādas pasaulslavenas aktrises kā Gvineta Paltrova un Kristena Bela. Paltrova komentārā pievienojusi divas emodžoi sirsniņas, bet Bela ierakstījusi “Smukulītes”.

Aktrise Drū Berimora ar ģimeni

Aktrise Drū Berimora ir divu meitu – Olivas un Frenkijas – māmiņa. Viņa un mākslas konsultants Vils Kopelmans apprecējās 2012. ...

gallery icon
26

“Skaistums bez filleriem un uzlabojumiem, tieši to sociālajos medijos ir nepieciešams redzēt vairāk,” raksta viena no Berimoras bloga sekotājām, bet otra norāda – “Dievinu, ka spējat pieņemt savus gadus ar grāciju. Jūs izskatāties skaistas.”

“Prieks redzēt manas mīļākās Holivudas slavenības novecojam ar tādu grāciju un skaistumu... jo arī es esmu aptuveni tajā pašā vecumā. Mīlu jūs abas,” komentē trešā.

Kamerona Diaza iziet ielās bez kosmētikas

Aktrise Kamerona Diaza vairākkārt redzēta dodamies ikdienas gaitās bez sejas dekoratīvās kosmētikas. Aktrisi pārāk neuztrauc, ja šādu viņu redz arī ...

gallery icon
4

“Gribu tikai pateikt paldies, ka neaizrāvāties ar fotogrāfijas uzlabošanu,” bilst nākamā.

“Tik skaistas! Novecojušas cēli un bez simtiem plastikas operāciju.”

Drū Berimora "Zelta globusa" balvu vakarā

Aktrise Drū Berimorai “Zelta globusa” ceremonijā. „Harry Winston” juvelierizstrādājumu komplekts vērtējams 2.5 miljonu ASV dolāru apmērā.

gallery icon
7

Abas aktrises jau agrāk atklāti paudušas savas domas par plastisko ķirurģiju. 2014. gadā intervijā “Entertainment Tonight” Diaza apliecināja, ka ir pamēģinājusi botoksa injekcijas, bet nekavējoties to nožēlojusi, jo tās izmainījušas viņas seju līdz nepazīšanai.

Attēli no Kameronas Diazas albuma

gallery icon
6

“Esmu agrāk pamēģinājusi botoksu. Tas izmainīja manu seju, padarot ļoti dīvainu. Es nodomāju – ‘Nē, es nevēlos tāda būt’. Labāk es redzu savu seju novecojam, nekā seju, kas absolūti nav manējā.”

Diaza papildināja, sakot, ka lai gan smaida rieviņas ir diezgan stipri redzamas, viņai “nav ar tām problēmu”. “Man tās patīk, es nesatraucos. Domāju, ka tas tikai nozīmē, ka esmu smaidījusi visu savu dzīvi. Es mīlu dzīvi. Esmu laimīga un man ar krunciņām nav problēmu.”

Drū Berimora ar mammu

Drū Berimora ar mammu Džeidu Berimoru.

gallery icon
4

Savukārt Drū Berimora savā šovā šā gada februārī izteicās, ka “nekad neko nav darījusi” sejai, bet, zinot savu uz “atkarībām” vērsto personību, viss nonāktu ārpus kontroles, ja viņa pamēģinātu injekcijas kaut vienu reizi.

“Es nekad neko neesmu darījusi savai sejai un gribētu nekad arī nedarīt... Tas, kas man patiešām rūp un ir svarīgs manā dzīvē, tā ir mana seja.”

Kamerona Diaza slēpj saderināšanās gredzenu

gallery icon
8

“Es sevi pazīstu. Esmu ļoti atkarīgs cilvēks. Ja pamēģināšu vienu injekciju, jau pavisam drīz izskatīšos kā [kaķsieviete] Džoselina Vaildšteina,” norādīja aktrise, sevi salīdzinot ar sievieti, kas ir pazīstama pateicoties daudzajām sejas plastikas operācijām.

Berimora norāda, ka iestājoties “pret” plastikas operācijām, ir veids, kā viņa saceļas pret “spiedienu”, ko piedzīvo sievietes, lai uzturētu savu skaistumu pēc iespējas ilgāk. Jo īpaši to nākas izjust tām daiļā dzimuma pārstāvēm, kuru karjera rit sabiedrības acu priekšā.

Drū Berimora iepērkas krāmu tirdziņā

Veldzējoties ar „Coors” alu, aktrise Drū Berimora trīs stundas pavadīja svētdienas krāmu tirdziņā, kur iepirka drēbes un citus niekus. Iepirkties ...

gallery icon
19