Čehu izcelsmes amerikāņu supermodele Paulīna Porizkova

gallery icon
Slavenības
2021. gada 1. septembris, 06:16

56 gadus veca supermodele novelk drēbes, un pat fotogrāfs nespēj noticēt tam, ko redz kamera

Jauns.lv

Populāro čehu izcelsmes amerikāņu supermodeli Paulīnu Porizkovu (56) apskauž daudzas, jo saglabāt tik nevainojamu figūru, kad ir pāri 50, šķiet neticami grūti.

Modele regulāri “Instagram” demonstrē savu tvirto augumu ar reljefo vēderpresīti. Taču šoreiz daiļā čehiete devusies vēl vienu soli tālāk un pozējusi žurnālam “Los Angeles Magazine” pavisam kaila.

Paulīna fotosesijā piedalījās bez apģērba, kosmētikas un īpaši fotografēšanas vajadzībām veidota sarežģīta matu sakārtojuma. Modele vēlējās, lai žurnāla lasītājs viņu redzētu maksimāli dabisku. Kā vēsta ārvalstu presei, fotogrāfs pat neesot izmantojis retušu, apstrādājot uzņemtās fotogrāfijas. Viņš koriģējis vien attēlu krāsu gammu un kontrastu. Fani var aplūkot modeli bez jebkādiem speciāli veiktiem attēla uzlabojumiem.

Paulīna Porizkova ir čehu izcelsmes amerikāņu supermodele. Tieši savas izvēlētās profesijas dēļ viņa pret savu figūru un ārieni vienmēr izturējusies ļoti nopietni un atbildīgi. Zvaigzne nav nedabisku uzlabojumu piekritēja, un vecumdienas neuztver kā kaut ko briesmīgu, tāpēc pat nepiekrāso savus sirmos matus. Paulīna ir bijusi viena no šova “America’s Next Top Model” žūrijas pārstāvēm, kā arī izmēģinājusi savas aktrises dotības Skipa Vudsa filmā “Thursday” un Emira Kusturicas “Arizona Dream”.

foto: ddp/Instar / Vida Press
Paulīna Porizkova ar dēliem.

1989. gada 23. augustā Paulīna apprecējās ar grupas “The Cars” līderi Riku Okaseku, ar kuru bija iepazinusies 1984. gadā, filmējoties grupas singla “Drive” videoklipā. Pārim ir divi kopīgi dēli – Džonatans Reivens (27) un Olivers (22). 2018. gada maijā Porizkova atklāja, ka gadu iepriekš ar vīru ir pašķīrušies. 2019. gada septembrī, rūpējoties par bijušo vīru pēc operācijas, Paulīna atklāja, ka viņš mājās ir miris.

foto: MediaPunch / BACKGRID/All Over P/ Vida Press
Paulīna ar vīru, grupas "The Cars" līderi Riku Okaseku (1944-2019).

Porizkovas un Okaseka laulība nebija vēl oficiāli šķirta. Taču mūziķis pirms operācijas bija sastādījis jaunu testamentu, kurā neko nenovēlēja ne sievai, ne abiem dēliem.

2021. gadā Paulīna īsu laiku satikās ar režisoru Āronu Sorkinu.

foto: The Grosby Group / BACKGRID/ Vida Press
Paulīna un režisors Ārons Sorkins.

Tēmas