Slavenības
2021. gada 23. augusts, 10:10

Jānis Timma un Anna Sedokova komentē runas par šķiršanos

Žurnāls "Kas Jauns"

Par precētu pāri pirms gada kļuva latviešu basketbola zvaigzne Jānis Timma un ukraiņu popdīva Anna Sedokova. Un nu jau paklīdušas baumas par abu iespējamo šķiršanos…

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kaimiņzemē Krievijā, kur dzīvo Timma un Sedokova, par slavenā pāra šķiršanos sākts mēļot, jo latviešu basketbolists devies uz Ameriku, Kaliforniju. Tāpat runā, ka Timma, kas zaudējis darbu Maskavas apgabala komandā "Himki", ir finansiāli atkarīgs no savas teju desmit gadu vecākās sievas.

Nu runas par šķiršanos centusies atspēkot Sedokova pati – viņa klāstīja, ka vīrs uz ASV devies meklēt sev darbu, noslēgt kādu basketbola līgumu. Bet nu jau Jānis nav tur vairs viens – viņa arī atrodas ASV. Un "Instagram" publiskoja foto, kur abi redzami, sadevušies rokās, klāt pierakstot: “Mīlēt – tas nozīmē atrast savu laimi cita laimē.”

Tāpat 38 gadus vecā Anna "Instagram" īsajos stāstiņos pauda plašāku vēstījumu: “Tik ilgā laikā par mums ir sarakstīts tik daudz nejaucību, bet cilvēki jau spriež un raksta par sevi. Ne mums. Iespējams, viņi gribētu, lai mēs izšķirtos, lai viņi sev pierādītu, ka mīlestība neeksistē vai arī ka sievieti ar trim bērniem nespēj iemīlēt divmetrīgs skaistulis. Vai ka iemīlēt var tikai ideālu cilvēku. Nē. Ļaudis vienkārši mīl. Vienkārši kopā iet cauri pārbaudījumiem. Vienkārši dzīvo šo dzīvi. Kopā.”

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon
52

Aprīļa sākumā 29 gadus vecais Timma pameta Maskavas apgabala "Himki", un Sedokova vēlāk atklāja, ka viņas mīļotajam basketbolistam klubs algu neesot maksājis vismaz gadu. Jāņa finansiālās problēmas gan ģimenes dzīvi ietekmējušas neesot. “Kad tu apprecies, tad jāsaprot – pat ja viņam gadu nemaksās algu, jūs vienalga būsiet kopā,” tā kādā "YouTube" raidījumā stāstīja Sedokova, kuras dēka ar tolaik precēto Jāni Timmu klajā nāca 2019. gada rudenī. Bet vēl pēc gada Sedokova atklāja, ka abi jau kādu laiku ir precēts pāris: “Mēs izlēmām, ka nosvinēsim nelielā pulciņā, iesim, sarakstīsimies, un nevienam neko neteiksim. Tā arī vienkārši aizgājām, sarakstījāmies. Tiešām pārsteidzoši, ka neviens neuzzināja. Tas bija piepilsētā, mēs arī īpaši neslēpāmies. Mēs nevienam neko neteicām. Arī vecāki uzzināja tikai nākamajā dienā.”

Anna Sedokova "Instagram" kadros 2020. gadā

gallery icon
75
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās