foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - spriedzes filma "Godīgs zaglis" un sporta drāma "Krīds II"
Kadrs no filmas "Krīds II".
TV
2021. gada 4. augusts, 17:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - spriedzes filma "Godīgs zaglis" un sporta drāma "Krīds II"

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet aizraujošu spriedzes trilleri ar action zvaigzni Laiamu Nīsonu un boksa drāmu, kurā Silvestrs Stallone atkal iejūtas leģendārā Rokija lomā.

Zaglim grūti būt godīgam

Viņš ir profesionāls banku laupītājs, kurš nolēmis doties pelnītā atpūtā, taču ar tādu profesiju kļūt godīgam ir ļoti grūti.

Pērkami FIB aģenti kļūst par nopietnu šķērsli jaunajai dzīvei, un viņam būs jāuzsāk bīstama spēle, lai glābtu savu vārdu un savu mīļoto. Galvenajā lomā filmā "Godīgs zaglis" ("Honest Thief") iejuties Holivudas beidzamā laika action filmu spožā zvaigzne Laiams Nīsons. "Godīgo zagli" skatieties "Tet+ Kino" angļu valodā ar subtitriem latviešu valodā.

Leģendārais stāsts turpinās

Holivudas slavenākā boksera – Rokija – sāgas astotā filma "Krīds II" ("Creed II") stāsta par slavu, ģimeni un tās godu.

Jau vairākus gadus jauno boksa talantu Adonisu Krīdu trenē leģendārais Rokijs Balboa, smagais darbs ir atalgojies ar panākumiem, un nu viņš var lepoties ar pasaules čempiona titulu smagajā svarā. Tomēr pavisam drīz Adonisu uz cīņu izaicina krievu bokseris Viktors Drago. Viņa vārds jaunajam sportistam saistās ar sāpīgām atmiņām – tieši Drago tēvs pirms 30 gadiem boksa ringā nogalināja viņa tēvu. Vai viņš nosargās savu titulu? Tā būs emocionāla cīņa… Aizraujošo sporta drāmu skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" latviešu vai angļu valodā.

Romantika un sirdssāpes

Pēc savulaik tik populārās britu romantiskās komēdijas "Četras kāzas un vienas bēres" nu radīts TV seriāls ar tādu pašu nosaukumu.

Četri amerikāņu draugi satiekas satriecošās Londonas kāzās. Kad pie altāra notikušais rada haosu viņu dzīvēs, tam seko romantikas un sirdssāpju pilns gads. Tiek izpostītas draudzības, atklāti politiskie skandāli, kritizēta Londonas sociālā dzīve, sākas un beidzas mīlas dēkas, kā arī tiek rīkotas četras kāzas... un vienas bēres. Seriālu "Četras kāzas un vienas bēres" ("Four Weddings and a Funeral") skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā.