Interesanta versija. Kāpēc grūti sadzīvot ar Lindu Leen?
Šo Kas Jauns fotogrāfiju sociālajos tīklos Linda Leen raksturoja ar vārdiem: „I was a lonely girl, till I meet my... phone” jeb „Es biju vientuļa meitene, līdz sastapu savu... telefonu”.
Slavenības
2015. gada 26. jūlijs, 07:05

Interesanta versija. Kāpēc grūti sadzīvot ar Lindu Leen?

Jauns.lv

Šodien - 26. jūlijā - dziedātājai Lindai Leen ir 36. dzimšanas diena. Lai arī talantīga, skaista un seksīga, Linda joprojām nav ne satikusi savu Īsto, ne apprecējusies. Nesen žurnāls “Kas Jauns” pētīja, kāpēc?

Vai tas ir zvaigznēs ierakstīts liktenis vai arī apzināta izvēle? Lai to izzinātu, žurnāls “Kas Jauns” vērsās pie Latvijā atzītiem speciālistiem: pie psihoterapeita un fenotipologa Māra Beltes, kas pēc cilvēka sejas vaibstiem spēj nolasīt raksturīgākās personības iezīmes un saderību, kā arī pie sertificēta astrologa un numerologa Kristapa Baņķa, kas ielūkojās pēc Lindas Leen dzimšanas datiem sastādītajā astroloģiskajā kartē.

Lindai šaurs kandidātu loks

Fenotipoloģija ir zinātne, ar kuras palīdzību pēc sejas vaibstiem iespējams noteikt ģenētiski ieprogrammētās cilvēka rakstura īpašības. Šādā veidā speciālists var izsecināt arī partneru saderību. Fenotipologs Māris Belte, aplūkojot Lindas Leen un viņas bijušo vīriešu fotogrāfijas, skaidro, kāpēc izjuka šīs attiecības.

Lindas Leen acu forma un izteiktais zods liecina par spēcīgu raksturu, teic Belte. „Neapšaubāmi, ļoti spēcīga, ar ciešu gribu apveltīta, talantīga un valdonīga sieviete, kuru var cienīt par pašas sasniegto. Raksturs ir diezgan provokatīvs un principiāls, tas reizēm palīdz, reizēm traucē, vismaz garlaicīgi ar Lindu nav. Kaut kādā ziņā nedaudz panaiva – tas arī ir galvenais iemesls, kāpēc viņu viegli izmantot vai viņai „sakarināt makaronus uz ausīm”,” Lindu raksturo fenotipologs.

Runājot par to, kādas izredzes Lindai ir sastapt savu liktenīgo vīrieti, viņš spriež, ka problemātisku situāciju padara tas, ka viņa pati ir sašaurinājusi kandidātu loku. „Linda zina savu vērtību, un, viņasprāt, ar sociāli zemākiem nav vērts ielaisties. Savukārt ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem viņa ir apdedzinājusies un vīlusies. Droši vien jāmācās uzticēties, bet ne jau akli. Viņai iespējami divi vīriešu varianti – vājāks, bet vai tas apmierinās pašu Lindu? Stiprāks droši vien būtu ieteicamāks, bet tad Lindai jāmācās ierobežot savu valdonīgumu, par ko liecina izteiktie vaigu kauli, un biežāk jāļauj vīrietim sajusties kā vīrietim.

Ieteiktu Lindai pastrādāt ar sevi un apmeklēt labu psihoterapeitu. Tas ļautu ieraudzīt, ko viņa īsti grib, izprast sevi un realitāti apkārt, kā arī saprast, kā sasniegt to, ko vēlas. Ģimene un bērni sievietei ir dabīga vēlme, vien jāsaprot šķēršļi, kas tam traucē,” teic Belte.

Šķiršanās Nr. 1. Linda + Lauris Lauris Reiniks

2001. gadā Linda Leen un dziedātājs Lauris Reiniks bija pāris gan reālajā dzīvē, gan uz skatuves. Izpildot dziesmu I Wish I Knew, viņi startēja Eirodziesmā. Abu vizuāli pievilcīgo dziedātāju romantiskās attiecības gan bija lemtas neveiksmei. Daļa publikas viņu mīlas stāstam nenoticēja, uzskatot, ka tas ir izdomāts dueta popularitātes celšanas nolūkā.

Kāpēc viņiem nesanāca?

„Lauris, līdzīgi kā Linda, ir diezgan tiešs un konkrēts, spējīgs pateikt bez aplinkiem, ko domā. Šajā ziņā viņiem saskan, un par kaut ko vienoties būtu ļoti viegli. Līdzīgi kā Linda, arī Lauris ir valdonīgs un grib būt galvenais, taču tas viņu attiecībām traucē. Lindas provokatīvais raksturs un par Lauri spēcīgāka personība varēja likt Laurim kapitulēt Lindas priekšā.”

Šķiršanās Nr. 2. Linda + Eduards Švāns

Lindas un toreizējā TV spēles Prāta banka vadītāja Eduarda Švāna mīla uzplauka 2003. gadā, un attiecības ilga aptuveni divus gadus, lai arī ik pa laikam izskanēja runas par mīlnieku šķiršanos un atkalsaiešanu kopā. Tolaik, raksturojot savu ideālo partneri, dziedātāja teica, ka viņai patīk nevis muskuļotie, bet mazie un kalsnie vīrieši un viņas gaumē ir jutekliskas un stiegrainas vīriešu mūziķu rokas.

Kāpēc viņiem nesanāca?

„Švāns ir hiperaktīvs, uz vietas nenoturams. Par hiperaktivitāti liecina viņa garais kakls. Sajūtu cilvēks, kam brīvība un neatkarība ir patiesa vērtība. Pieļauju, ka varēja sajusties iegrožots no Lindas puses.”

Šķiršanās Nr. 3. Linda + Kristians Korns

2005. gada vasarā Lindai Leen uzvirmoja dēka ar toreiz populārās grupas Superhuman mūziķi Kristianu Kornu. Abi vairākkārt tika manīti kopā izejam sabiedrībā, un pārītis pat nevairījās skūpstīties citu acu priekšā.

Kāpēc viņiem nesanāca?

„Kristians ir ļoti emocionāls, viņam svarīga ir atzinība. Reizēm patīk mazi huligāniski izlēcieni, bet kopumā labs variants Lindai. Domāju, ka viņš netika galā ar Lindas spēcīgo raksturu. Pieļauju, ka Kristians netaisnīgi saņēma to, ko nebija pelnījis, – neapzinātu Lindas atriebību par iepriekšējām izjukušajām attiecībām. No šeit minētajiem Lindas bijušajiem mīļotajiem saderīgākais variants varētu būt bijis tieši Kristians.”

Šķiršanās Nr. 4. Linda + Edgars Jaunups

Linda Leen un politiķis Edgars Jaunups kopā bija četrus gadus. Pirmo reizi par viņu attiecībām sāka runāt 2006. gada pavasarī, kad abi kopā apmeklēja basketbolu. Linda un Edgars pat necentās slēpt savas īpaši draudzīgās attiecības – te bija sadevušies rokās, te apkampās, te Linda savam pavadonim sniedza skūpstu uz vaiga, te Edgars noglāstīja Lindai vaigu... 2010. gada pavasarī Edgars Jaunups apliecināja, ka vairs nav kopā ar daiļo dziedātāju.

Kāpēc viņiem nesanāca?

„Pilnīgi citādāks pāris un attiecības. Jaunups ir meistars „karināt makaronus uz ausīm” tik ļoti, ka tādam cilvēkam kā Lindai neiespējami tam nenoticēt. Par Jaunupa talantu prast pielīferēties liecina acu forma – precīzāk, acu ārējo kaktiņu virziens uz leju un atbilstošs uzacu virziens. Edgaram ir apbrīnojams talants pielāgoties, pieskaņoties, atrasties īstajā vietā īstajā brīdī, atrast īstos vārdus utt. Lindu fascinēja Edgara spēja uzburt pseidogarīgumu, politiķa tēlu, kurš rūpējas par tautu. Jaunupam Linda bija labs brends, kas viņam palīdz karjerā līdz zināmam brīdim. Jaunups lieliski prata tikt galā ar Lindas valdonīgo, brīžiem provokatīvo raksturu, taču tik ilgi, kamēr tas bija izdevīgi paša karjerai. Domāju, ka Linda pēc šo attiecību izbeigšanās jutās piekrāpta.”

Šķiršanās Nr. 5. Linda + Sandris Jarbušs

Linda Leen un Sandris Jarbušs sabiedrībā kopā izgāja kopš 2011. gada pavasara un regulāri publiskus pasākumus apmeklēja, sadevušies rokās. Taču 2013. gada vasaras sākumā viņi pašķīrās. Linda pārdzīvoja attiecību izjukšanu, un pagāja pāris mēnešu, līdz sirdssāpes mūziķei pārgāja. Viņa vairāk pievērsās fiziskām aktivitātēm, par ko liecināja arī kāds Lindas ieraksts sociālajos tīklos: „Uuuh, cik labas muskuļu sāpes, nokillo (nogalina – Kas Jauns) visas pārējās!” Lai gan vairākus mēnešus pēc kopdzīves pārtraukšanas viņiem bija izdevies salabt, pēcāk attiecībām tika pielikts punkts.

Kāpēc viņiem nesanāca?

„Arī Sandrim ir spēcīgs raksturs, taču Lindu viņam nepārspļaut. Sandris ir diezgan orientēts uz sīkumiem, detaļām un var būt diezgan piekasīgs, pat nūģisks, kas var otru nokaitināt. Pieļauju, ka Sandris ir spējīgs būt pārlieku greizsirdīgs. Tajā ir zināma saskaņa ar Lindas provokatīvo dabu, jo dod pamatu spēlēt psiholoģiskās spēles, kad viens iet prom, tad nāk atpakaļ un atkal... un tā līdz zināmai robežai. Visticamāk, tas arī izjauca šīs attiecības.”

Jauno mīlestību var sastapt pie dabas

Astrologs Kristaps Baņķis atklāj, ka ir pārsteigts, cik daudz interesantu lietu ir Lindas Leen horoskopā. „Viņas dzīves ceļa skaitlis, saskaitot kopā visus dzimšanas datus, ir 5. Piecnieka pamatiezīmes, kas iet cauri dzīvei, ir mainīgums un neatkarība. Mainīgums kļūst par dzinuli. Viņai ir jābūt daudzpusīgai. Visu laiku vajag paplašināt redzesloku, izejot ārā no ierastajām komforta zonām,” teic Baņķis. Viņš uzsver, ka, skatoties pēc horoskopa, mūziķei ieteicamas fiziskas aktivitātes svaigā gaisā, piemēram, pastaigas pa mežu. Tāpat vēlams apgūt jaunus hobijus, kaut vai jāšanu ar zirgiem. „Derīgi būtu arī izbraucieni uz pilīm,” horoskopā izteikto pieprasījumu papildina astrologs.

Viņš norāda, ka Linda ir jaudīga personība, kas grib būt ievērojama un vajadzīga. „Viņa ir nepieejama dīva, tomēr iekšējais pieprasījums ir būt mīļai un atvērtai, un to viņa var rast tikai dabiskā vidē. Tas pats attiecas uz iespējamību sastapt sev tuvu cilvēku. Tie nav klubi un pasākumi, kur notiek pozēšana.”

Baņķis teic, ka Lindas raksturs nav pie vainas, ka līdzšinējie attiecību mēģinājumi nav vainagojušies ar stabilu ģimeni. „Raksturā viņa ir labestīga, ar tieksmi uzticēties, ir arī pielāgošanās spēja. Bet, kas attiecas uz mīlas lietām, viņai ir augsta latiņa un gandrīz nesasniedzami ideāli. Ģimene viņai ir mūža ideja, mūža sapnis, mūža koncerts. Viņa grib laulību, obligāti kāzas, un, līdzko tas notiks, uzreiz būs arī bērns.

Intuīcija viņai ir laba, bet ne uz vīriešiem, lai gan horoskopā neparādās izteiktas problēmas ar partneriem. Nezinu, kā ir realitātē, bet, pēc horoskopa, Lindai ir tendence satikt viņai nepareizos čaļus, kuriem ir nepareizās izklaides. Viņai no partnera vajag bagātīgu iekšējo pienesumu. Horoskopā ir tendence, ka viņai ir lielas iespējas satikt tā dēvētos bēgošos līgavaiņus,” atklāj astrologs.

Horoskopā lasāms, ka Linda ir ļoti uzticīga persona un ar negodīgiem mīlniekiem viņai nav pa ceļam. „Viņai ir četras planētas Lauvas zīmē – tādi cilvēki nepiedod nodevību un neuzticību. Tas ir milzīgs personības aizskārums. Piedošanu iegūt ir iespēja vienīgi ļoti cēlā veidā, tomēr vainīgais visu mūžu jutīsies kā parādnieks,” stāsta Baņķis.

Ideālais partneris – ārzemnieks

Pēc Austrumu kalendāra, Linda ir Zemes kaza, un šobrīd ir Kazas gads. Astrologs Kazu raksturo kā māksliniecisku, bet arī kaprīzu un neprognozējamu. „Kamēr Kaza ir kaprīza un neprognozējama, viņa ir interesanta. Kolīdz piesien viņu pie mietiņa, viņa kļūst ne tik ļoti saistoša. Vīrietis no sievietes pamatā grib saņemt sievišķo enerģiju, būt līderis, bet Linda pati ir līdere. Viņa grib, lai viņai iet līdzi, nevis viņai jāiet līdzi,” stāsta speciālists.

Baņķis pauž pārliecību, ka savu Īsto Lindai izdosies sastapt tikai tad, kad viņa pratīs precīzāk nodefinēt, ko grib, un detalizētāk noteikt savu vīrieša ideālu.

„Ar viņas horoskopu vispareizāk būtu tā, ka partneris viņai ir autoritāte. Vēlams kādas nozares profesionālis ar ļoti plašu redzesloku. Ārējais spožums viņai ir pašai, bet partnerim jābūt iekšēji ļoti labam, dziļam un plašam cilvēkam. Ideāli, ja viņš būtu ārzemnieks vai saistīts ar ārzemēm. Lai ik pa laikam viņš būtu blakus, bet tad atkal uz kādu laiku prom. Vēl viens aspekts – viņam ir jābūt daiļrunīgam,” stāsta astrologs.

Nākamais gads sola pārmaiņas

Kas Lindas Leen dzīvē notiek šobrīd? „Tūlīt būs 36 gadi, un tas ir brīdis, kad būtiski mainās enerģētika. Šis ir garīgās atskaites punkts, kad cilvēks tālāk vēlas dzīvot savām iekšējām lielajām vajadzībām – mīlestībai, sapņa piepildīšanai par ģimeni, nevis pieprasījumam no ārpuses, kas ietver arī izskatu un mūziku.” Astrologs norāda, ka ģimene, tostarp kļūšana par māti, neliks Lindai šķirties no skatuves gaitām, jo viņa, būdama duāla personība, to spēs apvienot. „Bet bērns viņai būs pasaules centrs,” norāda Baņķis.

Pēc astrologa sacītā, svarīgākais Lindai varētu būt nākamais gads, jo tas būs ģimenes gads. „To apstiprina numeroloģija, jo viņai sākas sestais individuālais gads, kas pastiprinās pēc nākamās dzimšanas dienas. Sasniedzot 37 gadus, pēc horoskopa, divarpus gadu laikā ir tiešām lielas iespējas atrisināt jautājumu, kas tad viņa ir – tikai sieviete vai arī sieva un māte. Bet liktenīgā iepazīšanās var notikt jau šajā gadā, lai gan horoskopā šāda iespējamība krietni palielinās tieši nākamgad,” apgalvo Astrologi.lv veidotājs Kristaps Baņķis.


Inta Mengiša / Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva, Eduards Paņičevs