foto: action press/ Vida Press
Gordons Remzijs sabojā jaunlaulātiem kāzas
Gordons Remzijs.
Slavenības
2021. gada 6. jūlijs, 09:39

Gordons Remzijs sabojā jaunlaulātiem kāzas

Jauns.lv

Kāds pāris Lielbritānijā vainojis populāro šefpavāru Gordonu Remziju, ka viņš un viņa filmēšanas komanda sabojājusi kāzu dienu.

Čārlzs Villiss (35) un viņa sieva Lora (29) savai laulību ceremonija bija izvēlējušies privātu pludmali Ņūkvejā, Kornvolā. Taču viņu privāto un intīmo pasākumu, par kuru pāris bija samaksājis 1300 sterliņu mārciņu, esot sabojājis Gordons Remzijs un viņa radošā grupa, kas šo pašu vietu izvēlējušies Remzija jaunā šova “Future Food Stars” filmēšanai. Pēc Gordona un viņa komandas ierašanās pludmalē jaunais pāris savu turpmāko dienu nodēvējis par “murgu”.

Taču, cik zināms, pāris nebija rezervējis ekskluzīvas tiesības vieniem pašiem izmantot pludmali savā īpašajā dienā.

foto: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Gordons Remzijs.

Kā raksta laikraksts “The Sun”, Čārlijs, kurš ir santehnikas tirgotājs no Keteringas, izteicies, ka abi ar sievu kāzās sajutušies kā “masu skatu dalībnieki”.

“Visa notiekošā dēļ virtuvē iestājās pilnīgs haoss,” norādījis Čārlijs. “Mēs abi bijām smagi strādājuši, lai ietaupītu šai dienai un nu jutāmies kā masu skatu dalībnieki spēļu šovā.”

foto: ©20thCentFox/Courtesy Everett Collection/ Vida Press
Gordons Remzijs.

Pāris bija samaksājis 1300 sterliņu mārciņu par privātu laulības ceremoniju pludmalē un nelielu banketu sešiem cilvēkiem, par katra maltīti maksājos 50 sterliņu mārciņas.

Taču Gordons un viņa radošā komanda filmēšanas vajadzību dēļ pārņēmuši virtuvi savā ziņā, un Čārlijs apgalvo, ka viņa kāzu vakariņas tā rezultātā sanākušas “lētas un nebaudāmas”.

foto: Frank Micelotta/National Geographic/PictureGroup/Shutterstock/ Vida Press
Gordons Remzijs.

“Lusty Glaze” pludmales pārstāvis preses izdevumam norādījis, ka jaunais pāris kāzu svinībām nebija nolīdzis ekskluzīvu pludmales izmantošanu, kas nozīmē, ka Remzijam un viņa komandai bija atļauts turpināt darbu šajos “ļoti neparastajos” apstākļos.

Pēc tam, kad šefpavārs uzzinājis, ka jaunais pāris juties dziļi nelaimīgs, Gordons izrādījis laipnību un pilnā mērā atlīdzinājis viņiem visas kāzu izmaksas.

Viņa studijas “Studio Ramsay” producente Šārona Pauersa turklāt nosūtījusi pārim atvainošanās vēstuli par radīto satraukumu un apliecinājusi, ka radošā grupa jutusies ļoti slikti par to, ka sabojājusi pārim viņu īpašo dienu.

foto: Lionel Urman/Sipa USA/ Vida Press
Gordons Remzijs.

“Cienījamie Villisa kungs un kundze! Es rakstu, lai atvainotos par sarūgtinājumu, ko mūsu filmēšana sagādāja jūsu kāzu dienā “Lusty Glaze” pludmalē,” Gordona Remzija vārdā teikts vēstulē.

“Man žēl, ka ietekmējām jūsu īpašo dienu. Varu jums apliecināt, ka nekad nav bijis nodoma sarūgtināt jūs vai jūsu viesus.”

“Kā jūs tagad zināt, mēs esam pilnībā samaksājuši par jūsu kāzām, kas ceru, ka zināmā mērā palīdz izlīgt un parādīt, cik ļoti man žēl, ka jūsu īpašā diena bija sabojāta, lai arī netīšām.”

“Ļoti ceru, ka pieņemsiet manu atvainošanos. Novēlu jums visu to labāko nākotnē.”

foto: CAMERA PRESS/ED/CM / Vida Press
Gordons Remzijs.

Gordona Remzija pārstāvis izdevumam “MailOnline” pastāstījis, ka radošā grupa neuzradās kāzu ceremonijas vietā kā nelūgti viesi, studija bija rezervējusi sev laiku tajā pašā pludmalē.

“Kauns, ka pāris joprojām sūdzas, lai gan viņu rēķins bija dāsni atlīdzināts un viņi šajā dienā  priecīgi aprunājās ar Gordonu, turklāt viņiem nepiederēja ekskluzīvas tiesības izmantot pludmali, un visi pludmales apmeklētāji lieliski pavadīja laiku kameras priekšā un aiz tās.”

Par Gordona Remzija jauno televīzijas projektu “Future Food Stars” BBC ziņoja šā gada aprīlī. Kāds no komandas apliecinājis, ka filmēšanai vajadzējis sākties jau aizvadītajā gadā, taču koronavīrusa pandēmijas dēļ filmēšana pārcelta uz šā gada vasaru.