Slavenības
2021. gada 1. jūlijs, 18:30

Vairs neizskatās pēc ieslodzītās: tēva vajātā Britnija Spīrsa redzēta atpūšamies pludmalē

Jauns.lv

Pēc nesen izskanējušajām skandalozajām atklāsmēm amerikāņu dziedātāja Britnija Spīrsa manīta atpūšamies pludmalē. Pirms dažām dienā visa pasaule apsprieda agrāk par popmūzikas princesi sauktās dziedātājas vaļsirdīgo atzīšanos. Spīrsa norādīja, ka tēvs viņu turējis nebrīvē, piespiedis strādāt, kā arī aizliedzis viņai dzemdēt un apprecēties.

foto: Instagram

Pēc Britnijas Spīrsas atzīšanās viņas pusē nostājās daudzi slaveni kolēģi. Viņu skaitā arī popzvaigznes bijušais mīļotais puisis Džastins Timberleiks. Viņš aicinājis dziedātājas tēvu ļaut meitai mierīgi dzīvot.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon

Dažas dienas pēc tiesas sēdes paparaci atpazinuši dziedātāju atpūšamies pludmalē, tērpušos miniatūrā bikini. Skatuves māksliniece staroja aiz laimes un ar prieku pastaigājās pa liedagu kopā ar savu mīļoto vīrieti Semu Asghari. Vēlāk Britnija atgūlās uz sauļošanas krēsla un ar uzņemto video padalījās sociālajos tīklos.

Komentāros fani raksta, ka Britnija vairs neizskatās pēc gūsteknes un ieslodzītās, kas nozīmē, ka dziedātāja ir izcīnījusi uzvaru.

“Esi laimīga, skaistulīt,” – novēlējuši dziedātājas fani.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon

Jauns.lv jau ziņoja, ka pagājušajā trešdienā Britnija Spīrsa pirmo reizi publiski izteicās par tēva aizbildniecību pār viņu, kas ilgst kopš 2008. gada. Tiesā dziedātāja pastāstīja, ka pašreizējā vienošanās paredz viņai lietot kontracepcijas līdzekļus, kā arī liedz salaulāties ar viņas draugu. Viņa šo gadu laikā esot sazāļota un spiesta uzstāties pret savu gribu.

Fani protestē, jo domā, ka Britniju Spīrsu tur klīnikā pret pašas gribu

gallery icon

Trešdien notikušajā tiesas sēdē Spīrsa lūdza tiesu atcelt aizbildniecību, kas paredz viņas tēva kontroli pār popzvaigznes finansēm un privāto dzīvi. 39 gadus vecā Spīrsa atrodas sava tēva aizbildniecībā jau 13 gadus - kopš 2008. gada. Gadu iepriekš – 2007. gadā – viņa piedzīvoja nervu sabrukumu un nonāca psihiatriskajā slimnīcā.

2007. gads. Britnija Spīrsa ar lietussargu uzbrūk fotogrāfam, kurš viņu vajā

Bēdīgi slaveno zaļo lietussargu incidenta desmitajā gadadienā izsolē piedāvā paparaci Daniels „Dano” Ramoss, kurš pirms desmit gadiem – 2007. gadā ...

gallery icon

Spīrsa sociālajā vietnē "Instagram" ievietojusi atvainošanos saviem faniem, sakot, ka pēdējo divu gadu laikā izlikusies, ka viss ir kārtībā.

Britnija Spīrsa dejo ar savu draugu Semu Asghari

gallery icon

Jānorāda, ka dziedātājas faniem jau sen bija aizdomas, ka kaut kas popzvaigznes dzīvē nav īsti kārtībā. Daudzi uzskatīja, ka Spīrsas ieraksti soctīklos ir zīmēs apslēpts sauciens pēc palīdzības.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari “Instagram” bildītēs

gallery icon

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon