Irina Šaika un Kanje Vests ierodas Francijā, lai kopīgi nosvinētu repera dzimšanas dienu

gallery icon
9
Slavenības
2021. gada 12. jūnijs, 06:57

Vai tiešām romāns? Irina Šaika kopā ar Kanji Vestu Francijā nosvin viņa dzimšanas dienu

Jauns.lv

Kad pirms divām nedēļām paklīda baumas par iespējamu modeles Irinas Šaikas (35) un repera Kanjes Vesta (44) romānu, tām reti kurš noticēja. Taču, kā saka, nav dūmu bez uguns – šīs tenkas laikam nav bijušas bez iemesla...

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Pavisam nesen krievu izcelsmes modele un amerikāņu reperis nofotografēti kopā Francijas dienvidos, kur abi ieradušies nelielās brīvdienās un lai atzīmētu Vesta dzimšanas dienu, kas bija 8. jūnijā. Kanje un Irina redzēti pastaigājamies pa izsmalcinātas viesnīcas teritoriju, kur abi bija apmetušies. Fotogrāfijas pirmais publicējis izdevums “DailyMail”.

Kā izdevies izdibināt ārvalstu žurnālistiem, abi Francijā ieradušies svētdien un pavadījuši šajā zemē četras dienas. Lai neviens neiztraucētu viņu romantisko idilli, Kanje bija noīrējis visu viesnīcu tikai sev un Irinai. Pēc īsajām brīvdienām abi kopā ar privāto lidmašīnu atgriezušies Amerikas Savienotajās Valstīs.

Šaika un Vests ir savstarpēji pazīstami jau daudzus gadus. Modele pirms desmit gadiem ir filmējusies repera skaņdarba “Power” videoklipā, kā arī piedalījusies apģērbu zīmola “Yeezy” skatē. Taču vārdā nenosaukti informācijas avoti slavenību žurnālam “People” norādījuši, ka viņus šobrīd patiešām vairs nesaista tikai profesionālas darba attiecības, bet arī romantiskas jūtas. Pēc anonīmā paziņas teiktā, šo attiecību iniciators bijis Kanje. “Viņš centās iekarot viņas uzmanību jau pirms vairākām nedēļām. Viņš ir ļoti neatlaidīgs puisis. Viņi pavadīja laiku kopā Ņujorkā, pirms lidoja uz Franciju atzīmēt Kanjes dzimšanas dienu,” norādījis paziņa.

Irina Šaika ar meitu 2020. gada 15. martā

gallery icon
7

Viņš arīdzan apliecinājis, ka jūtas esot abpusējas un Šaika atbildot Vestam ar to pašu. “Viņa ir iemīlējusies. Viņš uzaicināja viņu uz Franciju, un viņa piekrita. Oficiāli viņi nav pāris, bet abi izrāda viens par otru interesi,” noslēdzis vārdā nenosauktais paziņa.

Irina Šaika un Bredlijs Kūpers ar meitu

gallery icon
86

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās