Neatlaidīgs kārumnieks! Ronaldu izmisīgi centies savaldzināt aizņemtu sievieti
Austrāliešu modele Elaina Lima apgalvo, ka Krištianu Ronaldu vēlējies ar viņu satikties, pat neraugoties uz to, ka viņa ir aizņemta sieviete. „Neviens to neuzzinās, mazā. Pa kluso,” viņš rakstījis.
Slavenības
2015. gada 5. augusts, 05:29

Neatlaidīgs kārumnieks! Ronaldu izmisīgi centies savaldzināt aizņemtu sievieti

Jauns.lv

Viesojoties Austrālijā, slavenajam portugāļu futbolistam Krištianu Ronaldu (30) ļoti iepatikusies kāda vietējā modele. Taču aizņemtā jaunā sieviete nav atbildējusi sportista uzmanības apliecinājumiem, par ko viņš juties dziļi šokēts.

Melburnā dzimusī Elaina Lima izdevumam „Mirror” apgalvo, ka slavenajam futbolistam tas nav šķitis šķērslis, ka viņai jau ir draugs. Krištianu Ronaldu centies pierunāt daiļo austrālieti nosūtīt savas fotogrāfijas no sporta zāles. Konkursa „Miss Latina Australia” dalībniece noraidījusi šo lūgumu, norādot, ka viņas „draugs nebūtu par to priecīgs”. Taču Ronaldu neesot satraucis tas, ka meitene jau ir aizņemta un viņš turpinājis pārliecināt, sakot: „Neviens to neuzzinās, mazā. Pa kluso.” Kad Elaina turpināja teikt „nē”, sportists bijis neizpratnē, kāpēc gan viņa nevēlas atsaukties un apjautājies: „Nopietni?”

Limas un Ronaldu sarakste sākusies pēc tam, kad modele „Instagram” blogā aizrakstījusi sportistam ziņu, apjautājoties vai viņš saņēmis ziņu no meitenes mīļotā puiša Aleksa, kurš esot liels „Real Madrid” fans.

Sarakstes laikā Ronaldu pajautājis Limas tālruņa numuru un piedāvājis viņai biļetes, lai Melburnā noskatītos, kā viņš spēlē Starptautiskajā čempionu kausā.

Kad Ronaldu ierosinājis tikšanos, sportists norādījis, ka modele var paņemt līdzi kādu draugu. Lima vēlreiz apjautājusies vai viņš piekristu satikt arī viņas puisi, taču izrādījies, ka Ronaldu ir vairāk ieinteresēts satikt Limu vienu pašu. „Jā, skaistā. Bet tas ir sarežģīti. Es nevēlos iepazīties ar vīrieti. Es vēlos satikt tevi,” viņš atbildējis ar aplikācijas „Whatsapp” palīdzību.

Runā, ka Ronaldu bijusī draudzene krievu modele Irina Šaika gada sākumā pārtraukusi piecus gadus ilgušās attiecības, jo atklājusi, ka Ronaldu viņai vairākkārt bijis neuzticīgs. Šaika par to likusi noprast nesenajā sarunā ar spāņu izdevuma „Hola” reportieri. Jautāta, vai viņai patīk būt attiecībās, modele norādījusi: „Protams, man patīk būt ar kādu kopā, taču tam jābūt īstajam cilvēkam. Viss ir ļoti vienkārši. Tev ir jābūt uzticīgam savai otrajai pusītei un nedrīkst no viņas būt noslēpumu. Tādi ir mani noteikumi.”

Šķiršanos no Irinas Šaikas futbolists pats publiski apstiprināja šā gada janvārī, norādot: „Pēc piecu gadu ilgas kopābūšanas, manas attiecības ar Irinu Šaiku ir beigušās. Mēs ticam, ka mums abiem būs labāk spert šo soli tagad. Es no sirds vēlu Irinai daudz laimes.”

Kasjauns.lv / Foto: Facebook, Vida Press