Slavenības
2021. gada 28. maijs, 19:48

Tā izskatās supermodeles Sindijas Kraufordes māsas, kuras strādā par skolotājām

Jauns.lv

Sindija Krauforde, līdzīgi kā daudzas deviņdesmitajos gados populāras supermodeles, pasaulē nākusi vienkāršā vidusšķiras ģimenē.

Sindija Krauforde ar ģimeni Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā

Sindija Krauforde ar ģimeni 2018. gada Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon

Nākamās superzvaigznes un miljonāres tēvs strādāja par elektriķi, bet mamma bija pārdevēja. Turklāt Sindija varēja savu dzīvi nesaistīt ar modeļu biznesu, bet gan ar... ķīmiju. Viņas dzīve būtu izvērtusies pavisam citādi, ja nenotiktu liktenīgs laimīgs gadījums: būdama studente, Sindija vasarā piepelnījās, novācot kukurūzu. Tur viņu ievēroja kādas avīzes fotogrāfs un nofotografēja pāris kadru ar skaisto meiteni. Tieši šis fotogrāfijas kļuva par Sindijas Kraufordes modeles karjeras pirmsākumu. Nomācījusies universitātē tikai vienu semestri, viņa pameta mācības, lai sekotu savam zvaigžņotajam ceļam modes pasaulē.

Sindijai Kraufordei 50

gallery icon

Šobrīd Sindijai ir 55 gadi un viņa ir panākusi visu, par ko vien varētu sapņot. Viņai ir galvu reibinoša karjera, honorāri mērāmi miljonos, laimīga ģimene kopā ar uzņēmēju un bijušo modeli Rande Gerberu, un divi bērni  - Kaija un Preslijs, kuri arī sekojuši savas slavenās mammas pēdās un ir modeļi.

Sindijas Kraufordes bērni Kaija un Preslijs ceremonijā „LA Fashion Awards 2016”

gallery icon

Taču visi nebūt nezina, ka Kraufordes ģimene nav tikai vīrs un divi bērni, supermodelei ir arī divas māsas: Daniela, kura nesen nosvinējusi 52. dzimšanas dienu, un Kristīna, kura ir 57 gadus veca. Sindijai bija arī jaunāks brālis, bet viņš nomira no leikēmijas, būdams vēl pavisam mazs. Taču modele savā sirdī visu laiku glabā atmiņas par brālīti. Arī ar māsām viņa regulāri sazinās. Pavisam nesen Sindija sociālajos tīklos publiskojusi ģimenes fotogrāfiju, kurā redzama kopā ar māsām Kristīnu un Danielu, un savu mammu.

Sindijas māsām nav ne mazākās saistības ar šovbiznesu. Daniela dzīvo Kolorado štatā, un strādā Soda-Krīka sākumskolā par skolotāju. Viņai ar dzīvesbiedru ir trīs bērni. Savukārt Kristīna ir informātikas un matemātikas pasniedzēja. Šobrīd viņa strādā Denveras kopienas koledžā. Viņa ir precējusies, un viņai ir divi dēli.

Sindija Krauforde ar meitu Kaiju

Supermodeles Sindijas Kraufordes meita Kaija ar katru gadu aizvien vairāk līdzinās savai slavenajai un skaistajai mammai.

gallery icon

Visas trīs māsas ne reizi vien atzinušas, ka ir ļoti tuvas. Sindijas galvu reibinošā karjera nekādā mērā neesot traucējusi vai izpostījusi viņu siltās attiecības. Zinot, ka Sindijai tuvinieki vienmēr bijuši pirmajā vietā, nav šaubu neticēt māsu teiktajam. Vairāki Kraufordes fani viņas blogā pie fotogrāfijas gan komentāros ierakstījuši, ka nepārprotami redzams, ka Sindija ļoti atšķiras no saviem tuviniekiem, vismaz ārēji. Sindiju drīzāk varētu noturēt par savas meitas Kaijas vecāko māsu, jo viņas ir satriecoši līdzīgas.

Sindijas Kraufordes meita Kaija Gerbere - viena no pieprasītākajām jaunajām modelēm

gallery icon