Kādēļ Dons neieradās uz Lily pirmā videoklipa prezentāciju? FOTO
Lily klipa prezentācijā ar dzeltenām frēzijām sveica arī viņas mamma Anda.
Slavenības
2015. gada 7. augusts, 14:35

Kādēļ Dons neieradās uz Lily pirmā videoklipa prezentāciju? FOTO

Jauns.lv

TV šova „Talantu fabrika” kādreizējā dalībniece Linda Kalniņa jeb Lily, kura reiz bija populārā mūziķa Dona jeb Artūra Šingireja sieva, klajā laidusi savu pirmo videoklipu „Mīlestībā virmo gaiss”.

Klubā „Coyote Fly” 6. jūlija vakarā dziedātāja Linda Kalniņa jeb Lily ģimenes un draugu lokā prezentēja savu jaunāko muzikālo veikumu. Dziesma ir tapusi sadarbībā ar teksta autoru Andri Kiviču, bet mūzikas autors un producents ir Gaitis Lazdāns.

Tērpusies rozā, speciāli darinātā dizainera Ata Artemjeva kleitiņā, Lily priecājās sastapt ikvienu prezentācijas viesi. Savā uzrunā klātesošajiem Linda teica gan pateicības vārdus, gan pastāstīja to, kā tapis viņas pirmais videoklips: „Tas ir pārsteigums man pašai. Tas ir mans pirmais videoklips. Tas ir gandrīz kā eksperiments. Gribēju vienkārši pamēģināt un domāju, ka tas ir izdevies. Dziesma ir ierakstīta kādu laiku atpakaļ divās valodās, latviski un angliski. Latviskais teksts ir radies sadarbībā ar vienu skaistu jaunekli Andri Kiviču, bet angliskais teksts ir ar maniem vārdiem. Tas radās, iedvesmojoties no dzīves Londonā, uztverot to vidi, piedzīvojumus un pārdzīvojumus. Pārsteidzošais ir tas, ka mums ar radošo komandu bija tikai 24 stundas, lai šo klipu nofilmētu, šeit Latvijā, manā dzimtenē Latvijā,” uzrunā klātesošajiem teica Lily, kura pirms vairākiem gadiem pārcēlās uz dzīvi Apvienotajā Karalistē.

Uz jautājumu, kādēļ uz klipa prezentāciju nav ieradies viņas bijušais vīrs Dons, Lily teica, ka esot aicinājusi, bet viņš droši vien esot sakautrējies. Pēc videoklipa prezentācijas viesi tika cienāti ar torti, un malkojot šampanieti, līdz pat pusnaktij Lily pavadīja laiku sarunās ar draugiem, kolēģiem un viņas talanta cienītājiem, kuru starpā bija arī mūziķis, dīdžejs Markus Riva, uzņēmēja Santa Kola un arī viņas kleitas dizainers Atis Artemjevs. Lily patlaban arī strādā pie sava dziesmu albuma. To, vai Lily izdosies iekarot latviešu sirdis tikpat veiksmīgi kā Donam, rādīs laiks.

Linda Kalniņa mūziķes karjeru uzsāka „Talantu fabrikā”, kur iepazinās ar Donu. Abi sāka dziedāt duetā un iekaroja Latviju ar liriskām mīlas dziesmām. Dons un Lily arī apprecējās un devās uz Angliju, kur lielākoties darbojās ārpus mūzikas lauciņa. Savukārt pēc šķiršanās Lily joprojām dzīvo Londonā, kur darbojas stila un skaistumkopšanas industrijā.

Lily " Mīlestībā virmo gaiss "

Kasjausn.lv/foto: Anete Janševica