Šova "Gandrīz ideālas vakariņas" desmitās sezonas noslēguma raidījums

Ieskats TV šova "Gandrīz ideālas vakariņas" desmitās sezonas noslēguma raidījumā.

gallery icon
23
TV
2021. gada 24. maijs, 14:14

Ar pavāra Mārtiņa Sirmā dalību noslēdzas desmit sezonu garais "Gandrīz ideālo vakariņu" maratons

Jauns.lv

Pirmdien, 24. maijā, plkst. 18.10 noslēgsies desmit sezonu garais "Gandrīz ideālo vakariņu" maratons kanālā TV3 un televīzijā Go3.

Šo gadu laikā raidījums viesojies simtiem slavenu cilvēku mājokļos, baudīts neskaitāmi daudz gardu ēdienu, dzērienu, un radošu izklaižu katra dalībnieka interpretācijā. Šoreiz raidījumā tikšanās ar jauniem, spilgtiem un radošiem cilvēkiem - pavāru Mārtiņu Sirmo, aktrisi un dziedātāju Elīnu Avotiņu, mūziķi Rick Feds un dziedātāju Laimu Dimantu.

Kā pirmais savu vakaru organizēs Mārtiņš Sirmais, un, kā jau zinām, viņam pavārmāksla nav nekas svešs. Sirmais dos viesiem iespēju jau iepirkšanās laikā laimēt jaunu BMW automašīnu, bet gatavošanas laikā atklās, kādu neparastu un ekstrēmu sapni ir piepildījis pēdējā gada laikā. Mārtiņš, protams, spēs pārsteigt viesus jau ar pirmo ēdienu, kurā pasniegs biedējoši gardo un vēl nepazīto jūras velnu. Viesi uzzinās arī Mārtiņa kaunpilnāko dzīves stāstu jeb izklaidi, ko viņš pats nosauks par izgāšanos.

Otrajā vakarā - ciemos pie aktrises un dziedātājas Elīnas Avotiņas. Elīna cienās ar gardum gardiem ēdieniem un milzīga izmēra porcijām. Uzzināsim, kādu apkaunojošu brīdi operas mēģinājumā ir piedzīvojusi Elīna un kādu interesantu stāstu par Jurčiku izdomās šīs nedēļas jestrā kompānija.

Trešajā vakarā startēs mūziķis Rihards jeb Rick Feds. Veikalā Ricks ieradīsies pat ar ieroci un, iespējams, ka tieši tas viņam atļaus atrast ātrāk pētersīļus un citus produktus. Iepriekš Rihards satraucās, ka viņa kompānijā ir slavenais pavārs Mārtiņš Sirmais, tomēr, kā izrādās, ja ļoti pacenšas, tad pagatavot var arī viesu slavētus ēdienus un saņemt labu labās atsauksmes par tiem. Ricks viesus pārsteigs ar deserta pasniegšanas veidu, kā arī dos iespēju saviem viesiem radīt kopīgu muzikālo performanci.

Vakariņu nedēļu noslēgs atraktīvā dziedātāja Laima Dimanta. Laima šovakar cienās ar veseliem diviem desertiem un viens no saldajiem noteikti šī vakara viesiem atgādinās bērnības garšu. Laima saviem viesiem būs sarūpējusi arī nelielu garšu ceļojumu pa Brazīliju, piemēram, viesi varēs nobaudīt uzkodu, kura atvesta no pašas Brazīlijas un baudīt paštaisītus brazīļu kokteiļus.

Skaties izklaidējošo kulinārijas raidījumu “Gandrīz ideālas vakariņas” no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.10 kanālā TV3 un nākamās paaudzes televīzijā Go3.