foto: AP/Scanpix
Pasaule ironizē un dusmojas par Gvinetas Paltrovas "zemāko punktu" Covid-19 pandēmijas laikā
Gvineta Paltrova.
Trakā pasaule
2021. gada 11. maijs, 12:41

Pasaule ironizē un dusmojas par Gvinetas Paltrovas "zemāko punktu" Covid-19 pandēmijas laikā

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Gvineta Paltrova iekustinājusi pasaules interneta sarkastiskos prātus un sadusmojusi vīrusa smagi skartos cilvēkus, jo paziņojusi par sava "zemākā punkta sasniegšanu pandēmijas laikā". Slavenība atzinās - viņa tik tālu bija novesta, ka vienas dienas laikā izdzēra pat divus alkoholiskos kokteiļus un pamielojās ar miltu izstrādājumiem - pastu un maizi. 

48 gadus vecā slavenība, kura popularizē veselīgu dzīvesveidu, kas, jāatzīst, neskaitāmas reizes ticis kritizēts antizinātnisku un savādu uzskatu dēļ, atzinusies, ka karantīnas laikā dzērusi alkoholu un ēdusi maizi. 

"Es dzēru septiņas dienas nedēļā un gatavoju pastu, ēdu maizi. Es biju pilnībā nogājusi no sliedēm," viņa sacīja, paskaidrojot, ka viena vakara laikā varēja izdzert divus alkoholiskos kokteiļus, kas sastāv no kvinojas viskija, kļavu sīrupa un citrona sulas. 

Aktrises Gvinetas Paltrovas dzīve "Instagram" kadros, ikdienā un uz sarkanā paklāja

gallery icon
79

"Kurš izdzer vairākus dzērienus septiņas dienas nedēļā? Tas it nemaz nav veselīgi," viņa paudusi, neslēpjot, ka alkohols viņā pamodina vēlmi arī pastiepties pēc cigaretes. "Man to [cigarešu] pietrūkst," viņa sacīja un atzina, ka savos noiešanas no ceļa posmos tomēr nepiedzērās tā, ka nākamajā dienā neko neatcerētos. 

Tas izsauca sarkastisku piezīmju pilnus ierakstus sociālajā tīklā "Twitter".

"Es salūzu un izlasīju rakstu par Gvinetu Paltrovu," saka viens lietotājs. 

"Es nezinu, kas ir sliktāk - fakts, ka Gvineta Paltrova ir tik atrauta no realitātes, vai tas, ka kādam šķita svarīgi pavēstīt, cik atrauta no realitātes viņa ir," raksta cits.

Citus cilvēkus, kuri koronavīrusa pandēmiju izjuta smagi un traģiski, satraucis arī aktrises cinisms.