Slavenības
2021. gada 8. maijs, 15:23

Demijas Mūras un Brūsa Villisa jaunākā meita paziņo par saderināšanos

Jauns.lv

Jaunākā no Holivudas aktieru Demijas Mūras un Brūsa Villisa meitām - 27 gadus vecā Talula Villisa - paziņojusi par saderināšanos. Talula gatavojas kāzām ar savu mīļoto vīrieti - kinooperatoru un mākslinieku Dilonu Bassu.

Talula Bella Villisa savā “Instagram” kontā parādījusi izteiksmīgu un visu izsakošu fotogrāfiju sēriju. Vienā no attēliem redzams brīdis, kad režisors Dilons Bass, nometies uz viena ceļa, lūdz viņas roku, bet citā – ka viņa piekrīt bildinājumam. Publikāciju Talula parakstījusi īsi: “Ar absolūtu pārliecību!”

Fotogrāfija ar līgavas saderināšanās gredzenu ar milzu akmeni, kas, visticamāk, ir briljants, sociālajos tīklos parādījās nedaudz vēlāk. Turklāt šo attēlu publiskojusi Talulas māsa Skauta. Viņa emocionāli apsveikusi līgavu un līgavaini: “Esmu tik saviļņota par šiem laimīgajiem mīlestības svētkiem! Hip-hip-urā! Talula un Dilon – šī diena ir svētīta ar jūsu mīlestību! Sveicu pirmo mūsu oficiālo brāli - Villisu,” sociālajos tīklos raksta aizkustinātā līgavas māsa.

Priecīgo vēsti par saderināšanos savā “Instagram” kontā pavēstījis arī jaunais līgavainis.

Talulai Bellai Villisai šobrīd ir 27 gadi. Viņa ir aktrise, kuras filmogrāfijā gan pagaidām ir vien trīs filmas. 2019. gadā Vila Smita sievas aktrises Džadas Pinketas Smitas vadītajā sarunu šovā “Red Table Talk” Talula pastāstīja, ka cieš no nopietnām psiholoģiskām problēmām, un atzinās, ka 18 gadu vecumā bijusi par mata tiesu no nāves narkotiku pārdozēšanas dēļ.

Vecāku – Demijas Mūras un Brūsa Villisa – šķiršanās 2000. gadā ļoti ietekmējusi visas trīs pāra meitas. Zināms, ka visas māsas Villisas jau no ļoti agra vecuma sākušas lietot alkoholu un narkotikas, un tikai pēc ārstēšanās kursa rehabilitācijas klīnikā varēja atbrīvoties no šīm atkarībām.

Talula Villisa ar līgavaini Dilonu Bassu

gallery icon
8

Demija Mūra ar meitu Skautu un Talulu uz sarkanā paklāja

gallery icon
23

Brūsa Villisa un Demijas Mūras meitas bērnībā

gallery icon
12

Talula un Skauta Villisas Losandželosā

gallery icon
8