foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Blonda un ar korseti: dziedātāja Billija Ailiša nofotografēta līdz šim neredzēti sievišķīgā veidolā
Billija Ailiša
Slavenības
2021. gada 4. maijs, 04:45

Blonda un ar korseti: dziedātāja Billija Ailiša nofotografēta līdz šim neredzēti sievišķīgā veidolā

Jauns.lv

19 gadus vecā amerikāņu dziedātāja Billija Ailiša pozējusi britu "Vogue" jūnija numura vākam iepriekš vēl neredzēti sievišķīgā veidolā.

Ailiša ierasti sabiedrībā un uz skatuves redzēta "baggy" jeb ļoti platas un maisveidīgas formas apģērbā, kā arī ar viņai raksturīgo zaļi melno parūku.

Šoreiz uz modes žurnāla vāka viņa piedzīvojusi satriecošas pārmaiņas - jaunā sieviete redzama blondiem matiem, korsetē un svārkos, kas izceļ dziedātājas sievišķīgo ķermeni.

Dziedātāja neslēpj, ka jaunībā viņas ķermenis bijis "sākotnējais iemesls depresijai". Ar blondiem matiem Ailiša redzēta jau iepriekš, un, kā atzīst viņa pati, matu krāsas maiņa likusi viņai sajusties "kaut kā vairāk kā sievietei".

Intervijā ar britu modes žurnālu "Vogue" populārā dziedātāja runāja par seksuāla rakstura pārkāpumiem, kas, viņasprāt, sastopami "visur".

Ailiša norādīja, ka "nepazīst nevienu meiteni vai sievieti, kurai nebūtu bijusi dīvaina vai patiešām slikta pieredze". "Un arī vīrieši - jauni zēni, tiek pastāvīgi izmantoti," viņa sacīja.

Billija Ailiša uz sarkanā paklāja

gallery icon
23

Nopelniem bagātā mūziķe esot atklājusi, ka arī viņa agrākos gados saskārusies ar seksuālu uzmākšanos, tomēr detaļas paturēšot pie sevis. Intervijā tika apspriests arī Ailišas jaunais singls "Your Power", kas vēstī par varmāku, kurš izmanto nepilngadīgo.

Kā stāsta Ailiša, platas drēbes viņa iecienījusi ne tāpēc, ka viņai būtu kādi kompleksi, bet gan tāpēc, ka tiem, kuri uz viņu skatās, "ir problēmas".

Dziedātāja Billija Ailiša

gallery icon
23