Princis Harijs vectēva Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs

gallery icon
26
Slavenības
2021. gada 22. aprīlis, 05:30

Kāpēc princis Harijs nepalika Anglijā uz vecmāmiņas 95. dzimšanas dienu

Jauns.lv

Princis Harijs nepalika Anglijā, lai sagaidītu vecmāmiņas karalienes Elizabetes II dzimšanas dienu, kas bija 21. aprīlī. Saseksas hercogs jau pametis Lielbritāniju un aizsteidzies mājup uz Losandželosu pie bērniņa gaidībās esošās sievas Meganas Mārklas.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kā vērsta interneta portāls "metro.co.uk", princis Harijs (36) ar “American Airlines” reisu no Londonas mērojis ceļu atpakaļ uz Losandželosu.

Viņa automašīna redzēta pametam Losandželosas privāto termināli un piebraukusi pie ģimenes mājām Montesito ap pulksten četriem pēcpusdienā.

Tas nozīmē, ka princis nav uzkavējies Anglijā, lai atzīmētu vecmāmiņas 95. dzimšanas dienu, kas ir 21. aprīlī.

Zināms, ka Viņas Majestāte karaliene Elizabete II – kura ievēro sēru periodu pēc dzīvesbiedra nāves, ar kuru laulībā nodzīvoti 73 gadi – šo dienu pavadīs Vindzoras pilī kopā ar nelielu skaitu cilvēku no sava personāla jeb tagad populāri dēvētā “sava privātā burbuļa”. Par svinībām nevar būt ne runas divu apstākļu dēļ: sēru un koronavīrusa pandēmijas.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Princis Harijs aizsteidzies mājup “saspringtā darba grafika dēļ” un nav pavadījis vairāk laika ar tēvu, uz ko princis Čārlzs gan bija cerējis.

foto: CAMERA PRESS/David Dyson / Vida Press
Princis Čārlzs un princis Harijs Edinburgas hercoga bērēs.

Viņa ierašanās uz vectēva Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēm izradījusies īsa vizīte dzimtenē, turklāt pirmā pēc vairāk nekā gadu ilgas prombūtnes. Pēc viņa un Meganas Mārklas intervijas Oprai Vinfrijai spriedze ģimenē tikai vairojusies. Kā jau iepriekš ziņojām, Harijs sagaidīts visai vēsi.

foto: POOL supplied by Splash News / S/ Vida Press
Runā, ka princis Viljams esot palūdzis, lai bēru procesijas laikā brālēns Pīters Filipss ietu starp viņu un brāli princi Hariju.

Princese Anna, princis Edvards un viņa sieva grāfiene Sofija bēru dienā izvēlējušies Hariju pat nepazīt. Vienīgā silto attieksmi Saseksas hercogs sagaidījis no onkuļa prinča Endrū, kurš labi zina, kā ir būt izstumtajam. Harijs esot ticies arī ar viņa meitu princesi Eiženiju, kas nesen kļuvusi par māmiņu pirmdzimtajam un bieži atzīta par vienu no sirsnīgākajiem cilvēkiem karaliskajā ģimenē.

foto: BACKGRID/ Vida Press
Kembridžas hercogiene Ketrīna ar vīru princi Viljamu un vīrabrāli princi Hariju pēc bēru ceremonijas Svētā Džordža kapelā Vindzorā.

Ķermeņa valodas eksperti arīdzan norāda, ka pateicoties Kembridžas hercogienei Ketrīnai, Harijam izdevies pēc bēru ceremonijas draudzīgi aprunāties arī ar brāli princi Viljamu, turklāt spriedze abu brāļu attiecībās neesot bijusi jaušama. Vindzoras pilī brāļi pavadījuši divas stundas sarunās un pametuši pili vien pievakarē.

foto: ddp/abaca press/ Vida Press
Kembridžas hercogiene Ketrīna palīdzējusi brāļiem uzsākt sarunu.

Karaliene Elizabete II atvadās no ilggadējā dzīvesbiedra prinča Filipa

17. aprīlī, Vindzoras pilī pēdējā gaitā izvada princi Filipu, Edinburgas hercogu, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vīru, kurš 73 gadus uzticīgi ...

gallery icon
17

Kembridžas hercogiene Ketrīna Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs

gallery icon
25

Tuvākie Vindzoras pilī atvadās no prinča Filipa

17. aprīlī, Vindzoras pilī pēdējā gaitā izvada princi Filipu, Edinburgas hercogu, Lielbritānijas karalienes Elizabetes II vīru, kurš 73 gadus uzticīgi ...

gallery icon
80
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās