Vai tas var būt!? Patinsona līgava nav redzējusi nevienu "Krēslas" sēriju
Britu dziedātāja FKA twigs apgalvo, ka nav redzējusi nevienu no slavenās sāgas „Krēsla” filmām, kas par zvaigzni padarīja viņas līgavaini Robertu Patinsonu.
Slavenības
2015. gada 16. augusts, 05:51

Vai tas var būt!? Patinsona līgava nav redzējusi nevienu "Krēslas" sēriju

Jauns.lv

Baumo, ka franšīze „Krēsla”, kas padarīja slavenu galvenās lomas atveidotāju Robertu Patinsonu (29), palīdzējusi kāpt pa karjeras kāpnēm arī viņa līgavai mūziķei FKA twigs (27).

Žurnāla „Sunday Times” reportierim dziedātāja FKA twigs atzinusi, ka nav daudzo tūkstošu sāgas „Krēsla” apjūsmotāju rindās. Lai gan „Krēslas” filmas nopelnīja vairāk nekā 3.3 miljardus dolāru, 27 gadus vecā mūziķe norāda, ka nav redzējusi nevienu no populārās franšīzes filmām, kurā otru galveno lomu atveido Patinsona bijusī draudzene Kristena Stjuarte. FKA twigs liek noprast, ka nav redzējusi nevienu epizodi no slavenās „Krēslas”. Kad viņai jautā, vai jebkad ir redzējusi savu vīrieti kā vampīru Edvardu Kalenu, mūziķe atbild ar īsu un lakonisku „Nē”.

Dziedātāja intervijā arī norādījusi, ka nealkst slavas, kaut arī pati izvēlējusies visnotaļ publisku profesiju. „Es īsti neizprotu slavas līmeni. Esmu mazliet naiva... Es neiederos tajā pasaulē, pat ar savu karjeru ne,” uzskata FKA twigs.

Dziedātāja arī nealkst pēc dažādām ekstrām un VIP dzīvesveida. Viņa reti iziet sabiedrībā ar kādu miesassargu, kaut arī viņas vīrietis aizvien ir tūkstošu sieviešu apjūsmošanas objekts.

Lai gan dziedātājai, kuras īstais vārds ir Tālija Debreta Bārneta, nerūp izsmalcināts dzīvesveids, viņa uzskata, ka nav vienkārša sieviete. Tālija reti dodas uz klubiem un bāriem un neapmeklē prominentu cilvēku pārpildītas izstāžu atklāšanas. „Es neesmu no tiem cilvēkiem, kas dosies uz izstādi otrdienas vakarā tikai tāpēc, ka visi tā dara,” salīdzina FKA twigs. „Slikti būt tik viduvējai. Mana diena nav parasta un viduvēja. Man kas tāds ļoti, ļoti nepatīk.”

Dziedātāja FKA twigs un Roberts Patinsons ir kopā kopš pagājušā gada vasaras. Pēc septiņu mēnešu ilgas draudzības, šā gada aprīlī, viņi oficiāli apstiprināja, ka ir saderinājušies.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press