foto: Vida Press
FOTO: pandēmija 41 gadu vecajai "OnlyFans" zvaigznei nāca kā svētība; tagad var sapelnīt meitas mācībām
41 gadu vecā Marsela Alonso nekad nav bijusi tik turīga kā tagad.
Trakā pasaule
2021. gada 24. marts, 12:55

FOTO: pandēmija 41 gadu vecajai "OnlyFans" zvaigznei nāca kā svētība; tagad var sapelnīt meitas mācībām

Jauns.lv

41 gadu vecā latīņamerikāņu izcelsmes seksa industrijas darbiniece Ņujorkā Marsela Alonso, atšķirībā no daudziem citiem cilvēkiem visā pasaulē, pandēmijas laikā nevis cieš, bet bauda dzīvi uz zaļāka zara - viņa pēkšņi kļuva tik pieprasīta "OnlyFans" platformā, ka bija spiesta pieņemt darbā papildspēkus un pacelt sava pakalpojuma cenu.

Šāda veida aroda pārstāvēšanu kādreizējā striptīzdejotāja Alonso pamato ar vajadzību nodrošināt sev cieņpilnu dzīvi, bet meitai - iespēju mācīties to, ko viņas sirds patiesi vēlas.

41 gadu vecā "OnlyFans" zvaigzne Marsela Alonso

gallery icon

Viņa stāsta, ka pieprasījums pēc videozvaniem nāk galvenokārt no jaunākiem vīriešiem, kuri tagad tik viegli netiek uz randiņiem, bet viņu seksuālās dziņas nesnauž. Alonso klāsta, ka šo pakalpojumu laikā viņa arī sniedz padomus saviem klientiem, dod pievienoto vērtību. Piemēram, viens vaicājis, vai viņam vajadzētu studēt maģistru, bet vēl kāds lūdzis pieredzējušo dāmu sniegt viņam randiņu padomus.

"Es pelnu vairāk naudas, nekā pelnīju jaunībā," par saviem panākumiem stāsta sieviete, neslēpjot, ka mēnesī pamanās saraust pat 20 000 dolāru, tomēr daļa aiziet mārketinga izdevumiem, lai popularizētu sevi, bet vēl laba tiesa palīgiem, kas palīdz tikt galā ar ikdienas pienākumiem.

Vislielākais pieprasījuma kāpums sākās martā un aprīlī, pašā pandēmijas sākumā, kad interesenti sievietes lapu "gāza apkārt". Pēc tā viņai nācās noteikt lielāku maksu - 100 dolāri par zvanu, kas parasti ilgst ap 20 minūtēm. Tāpat viņas saturu abonē tūkstošiem cilvēku, kas mēnesī par to maksā 4,55 dolārus.

Alonso neslēpj, ka ar to nodarbojas ne tikai sevis, bet vecākās meitas dēļ. Viņas sapnis bijis mācīties juridiskajā koledžā, tāpēc sieviete grib savai atvasei šo iespēju nodrošināt.

Seksa industrijā "OnlyFans" zvaigzne darbojas kopš 18 gadu vecuma, kad sāka strādāt par striptīzdejotāju, lai varētu uzturēt savu meitu un studēt mārketingu.

"Man 16 gados piedzima meita, un ģimene no manis novērsās. Neviens man nepalīdzēja," viņa stāsta, atminoties, ka toreiz minimālā alga bija maza, bet sociālās aizsardzības praktiski nekādas, tāpēc nācās pelnīt, strādājot par striptīzdejotāju.

Darbs Floridas striptīzklubā palīdzēja Alonso nomaksāt meitas mācību maksu Katoļu skolā, kā arī algot mājskolotājus. "Nekad nav bijis problēmu sūtīt viņu Katoļu skolā, arī Katoļu baznīcai patīk nauda," viņa ķiķina.

Ap 2012. gadu dāma pievērsās seksam pa telefonu, bet 2017. gadā reģistrējās "OnlyFans" platformā, kur iemantoja uzticamu sekotāju bāzi. "Man gājis grūti, jo esmu latīņamerikāniete, un grūti klājas arī citiem tumšādainajiem seksa industrijas darboņiem. Tā ir balto sieviešu pasaule," viņa pauž.

Tomēr pandēmija visu sakūla kājām gaisā. Tagad gados jauni vīrieši, pat divdesmitgadnieki, neskopojas par 41 gadu vecās Alonso virtuālo sabiedrību. "Jaunā paaudze ciena mani un manu privāto dzīvi, turpretim gados vecākie klienti ne vienmēr ievēro robežas un mēdz nodarboties ar vajāšanu," viņa iezīmē atšķirības klientūrā.