Riannas jaunā māja Beverlihilsā

gallery icon
46
Slavenības
2021. gada 21. marts, 08:40

Rianna par nepilniem 14 miljoniem dolāru nopērk glaunu māju Beverlihilsā

Jauns.lv

Barbadosā dzimusī amerikāņu dziedātāja Rianna nesen sevi palutinājusi ar jaunu pirkumu. Popzvaigzne par 13,8 miljoniem ASV dolāru iegādājusies villu prestižā Beverlihilsas rajonā.

foto: CAMERA PRESS/Joanne Davidson / Vida Press
Rianna.

Riannas jaunā māja atrodas klusā ielā, kas noslēdzas ar strupceļu un atrodas kalnos tieši virs Beverlihilsas. Šajā ielā popdīvai kaimiņos dzīvo mūziķis Pols Makartnijs ar kundzi Nensiju Ševelu. Savukārt pāris namdurvis tālāk ir karalisks īpašums, kuru vairāku gadu garumā īrēja cita popzvaigzne, savu vokālo dotību ziņā augstu vērtētā dīva Meraija Kerija. Taču pavisam nesen šo namu īrēja par popmūzikas karalieni dēvētā Madonna, kura villu izvēlējās par savām pagaidu mājām, kur pārdzīvot koronavīrusa karantīnas laiku.

Rianna ražas svētku festivālā Barbadosā

Popzvaigzne Rianna lepojas ar savu senču tradīcijām un bieži atgriežas dzimtajā Barbadosā, lai ņemtu dalību kultūras pasākumos. Šoreiz viņa piedalījusies ...

gallery icon
34

Popzvaigznes Riannas jaunais īpašums ir celts aizvadītā gadsimta trīsdesmitajos gados. Nams agrāk piederēja Mērijai Šeldonei, TV seriāla “I Dreamed of Jeanie” (1965-1970) radītājam Sidnijam Šeldonam.

foto: Pool/Abaca/Sipa USA/ Vida Press
Rianna.

2016. gadā Šeldone māju par 4,3 miljoniem ASV dolāru pārdeva uzņēmējam un investoram Danielam Stāram.

Stārs iztērēja miljoniem dolāru, lai nojauktu un pilnībā pārbūvētu teju katru šīs mājas centimetru. Aizvadītajā gadā nekustamais īpašums no jauna nonāca tirgū, un šoreiz par to jau tika prasīti 15 miljoni ASV dolāru.

Rianna filmas pirmizrādes vakarā Parīzē

Filmas „Valerian And The City Of A Thousand Planets” pirmizrādes vakaram Parīzē dziedātāja Rianna izvēlējusies „Prada” tērpu un „Chopard” juvelierizstrādājumus.

gallery icon
10

Redzot par kādu summu villu iegādājusies Rianna, var secināt, ka tās sākotnējā cena pazemināta, jo popzvaigzne to nopirkusi par 1,2 miljoniem lētāk, nekā bija noteikta tās sākotnējā vērtība.

Šī māja ir redzama no ielas, kaut villu no ziņkārīgo skatieniem sedz sēta, augsts dzīvžogs un vārti. Pie šīs 700 kvadrātmetru lielās mājas ir ierīkota garāža divām automašīnām.

Rianna filmas pirmizrādes vakarā Londonā

Filmas „Valerian And The City Of A Thousand Planets” pirmizrādes vakaram Londonā dziedātāja Rianna izvēlējusies „Giambattista Valli” kleitu, „Chopard” rotaslietas ...

gallery icon
10

No garāžas liektas kāpnes ved augšup līdz mājas parādes durvīm. Pati ēka ieturēta baltā krāsa, un tai ir melns metāla jumts. Melnā krāsa izmantota arī āra fasādes apdarē.

Savrupmājai piemīt “izsmalcināts dizains, kas apvieno mūsdienu un tradicionālos elementus”. Šī ēka rada modernas un mūsdienīgas lauku mājas iespaidu, pateicoties franču baltā ozolkoka grīdām un atvērtajam plānojumam.

Riannas stils. Kedas, beisbola cepure un... briljanti

Popzvaigzne Rianna uz balvu ceremonijas „FN Achievement Awards” ieradās, kombinējusi lietas, kas vienmēr uzskatītas par nesavienojamām. Vai gan var saskaņot ...

gallery icon
12

Stiklotas parādes durvis ved uz pirmā stāva foajē, kur goda vietā novietota milzīga melna buļļa skulptūra, kas šķietami veras telpu iekšienē un sargā to.

Tālāk ceļš ved uz iekšpagalmu ar terasi, peldbaseinu ar spa zonu un kamīnu zem klajas debess.

Riannas dizainētā apakšveļas kolekcija

Riannas dizainētā apakšveļas kolekcija "Savage x Fenty".

gallery icon
57

Kamīni ierīkots arī ēkas galvenajā viesistabā, no kura slīdošas stikla durvis ved uz pagalmu. Mājā ir arī sava bibliotēka ar vēl vienu kamīnu. Grāmatu plaukti šeit sniedzas no grīdas līdz pat griestiem.

Ēkā ir arī sava sporta zāle un plaša istaba-garderobe.

Mājas pārdošanas aprakstā virtuve raksturota kā “satriecoša”. Tajā teju katra virsma ir darināta no marmora.

Rianna izdevusi īso zeķīšu kolekciju

Popzvaigzne Rianna izdevusi īso zeķīšu kolekciju, uz kurām atainota pati savos „ikoniskākajos” tērpos no mūzikas videoklipiem un balvu ceremonijām.

gallery icon
5