Slavenības
2021. gada 5. marts, 12:57

Britnijai Spīrsai beidzot ļauj satikties ar dēliem

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa (39) nofotografējusies kopā ar saviem dēliem, kas nu jau ir garāki par mammu. Dziedātāja atzinusies, ka Šons un Džeidens kļuvuši ļoti pieauguši.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon
29

Amerikāņu popzvaigznes dzīvē šogad notikušas dažas pozitīvas pārmaiņas. Britnija guvusi mazu uzvaru. Viņas tēvs Džeimijs Spīrss vairs nav vienīgais aizbildnis, kuram atļauts kontrolēt meitas naudu. Tiesa iecēlusi finanšu kompāniju “Bessemer Trust” par līdzaizbildni.

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon
8

Diemžēl pagaidām dziedātājai neizdodas panākt, lai tiesa viņai ļautu biežāk satikties ar pašas dēliem. 15 gadu vecais Šons Prestons un 14 gadu vecais Džeidens Džeimss dzīvo kopā ar savu tēvu Kevinu Federlainu un viņa jauno ģimeni. Spīrsai ļauts satikt dēlus ne tik bieži, kā viņai to gribētos.

Nesen Britnija padalījusies ar retu fotogrāfiju. Viņa tajā parādījusi savus dēlus. Abi tīņu vecumu sasniegušie jaunieši iepozē līdzās slavenajai mammai, pieseguši sejas ar aizsargmaskām. “Tas ir neprāts, cik ātri skrien laiks! Mani zēni tagad ir tik lieli! Es zinu, zinu... ikvienai mammai, īpaši jau puiku mammai, ir grūti noskatīties, cik ātri viņi pieaug!” – Britnija padalījusies ar emocionālu vēstījumu.

Britnija Spīrsa ar bijušo vīru apmeklē dēlu futbola maču

Bērnu dēļ popzvaigzne Britnija Spīrsa un viņas bijušais vīrs Kevins Federlains spējuši atjaunot normālas attiecības un laiku pa laikam satiekas. ...

gallery icon
8

Popzvaigzne apliecina, ka sen nebija atrādījusi savus zēnus, jo viņi pret to iebilduši. “Tā viņi izteica savu individualitāti, un es to atbalstu. Tagad visbeidzot viņi man atļāva publiskot fotogrāfiju. Es vairs nejūtos atstumta!” – pavēstījusi Spīrsa.

Britnija ar ģimeni „Teen Choice Awards” ceremonijā

Britnija Spīrsa uz „Teen Choice Awards” balvu ceremoniju ieradās kopā ar dēliem Šonu Prestonu un Džeidenu Džeimsu, kā arī savu ...

gallery icon
44

Britnija arīdzan padalījusies ar fotogrāfiju, kas uzņemta teju pirms 20 gadiem. Dziedātāja tajā redzama koši sarkanā kleitā un ar krāšņās lokās ieveidotiem matiem. “Pie friziera un meikapa mākslinieka es ierados džinsos un džemperī, bet aizgāju šāda. Man bija vajadzīgi 19 gadi, lai saprastu, ka biju Džūlija Robertsa “Jaukajā sievietē”. Sarkanā kleita, balti un sarkani briljanti, un šie lokainie mati! Sapņu spēks... mans, mans, mans!!!”

Fani nav skopojušies komplimentiem, atzīstot, ka Britnija šajā fotogrāfijā izskatās fantastiski. “Ideāla dīva!”, “Ou, es atceros tevi tieši šādu”, “Manas bērnības mīļākā dziedātāja! Lai tev viss nokārtojas!”, “Britnij, mēs ar tevi!” – pielūdzēji komentāru sadaļā atstāja sajūsmas un uzmundrinājuma pilnas atsauksmes.

Britnija Spīrsa videoklipā „...Baby One More Time”

Britnija iemantoja pasaules slavu 1998. gadā ar singlu „...Baby One More Time”.

gallery icon
4

Britnija Spīrsa ar dēliem Kalifornijā

Jūnijā un jūlijā Britnija Spīrsa devusies atvaļinājumā un pavada laiku kopā ar dēliem Šonu un Džeidenu. Augustā viņa turpinās priecēt ...

gallery icon
12

Britnija ar dēliem

gallery icon
32