Slavenības
2021. gada 4. marts, 07:17

Fanus pārsteidz Meganas Mārklas kleitas cena

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļā princis Harijs sniedza interviju Džeimsam Kordenam, ko demonstrēja viņa programmā “The Late Late Show”. Tajā princis stāstīja par ģimeni, garīgo veselību un iemesliem, kāpēc pārcēlies uz dzīvi ASV. Meganai šajā intervijā nebija paredzēta dalība. Taču kāda pavisam īsa epizode piesaistījusi vērīgāko fanu uzmanību.

Meganas Mārklas topošās māmiņas stils

gallery icon
25

Intervijas laikā Harijs ar aplikācijas “FaceTime” palīdzību sazinājās ar savu dzīvesbiedri hercogieni Meganu. Bijusī aktrise video zvana laikā bija redzama glītā zilā kleitā ar kuplām piedurknēm un volānu tā apakšmalā.

Lai gan Meganas apģērbs absolūti nebija uzmanības centrā, viņas īsā parādīšanās ēterā Harija intervijas laikā radījusi ažiotāžu fanu rindās sociālajos tīklos.

Ātri vien izdibināts, ka elegantā vasaras kleitiņa, kurā Megana bija ģērbusies, ir zīmola “Velvet Torch” darinājums un maksā vien 30 ASV dolāru (aptuveni 25 eiro)!

Losandželosā esošā modes preču veikala “Instagram” lapā publicēts ieraksts, kas veltīts Meganas izvēlētajam koptēlam. Tajā teikts, ka šo kleitiņu ar kuplajām piedurknēm var nēsāt atsedzot plecus, vai uz pleciem, kā to bija izvēlējusies hercogiene. Lieki piebilst, ka šo kleitas modeli nekavējoties izpirka. Kleita atkal atgriezīsies pārdošanā ne ātrāk kā marta vidū.

Meganai Mārklai kleita par 38 sterliņu mārciņām

Saseksas hercogiene vizītei Velingtonā (Jaunzēlande) izvēlējusies draudzīgo cenu zīmola „ASOS” kleitu par 38 sterliņu mārciņām, kam pieskaņojusi „Karen Walker” trenci ...

gallery icon
13

Savukārt sniedzot interviju Oprai Vinfrijai, Megana bija izvelējusies modes nama “Giorgio Armani” melnu kleitu ar baltu ziedu apdruku, kuras cena ir aptuveni 4000 ASV dolāru.

foto: ddp images/Ferrari Press / Vida Press
Megana Mārkla intervijā ar Opru Vinfriju.

Arī šis tērps daudzās tirdzniecības vietās jau izpirkts, pat neraugoties uz tā nesamērojami augsto cenu.

foto: ddp images/Ferrari Press / Vida Press
Megana Mārkla.

Atgādināsim, ka arī hercogiene Ketrīna bieži kombinē lētu apģērbu ar dārgu, un tautai tas ļoti patīk.

Hercogiene Ketrīna atpūšas ar bērniem, tērpusies "Zara" zīmola kleitiņā

gallery icon
11

Hercogienei Ketrīnai kaklarota par nepilniem 17 latiem

gallery icon
23

Kā pa lēto saģērbties kā hercogienei Ketrīnai

Amandai šķiet vērtīgi censties līdzināties Kembridžas hercogienei Ketrīnai, tērpjoties uz mata tādās pat drānās, kādas valkā britu mīlētā Keita.

gallery icon
14