foto: EPA/Scanpix
Lady Gaga atguvusi nozagtos suņus; publiskots video ar laupīšanas brīdi
Dziedātāja Lady Gaga
Slavenības
2021. gada 27. februāris, 18:05

Lady Gaga atguvusi nozagtos suņus; publiskots video ar laupīšanas brīdi

Jauns.lv

Populārā dziedātāja Lady Gaga (34) atguvusi savus suņus, kas 24.februārī tika nozagti uz ielas bruņotas laupīšanas laikā. Abiem franču buldogiem nekas nekaiš, un viņi atdoti saimniecei, bet sašautais vīrietis, kurš dziedātājas suņus bija izvedis pastaigā, joprojām ārstējas slimnīcā.

Sašautais vīrietis Raiens Fišers atrodas slimnīcā, bet ārsti prognozē viņa pilnīgu atveseļošanos, piektdien pavēstījusi viņa ģimene.

Jauns.lv jau ziņoja, ka dziedātājas franču buldogi nozagti 24.februāra vakarā, laikā, kad izvesti pastaigā. Ārzemju medijos parādījies arī novērošanas kameru video, kurā, domājams, redzams laupīšanas brīdis.

Tajā redzams, kā uz ielas no automašīnas izkāpj divi vīrieši un uzbrūk Fišeram. Cietušais sauc pēc palīdzības, līdz atskan šāviens. Uzbrucēji ar suņiem iekāpj mašīnā un aizbrauc.

Trešajam dziedātājas sunim izdevies aizbēgt laupīšanas laikā, un viņu vēlāk atradusi policija.

Dziedātāja pēc notikušā bijusi sagrauta, izsakot lielu pateicību vīrietim, kurš uzbrukumā cietis, kā arī piesolot 500 000 ASV dolāru lielu atlīdzību tam, kurš suņus viņai atgriezīs. "Es mīlu tevi, Raien Fišer, tu riskēji ar savu dzīvību, lai cīnītos par mūsu ģimeni. Tu mūžīgi būsi varonis," rakstīja dziedātāja.

Sīkāka informācija par to, kā suņi atgūti, nav īsti skaidra. "Associated Press" ziņo, ka kāda sieviete suņus nogādājusi policijas iecirknī, bet pati neesot saistīta ar laupīšanu.

Tāpat nav skaidrs, vai sieviete saņēmusi iespaidīgo atlīdzību.

Uzbrucēji joprojām nav zināmi.