Viņi ir neciešami - Toms Krūzs, Brūss Villiss un citi Holivudas aktieri, ar kuriem neiespējami sastrādāties
Čārlijs Šīns vienmēr bijis daiļavu ielenkts.
Slavenības
2021. gada 3. marts, 07:58

Viņi ir neciešami - Toms Krūzs, Brūss Villiss un citi Holivudas aktieri, ar kuriem neiespējami sastrādāties

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Tas, ka esi labākais aktieris, nebūt nenozīmē, ka arī labākais kolēģis. Augstprātīga uzvedība, ķildas ar darbabiedriem un priekšniecību, ambīcijas, neciešams raksturs – aktieri, ar kuriem esot visgrūtāk sastrādāties. 

Pandēmijas spriedze?

Toms Krūzs filma “Neiespējamā misija 7” uzņemšanas laukumā 2020. gada novembrī Romā

gallery icon
30

Spiedienā, kas saistīts ar filmas "Neiespējamā misija 7" uzņemšanu pandēmijas laikā, aktieris Toms Krūzs esot kaitinājis darba grupu par Covid-19 noteikumu (viņaprāt) neievērošanu.

“Ja redzēšu, ka tuvojies, tu dosies prom,” nopludinātajā audio ierakstā aktieris esot bļāvis uz 50 studijas "Warner Bros." darbiniekiem, kas esot atradušies pārāk tuvu cits citam. Lai cik neprofesionāli, aktieris savaldību esot zaudējis, arī uzzinot par audio ieraksta publiskošanu, un tagad vismaz pieci no komandas biedriem ir uzteikuši darbu.

Alkatīgais sliņķis

Aktiera Brūsa Vilisa reputācija gadu laikā ir sašķobījusies, un tagad viņš tiek uzskatīts par vienu no nepatīkamākajiem Holivudas aktieriem.

Brūss Villiss.

Viens no pirmajiem, kurš sūdzējās par aktiera uzvedību, bija filmas "Cop Out" (2010) režisors Kevins Smits, kas viņa uzvedību nodēvēja par “dvēseli graujošu” un filmas prezentācijas ballītē precizēja: “Vēlos pateikties ikvienam, kurš strādāja pie filmas. Visiem, izņemot Brūsu Vilisu, kurš ir sasodīts mēsls.” Režisora teikto pēc trīs gadiem apstiprināja arī aktieris Silvestrs Stallone: “Alkatīgs un slinks... Droša karjeras neveiksmes formula.”

Dusmu terapija

Čārlijs Šīns vienmēr bijis daiļavu ielenkts.

Nav noslēpums, ka aktierim Čārlijam Šīnam ir briesmīgs raksturs. Viņa bohēmiskais dzīvesstils un skandāli netiek slēpti arī darba laikā. Regulāru strīdu dēļ viņš tika atlaists no darba seriālā "Divarpus vīri".

Tomēr viņu tas nepārmācīja, un, filmējoties seriālā "Dusmu terapija", sūdzējās pat kolēģe Selma Blēra, bet viņš paziņoja, ka darbā neatgriezīsies, ja aktrise netiks atlaista.

Uzvedības sekas

Slavena ar īpašu attieksmi – tas ir, publisku un negatīvu izteikšanos par saviem kolēģiem un pašas projektiem – ir aktrise Ketrīna Heigla.

Filmu, kas izcēla pašas talantu, – "Pēkšņi stāvoklī" – viņa ir nodēvējusi par seksistisku un reiz pat ir atteikusies pieņemt "Emmy" balvu par "Grejas anatomiju", jo uzskatījusi, ka seriāla scenārijs esot pārāk vājš. Savas rupjās uzvedības, augstāka atalgojuma un scenārija maiņu prasību dēļ aktrises karjera šobrīd ir praktiski nemanāma.

Daudz lauru – slikta slava

Kautiņi dzērumā, cilvēku lamāšana sociālajā tīklā "Twitter" un nesaskaņota filmēšanas laukuma pamešana ir aktiera Rasela Krova ikdiena.

foto: ddp images/Capital Pictures / Vida Press
Rasels Krovs.

Lai gan viņš ir slavens aktieris un pat saņēmis Kinoakadēmijas balvu par lomu filmā "Gladiators", viņa kolēģi par sadarbības iespēju nepriecājas. “Esmu lieliskākais aktieris pasaulē un pat pirdienam lieku izklausīties lieliski,” vienā viņa paša izteikumā atspoguļojas Krova attieksme pret pasauli.

Komandieris Sīgals

Vēl pirms neskaitāmām sūdzībām, ka aktieris Stīvens Sīgals ir gadiem ilgi seksuāli uzmācies dažādām sievietēm, bija zināms, ka viņš ir neciešams.

Krievijas prezidents Putins pasniedz pasi aktierim Sīgalam

gallery icon
14

Viens no bijušajiem kolēģiem, aktieris Džons Legisamo, ir atklājis kādu izteiksmīgu sadarbības epizodi: “Es atveidoju viņa seržantu, un Stīvens ieradās uz mēģinājumiem un paziņoja: “Es dodu komandas! Viss, ko saku, ir likums. Vai kāds nepiekrīt?” Es pasmējos, jo viņš izklausījās kā garīgi atpalicis. Rasels pienāca man klāt un piespieda pie sienas. Viņš ir 195 centimetrus garš, un tas mani pārsteidza, ka tā vietā, lai pateiktu, ka viņš ir liels un resns un skrien kā meitene, es varēju vien izdvest – kāpēc?”

Drūmākais Betmens

Lai uzkāptu pa stāvajām Holivudas karjeras kāpnēm, aktieris Kristjens Beils ir smagi strādājis, un viņa prasības ir augstas. Protams, no tām cieš viņa kolēģi.

foto: Instagram, Vida Press
Kristjens Beils.

Karstgalvja temperaments bija dzirdams kādā nopludinātā audio ierakstā, kurā viņš kliedz uz filmas "Terminators: Glābšana" operatoru par to, ka tas ir atļāvies aktieri pārtraukt ainas uzņemšanas laikā. Paša Beila publicists Harisons Čeungs ataisnojies, ka viņa klients cieš no pēctraumatiskā stresa un vairāk par to varot uzzināt viņa grāmatā "Christian Bale: The Inside Story of the Darkest Batman".

Dīvainā snobe Paltrova

Aktrisi Gvinetu Paltrovu droši var dēvēt par snobi ar īpatnējām rakstura iezīmēm

Aktrises Gvinetas Paltrovas dzīve "Instagram" kadros, ikdienā un uz sarkanā paklāja

gallery icon
79

 Piemēram, viņa vēlas, lai sporta zāles dušas tiktu izslaucītas ar dvieļiem, lai viņa nebūtu kontaktā ar kāda cita lietoto ūdeni. Bet filmu uzņemšanas laukumā viņa esot baumotāja, kas acīs slavē, bet aiz muguras aprunā kolēģes un kolēģus. Nezināmu iemeslu dēļ aktrise "Dzelzs vīra 2" filmēšanā pat esot atteikusies sarunāties ar aktrisi Skārletu Johansoni.