Spānijas karaliene Letīcija vairs neslēpj sirmumu matos

gallery icon
7
Slavenības
2021. gada 10. februāris, 07:30

48 gadus vecā Spānijas karaliene Letīcija vairs neslēpj sirmumu matos

Jauns.lv

48 gadus vecā Spānijas karaliene Letīcija devusies uz Madridi, lai piedalītos neatkarīgā fonda AECC rīkotajā forumā, kas veltīts cīņai ar vēzi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item
foto: Michael Murdock / SplashNews.com/ Vida Press
Spānijas karalienes Letīcijas elegantais stils, dodoties uz forumu.

Iziešanai sabiedrībā karaliene izvēlējusies ziloņkaula krāsas blūzi, ko darinājis zīmols “Hugo Boss”, modes nama “Massimo Dutti” bikses un grafīta krāsas mēteli no modes nama “Carolina Herrera” kolekcijas.

Spānijas karaliene Letīcija

gallery icon
5

Savu koptēlu Letīcija bija papildinājusi ar ādas laiviņām uz smailiem papēdīšiem. Karaliene izskatījās ļoti eleganti un stilīgi. Taču vairāk par lietišķo stilu sabiedrība pievērsusi uzmanību Letīcijas frizūrai jeb konkrētāk – sirmumam viņas matos. Taču karaliene, šķiet, par to nebūt nesatraucas.

Jaunā Spānijas karaļa Felipes VI un karalienes Letīcijas kronēšana

gallery icon
21

Desmitais ļaundabīgā audzēja apkarošanai veltītais forums šogad norisinājās Vispasaules vēža dienā. Tajā diskutēts par Covid-19 pandēmijas ietekmi uz onkoloģijas pacientiem. Kā zināms, Letīcija ir bezpeļņas sociālās organizācijas AECC goda prezidente, un šī fonda darbība atzīta par sabiedrībai ļoti nozīmīgu. Asociācijas galvenā misija ir cīņa ar vēzi un pacientu dzīves kvalitātes uzlabošana.

Kembridžas hercogiene Ketrīna un Spānijas karaliene Letīcija

gallery icon
25

“Mēs esam pulcējušies šeit, lai runātu par šo jautājumu un piesaistītu plašsaziņas līdzekļu, administrācijas, dažādu sociālo aģentu un sabiedrības uzmanību tam, kas nevar gaidīt. Vēža slimnieki joprojām ir neaizsargāti. Turklāt ar pandēmijas sākšanos vēl neaizsargātāki,” pasākumā klātesošos uzrunāja karaļa Felipes VI dzīvesbiedre.

Karaliene Letīcija „Woman Awards” balvu ceremonijas vakarā

gallery icon
21

Šī nav pirmā reize, kad Letīcija redzēta sabiedrībā ar cēlu sirmumu matos: pērn viņa apmeklēja izstādi ARCO 2020, un arī toreiz viņas mati piesaistīja fotoreportieru uzmanību.

Spānijas karaliene Letīcija pieņemšanā Zarzuelas pilī

gallery icon
8

Taču 2020. gada martā viņa pārsteidza sabiedrību ar jaunu, daudz tumšāku matu krāsu, kas lieliski akcentēja viņas acu toni. Spānijas karaliene todien apmeklēja bankas BBVA galveno mītni, kurā tika atzīmēta Vispasaules reto slimību diena.

Karaliene Letīcija Maljorkā

gallery icon
8

Der atzīmēt, ka Spānijas valdniece reti ļaujas eksperimentiem ar savu ārieni: aizvadītā gada martā bija viņas pirmā nopietnā imidža maiņa daudzu gadu garumā.

Princeses Letīcijas stils

gallery icon
9
recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās