Slavenības
2021. gada 19. janvāris, 08:51

"Harijs skumst, viņa sirds ir salauzta": par princi izteicies draugs

Jauns.lv

Princis Harijs (36) ļoti pārdzīvojot drāmu, kas saistās ar viņa un sievas Meganas Mārklas lēmumu atteikties no karaliskajiem pienākumiem. Harijs jau tik sen nav saticis vecmāmiņu, brāli un citus savus radiniekus.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Žurnālists Toms Bredbijs (54) pastāstījis, kā pēc “Megxit” un tai sekojošās pārcelšanās uz ASV jūtas princeses Diānas jaunākais dēls. Tagad Saseksas hercogi dzīvo greznā savrupmājā Montesito, ko iegādājās aizvadītā gada vasarā. Jau gandrīz gadu koronavīrusa pandēmijas un slēgto robežu dēļ princis Harijs nav redzējis savu ģimeni okeāna otrā krastā.

foto: Ken McKay/ITV/Shutterstock/ Vida Press
Toms Bredbijs.

Toms Bredbijs ar Hariju iepazinās, kad princis vēl bija pusaudzis. Tieši Toms bija autors filmai, kurā stāstīts par Meganas un viņas vīra ceļojumu pa Āfriku 2019. gadā.

Hercogiene Megana un princis Harijs vizītē Dienvidāfrikā

gallery icon
79

Intervijā telekanālam ITV vīrietis atklājis negaidītus faktus par prinča jauno dzīvi. Bredbijs pastāstījis, kā Viņas Majestātes mazdēls jūtas, dzīvojot šo laiku izolācijā. “Princis Harijs skumst, viņa sirds ir salauzta,” norādījis Toms Bredbijs, runājot par sava drauga saspringtajām attiecībām ar ģimeni.

foto: CAMERA PRESS/Mark Stewart / Vida Press
Toms Bredbijs ar kundzi Klaudiju Harija un Meganas kāzās 2018. gadā.

Tajā pašā laikā viņš neslēpj, ka Amerikā abi dzīvesbiedri jūtoties laimīgi. “Tagad viņiem noteikti ir labāk. Pēdējā gada laikā noticis ārkārtīgi daudz kā tāda, par ko es nevaru un nevēlos runāt. Varu tikai apliecināt, ka daudz kas no tā, ko kāds teicis, ir daļēji neprecīzs vai aplams,” viņš norādījis. Bredbijs uzsvēris, ka Harijs un Megana esot apmierināti ar savu pašreizējo dzīvi, taču tas neizslēdz prinča sirdssāpes par ģimeni, no kuras viņš ir šķirts.

Karaliene Elizabete II pirmo reizi satiek ģimeni kopš pandēmijas sākuma. 2020. gada decembris

gallery icon
27

Portāls “Daily Mail” raksta - Saseksas hercoga draugs atgādinājis, ka 2020. gads nav bijis viegls nevienam uz mūsu planētas iedzīvotājiem. Viņš apliecinājis, ka arī princim Viljamam klājies grūti dēļ nesaskaņām ar brāli.

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon
41

Šogad Harijs un Megana plāno, ka varētu atgriezties Lielbritānijā, lai apciemotu ģimeni. Zinātāji uzskata, ka pāris Londonā ieradīsies uz karalienes 95. dzimšanas dienas svinībām vasarā, protams, ja vien tam nepatraucēs koronavīrusa pandēmijas noteiktie ierobežojumi.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon
27

Princis Harijs un Megana Mārkla stāda puķītes kopā ar bērndārzniekiem Losandželosā

gallery icon
4