Slavenības
2020. gada 14. decembris, 19:09

Dziedātāja Sia nosauc Šaiju Labafu par “patoloģisku meli” un aizstāv aktiera bijušo draudzeni

Jauns.lv

Ar “Twitter” starpniecību mūziķe Sia (44) izteikusi atbalstu dziedātājai un aktrisei FKA Twigs, kura šobrīd uzsākusi tiesāšanās procesu pret savu bijušo draugu aktieri Šaiju Labafu, vainojot viņu vardarbībā.

foto: CAMERA PRESS/Iona Wolff / Vida Press
Aktieris Šaija Labafs.

Austrāliešu mūziķe Sia nosaukusi aktieri Šaiju Labafu par “patoloģisku meli”. Dziedātāja un komponiste publiski paudusi savu atbalstu 32 gadus vecajai mūziķei FKA Twigs, kuras īstais vārds ir Tālija Bārneta.

FKA Twigs un Šaija Labafs

gallery icon

FKA Twigs uzsākusi tiesas prāvu pret savu bijušo draugu aktieri Šaiju Labafu (34), vainojot viņu vardarbībā, seksuālā vardarbībā un emocionālu ciešanu radīšanā laikā, kad abi bija kopā. FKA Twigs un Šaijas Labafa attiecības ilga no 2018. gada līdz 2019. gadam.

foto: David Fisher/Shutterstock/ Vida Press
Aktrise un dziedātāja FKA Twigs.

Sia atbalstu aktrisei FKA Twigs izteikusi savā “Twitter” platformā. 3,8 miljoniem sekotāju mūziķe norādījusi: “Arī mani Šaija ir emocionāli sāpinājis, patoloģisks melis, kurš mani ar viltu iesaistīja laulību pārkāpjošās attiecībās, apgalvojot, ka ir brīvs vīrietis.”

“Es uzskatu, ka viņš ir ļoti slims un izsaku līdzjūtību viņam UN viņa upuriem. Tikai iegaumējiet, ja mīlat sevi – esiet drošībā, turieties pa gabalu.”

Otrā “Twitter” ierakstā Sia raksta: “Es tevi mīlu, FKA Twigs. Tas ir ļoti drosmīgi un es ar tevi ļoti lepojos.”

Laikraksta “The Mirror” žurnālisti sazinājušies ar aktiera pārstāvi, taču viņš pagaidām situāciju nav komentējis.

FKA Twigs par uzsākto tiesas prāvu pēc ilgāka klusuma nolēmusi izteikties arī publiski, izmantojot sociālos tīklus. Savā “Twitter” blogā viņa raksta: “Jums varbūt tas būs pārsteigums, uzzinot, ka es biju emocionāli un fiziski aizskarošās attiecībās. Arī man to bija grūti pieņemt. Šo attiecību laikā un pēc tam es nedomāju, ka kaut kas tāds vispār varētu notikt ar mani.”

Dziedātāja Sia uz skatuves un dzīvē

Dziedātāja Sia uz skatuves un dzīvē.

gallery icon

“Tāpēc esmu izlēmusi, ka man ir svarīgi par to runāt, un palīdzēt cilvēkiem saprast, ka tad, kad atrodies varmākas piespiedu kontrolē vai intīmās vardarbīgās attiecībās, aiziešana no tām neliekas kā droša un sasniedzama iespēja.”

Aktiera Šaijas Labafa dīvainākie izgājieni

gallery icon

“Mans otrs ļaunākais murgs ir tāds, ka esmu spiesta dalīties ar visu pasauli, ka esmu pārdzīvojusi vardarbību ģimenē. Mans pirmais ļaunākais murgs ir neteikt nevienam un apzināties, ka ar savu stāstu būtu varējusi palīdzēt kaut vai vienam cilvēkam, [kas atrodas līdzīgā situācijā].”

Šaija Labafs “Hollywood Film Awards” balvu ceremonijas vakarā

gallery icon

Viņa savu ierakstu papildinājusi ar vairāku labdarības organizāciju un palīdzības līniju nosaukumiem, kam iesaka ziedot vai griezties pēc palīdzības, ja pašiem vai kādam no draugiem vajadzīgs atbalsts.”

Šaijas Labafa dīvainās pārvērtības

gallery icon

Pirmais par dziedātājas un aktrises FKA Twigs uzsākto tiesas prāvu informēja izdevums “New York Times”. Savā e-pasta vēstulē preses izdevumam, Labafs komentēja savu agrāko izturēšanos pret FKA Twigs un citu bijušo draudzeni.

“Es nevienam nevaru pateikt, kā mana uzvedība lika viņām justies,” rakstīja aktieris.

Roberta Patinsona līgava FKA Twigs

Sāgas „Krēsla” zvaigzne Roberts Patinsons pēc pusgadu ilgas draudzības saderinājies ar britu dziedātāju FKA Twigs.

gallery icon

“Man nav attaisnojuma par alkoholismu vai agresivitāti, tikai racionalizācijas…”

“Es jau pagātnē esmu sāpinājis sev tuvus cilvēkus. Man ir kauns par šādu pagātni, un mani ir žēl to, kurus sāpināju. Neko citu es vairāk pateikt nevaru.”

Roberta Patinsona līgava kleitā ar ģenitāliju zīmējumiem

Aktiera Roberta Patinsona līgava, britu mūziķe FKA twigs uz prestižo „Met Gala” balli Ņujorkas Metropolitēna teātrī aizgājusi kleitā ar ģenitāliju ...

gallery icon