Slavenības
2020. gada 5. decembris, 07:29

Andželinas Džolijas un Breda Pita dvīņi jau izlēmuši savu nākotni

Jauns.lv

Holivudas aktieru Andželinas Džolijas (45) un Breda Pita (56) divpadsmit gadus vecie dvīņi Nokss un Vivjena jau zina, par ko vēlas kļūt, kad izaugs. Viņi izvēlējušies savu vecāku pēdās nesekot!

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon
29

Bijušajam laulātajam pārim ir seši kopīgi bērni, no kuriem tikai trīs ir viņu bioloģiskās atvases: dvīņi Nokss un Vivjena, kā arī 14 gadus vecā meita Šilo. Vēl pirms iepazīšanās ar Bredu Pitu aktrise adoptēja dēlu Medoksu, kuram šobrīd ir 19 gadu. Ģimenē aug vēl divi audžubērni – Pakss (16) un Zahara (15). Pēc tam, kad aizsākās aktieru romāns, Pits oficiāli adoptēja Džolijas audžubērnus, dodot tiem savu uzvārdu. Visām atvasēm ģimenē ir abu vecāku uzvārdi. Viņi ir Džoliji-Piti.

Andželina Džolija ar meitām Vivjenu un Šilo, un dēlu Noksu lielajā tirgū

gallery icon
23

Lai gan ģimenes jaunākajiem bērniem ir tikai 12 gadu, viņi jau izvēlējušies savas nākotnes profesijas.

Dvīņi kļuva slaveni jau tūlīt pēc nākšanas pasaulē. Džolija un Pits pārdeva jaundzimušo fotogrāfijas glancētam žurnālam par rekordlielu summu – 14 miljoniem ASV dolāru. Savukārt šo summu jaunie vecāki pēc tam pārskaitīja labdarības fondiem. Vivjenai un Noksam jau tā ir pievērsta pastiprināta sabiedrības uzmanība, taču bērni nealkst savu personīgo slavu, savukārt viņu hobiji un intereses vispār ir ļoti tālas no šovbiznesa.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon
14

Vivjena mācās arābu valodu, nodarbojas ar karatē un jau ir ieguvusi melno jostu šajā cīņas sporta veidā. Nokss mācās žestu valodu, viņam patīk zīmēt, un viņš darina rotājumus pats pēc savām skicēm. Turklāt Vivjenai ir neliela kino pieredze: viņa atveidojusi mazās princeses Auroras lomu filmā “Melnā feja Malefisenta”, kurā galveno lomu tēloja viņas mamma. Arī Noksam ir pieredze kinematogrāfijā: viņš ierunājis personāžu animācijas filmā “Kung Fu Panda 3”.

Andželina Džolija un viņas meitas tiekas ar Sīrijas bēgļiem

Aktrise Andželina Džolija apmeklējusi sīriešu bēgļu nometni Jordānā, un šajā ceļojumā līdzi ņēmusi vecākās meitas Šilo (11) un Zaharu (13). ...

gallery icon
13

Kāda no Džolijas draudzenēm pastāstījusi par dvīņu neseno sarunu ar mammu. Bērni atzinušies, par ko vēlētos kļūt, kad izaugs. “Nokss vēlas pierādīt sevi kā programmētājs, viņam patīk izstrādāt programmatūru datoriem,” atklājusi draudzene.

Andželina Džolija ar saviem bērniem

Holivudas aktrise Andželina Džolija ir mamma trim bioloģiskajiem un trim adoptētājiem bērniem.

gallery icon
41

Viņa arī norādījusi, ka Vivjena jau tagad prot pati pastāvēt par sevi, ja tas nepieciešams. “Viņai patīk unisex apģērbi, kapučjakas un džinsi, kā arī samērā īss matu garums. Viņa var aiziet uz filmas pirmizrādi, ģērbusies kā puika,” izdevumam “Woman’s Day” pastāstījusi vārdā nenosauktā sieviete. Džolijas un Pita jaunākā meita vēlētos nodarboties ar labdarību, un ir gatava veltīt savu dzīvi humānajam darbam.

Andželina Džolija ar bērniem viesojas Kambodžā

Andželina Džolija ar visiem sešiem bērniem ieradusies Kambodžā, kur reklamē savu jaunāko filmu „First They Killed My Father”, kas šajā ...

gallery icon
15

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon
14