Slavenības
2020. gada 18. novembris, 05:15

"Megana pati sevi iegāza," briti tagad pieprasa paskaidrojumus no hercogienes

Jauns.lv

Hercogiene Megana (39) žēlojas, ka viņai pilī neviens nekad nav palīdzējis. Taču oficiāli dokumenti liecina par pretējo. Tagad sabiedrība gaida paskaidrojumus no Saseksas hercogienes.

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu

Megana Mārkla ar tēvu Tomasu.

gallery icon
7

Seriāla “Suits” zvaigzne iesūdzēja tiesā izdevumu “Daily Mail” un “Mail on Sunday” īpašniekus “Associated Newspapers” par to, ka bez viņas ziņas publiskota privāta vēstule tēvam Tomasam Mārklam. Hercogiene vainoja izdevniecību autortiesību pārkāpumā. Taču lietas izmeklēšanas gaitā parādījušās jaunas skandalozas nianses, kas šobrīd met sliktu ēnu uz Meganas reputāciju.

Prinča Čārlza 70. jubilejas dārza svētki: hercogienes Meganas pirmais iznāciens karaliskās ģimenes pārstāves godā

gallery icon
61

“Associated Newspapers” Londonas Augstākajā tiesā iesniegusi dokumentus, kur atspoguļotas līdz šim nezināmas vēstules tapšanas nianses. Kā izrādās, šī vēstule nav bijusi “Meganas pašas intelektuāls darbs”. Izdevniecība apgalvo, ka hercogienei to sacerēt palīdzējusi Kensingtonas pils sabiedrisko attiecību speciālistu komanda.

Elizabetes II un Meganas Mārklas pirmā kopīgā vizīte Česterā

Karalienes Elizabetes II un mazdēla sievas Saseksas hercogienes Meganas pirmā kopīgā vizīte Česterā pagāja lieliskā gaisotnē. Abas dāmas daudz smējās ...

gallery icon
47

Tiek ziņots, ka bijusī aktrise ar roku pārrakstījusi to, ko viņai pa elektronisko pastu atsūtījuši galma palīgi. Viena no galvenajām vēstules melnraksta tapšanā iesaistītajām personām ir hercogienes un prinča Viljama bijušais preses sekretārs Džeisons Knaufs.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

“Prasītājai Meganai tagad jāpierāda, ka viņa ir vienīgais cilvēks, kas piedalījies elektroniskā melnraksta tapšanā. Atbildētājs “Associated Newspapers” secina, ka Džeisons Knaufs un citi Kensingtonas pils sabiedrisko attiecību komandas cilvēki bija iesaistīti šīs vēstules rakstīšanā,” tiesai iesniegto dokumentu citē “Daily Mail”.

Tomass Mārkls dienu pēc Meganas personiskās vēstules publiskošanas

gallery icon
11

Briti jutušies satriekti, uzzinot šos faktus. Daži atgādināja par Meganas žēlošanos par karalisko ģimenei. Hercogiene apgalvoja, ka visi no viņas novērsušies un nav snieguši ne mazāko atbalstu un palīdzību.

Hercogiene Megana un princis Harijs Londonā 2020. gada 5. martā

gallery icon
20

“Cik tas viss ir nesmuki, velti viņa iesāka tiesāties”, “Megana pati sevi iegāzusi! Ārprāts, cik lielu kaunu viņai tagad vajadzētu just!”, “Un kā raudāja, ka viņa, nabadzīte, bija atstāta pilnīgi bez palīdzības”, “Meganai laiks paklusēt, kamēr visi vēl nav uzzinājuši, kāda viņa ir patiesībā,” – sociālajos tīklos kritizē karaļnama fani.

Prinča Harija un hercogienes Meganas pēdējais pasākums kā britu karaliskās ģimenes pārstāvjiem 2020. gada 9. martā

gallery icon
19

Meganai nākamā gada sākumā bija plānots mērot ceļu uz Angliju, lai piedalītos desmit dienu ilgās tiesas sēdēs. Taču viņa ir palūgusi to atlikt uz vēlāku laiku.

Princis Harijs un Megana Mārkla stāda puķītes kopā ar bērndārzniekiem Losandželosā

gallery icon
4