Slavenības
2020. gada 11. novembris, 16:03

Džeisons Momoa apgalvo, ka viņa ģimene pēc "Troņu spēles" dzīvojusi badā un ar parādiem

Jauns.lv

Havaju salās dzimušais aktieris Džeisons Momoa (41) pastāstījis, ka viņa ģimene piedzīvojusi ļoti grūtus laikus pēc tam, kad viņa "Troņu spēles" tēlu Khalu Drogo 2011. gadā nogalināja. Tas bija vēl pirms seriāla milzu popularitātes.

Džeisons Momoa dzīvē un uz ekrāna

gallery icon
35

Džeisons Momoa izdevumam “InStyle” atzinis, ka viņa ģimene “cietusi badu” pēc tam, kad beigušās viņa darba saistības ar “Troņu spēli” un seriāla scenāristi nolēmuši, ka viņa varonim jāiet bojā. Aktieris palicis bez darba.

foto: Hbo/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Džeisons Momoa un Emīlija Klārka seriālā "Troņu spēle".

41 gadu vecais divu bērnu tēvs šo laiku nosaucis par “izaicinājumu pilnu”. Viņam bijis grūti atrast darbu pēc lomas fantāzijas seriālā, kurš tolaik vēl nebija tik populārs kā vēlākos gados.

foto: Hbo/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Džeisons Momoa seriālā "Troņu spēle".

Aktieris, kuram ar sievu Lizu Bonetu (52) ir divi bērni – meita Lola Iolani (13) un dēls Nakoa-Volfs Manakauapo Namakaeha (11) ar drūmām domām atceras šo laiku: “Es nevarēju atrast darbu. Tas ir milzu izaicinājums, ja tev ir mazi bērni un esi iestidzis parādos līdz ausīm.”

foto: AMA / MEGA / Vida Press
Džeisons Momoa ar sievu un abu kopīgajiem bērniem.

Tikai vēlākos gados tas, ka viņš bija filmējies “Troņu spēlē”, aktierim atvēra daudz durvis. Tajā skaitā palīdzēja iegūt galveno lomu filmā “Akvamens”. Taču tobrīd tā nebija un ģimenei bija jāpiedzīvo grūti laiki.

foto: Image Press Agency/Sipa USA/ Vida Press
Džeisons Momoa ar sievu Lizu Bonetu.

“Mēs burtiskā nozīmē cietām badu pēc tam, kad vairs nefilmējos “Troņu spēlē,” izdevumam “InStyle” apliecinājis Momoa.

Aktiera parādi auguši augumā, kad viņš centies pabarot savu “badu cietošo” četru cilvēku ģimeni. Ar Artura Karija lomu filmā “Akvamens” Džeisons piedzīvoja zvaigžņu stundu un saņēma ļoti solīdu honorāru, kas spēja segt visas viņa ģimenes vajadzības.

foto: Clay Enos/Dc/Warner Bros/Shutterstock/ Vida Press
Džeisons Momoa filmā "Akvamens".

“Akvamens” kļuva par kases grāvēju. Kinolentes ieņēmumi pārsniedza 1,1 miljardu ASV dolāru visā pasaulē, bet Momoa kļuva par vienu no ienesīgākajiem aktieriem Holivudā.

Džeisons Momoa ar Lizu Bonetu ir kopā kopš 2005. gada, taču apprecējās pāris vien 2017. gadā. Bonetai šī ir otrā laulība - viņa bijusi precējusies ar mūziķi Leniju Kravicu, kuram dāvājusi meitu Zoju.

foto: ddp images/AFF / Vida Press
Džeisons Momoa ar sievu Lizu Bonetu un viņas meitu Zoju Kravicu, kura nākusi pasaulē aktrises iepriekšējās attiecībās ar mūziķi Leniju Kravicu.

Džeisons Momoa savu aktiera karjeru sāka pirms divām desmitgadēm ar lomu seriālā “Havajas pludmales patruļa”, atpazīstams viņš kļuva ar piedalīšanos seriālā “Troņu spēle”, bet populārs – ar galveno lomu filmā “Akvamens”.