Slavenības
2020. gada 13. oktobris, 13:55

Kellija Osborna parāda nebijuši šmaugu augumu. Viņa nokritusies svarā par 36 kilogramiem!

Jauns.lv

Realitātes šova zvaigzne un TV personība Kellija Osborna nokritusies svarā par 36 kilogramiem un savu slaido figūru izrādījusi apspīlētos džinsos un augumam piegulošā žaketē ar dziļu dekoltē. Ozija Osborna meita atzinusies, ka veikusi kuņģa samazināšanas operāciju.

Kellija Osborna zaudējusi 36 kg svara

gallery icon

35 gadus vecā Kellija Osborna manīta automašīnu stāvvietā Malibu aizvadītajā svētdienā, kad devās uz tikšanos kopā ar producentu Džefu Bičeru. Osborna, kura gadiem ilgi ir cīnījusies ar lieko svaru un kādu laiku ar diētu un sporta palīdzību uzturējusi slaidu augumu, tagad izskatās tik tieva, kā vēl nekad agrāk. Auguma jaunās aprises viņa bija vēl vairāk akcentējusi ar savu apģērba izvēli – apspīlētiem plēstiem džinsiem un piegulošu žaketi. Kājās Kellija bija apāvusi “Christian Louboutin” laiviņas uz augstiem smailiem papēžiem, kas viņas kājas padarīja vizuāli vēl garākas un slaidākas.

Kellijas Osbornas pārvērtības gadu gaitā!

gallery icon

Šā gada augustā Kellija atzinās, ka veikusi kuņģa samazināšanas operāciju, lai ar ķirurģiskas iejaukšanās palīdzību kontrolētu savu svaru. “Hollywood Raw with Dax Holt and Adam Glyn” podkāstā Osborna izteicās, ka viņai ir absolūti vienalga, ko par to tagad runās un domās citi.

Vai Kellija Osborna padevusies? Izskatās atkal apaļīga.

gallery icon

“Es veicu operāciju, un man nospļauties, ko par to teiks citi,” kā allaž tieša savos izteikumos bija Kellija. “Es to izdarīju, es ar to lepojos, viņi var iet sūkāt… Es veicu kuņģa samazināšanas operāciju.”

Kellija Osborna ar tēvu Oziju Osbornu

TV personība Kellija Osborna ar tēvu, grupas „Black Sabbath” līderi Oziju Osbornu

gallery icon

“Tā izmaina tava vēdera formu. Es to veicu pirms aptuveni diviem gadiem. Es nekad nemūžam par to vairs nemelošu. Tas ir pats labākais, ko esmu izdarījusi.”

Kellija un Šārona Osbornas Losandželosā

gallery icon

“Operācija, kādu man veica… Ja tu nevingrosi un neēdīsi pareizi, tu pieņemsies svarā. Tā palīdz tev doties pareizajā virzienā.”

Kellijas Osbornas frizūras jaunās pārvērtības

Līdz plecam garos matus Kellija Osborna nogriezusi īsus, bet deniņu daļā noskuvusi līdz dažu milimetru garumam.

gallery icon

“Cilvēki nesaprot, ka tā izslēdz hormonu. Ja ir kādas atkarības problēmas, vairs nav tieksme pēc kārumiem vai vēlme pēc ēdiena emociju iespaidā, kas man bija liela problēma.”

Slaidā Kellija Osborna

gallery icon

Kellija gan atzīst, ka viņas koptēlu slaidāku padara izmainītā žokļa līnija. “Mani mocīja patiešām lielas sāpes žokļu locītavās. Lai tās mazinātu, man veica injekcijas žoklī.”

Kellijas Osbornas fotosesija Austrālijā

Ierodoties uz TV šovu “Australia's Next Top Model”, Kellija Osborna piedalījās fotosesijā.

gallery icon

“Tās savā ziņā padarīja manu žokļa līniju slaidāku. Tieši tad cilvēki sāka ievērot, ka esmu zaudējusi svaru, jo tas mainīja visu kopējo izskatu.”

foto: BACKGRID/ Vida Press

Kellija arī pastāstījusi, ka pēc operācijas viņai absolūti vairs “neesot tieksmes pēc alkohola”, kas palīdzējis viņas ceļā uz atturību.

Kellija Osborna frizūru rotā ar spraužamadatām

Kellija Osborna 2014. gada decembrī. Viņa frizūru izrotājusi ar spraužamadatām.

gallery icon

Osborna secinājusi, ka līdzcilvēki ievēro paveikto tikai tad, kad viss jau sasniegts. “Šie ir bijuši divi gari gadi, kad es pie tā visa strādāju,” viņa norāda. “Kad es domāju, vai vēlos būt šajā industrijā, kad pārdomāju, vai man vispār ir pa spēkam zaudēt svaru. Es to paveicu un sapratu, ka vēlos turpināt savas gaitas šovbiznesa. Es to nedarīju, lai izpatiktu kādam citam.”