Slavenības
2020. gada 7. oktobris, 10:33

Andželinas Džolijas fiasko: viņas prasību tiesā pret Bredu Pitu noraida

Jauns.lv

Andželina Džolija (45) tiesā cietusi pamatīgu sakāvi. Holivudas aktrises lūgums noraidīts.

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon

Neraugoties uz to, ka filmas “Melnā burve Malefisenta” zvaigzne šķiršanās prasību no vīra Breda Pita tiesā iesniedza jau pirms četriem gadiem, bijušajam laulātajam pārim aizvien nav izdevies mierīgā ceļā sakārtot aizbildnības tiesības pār bērniem. Tie viņiem ir seši: Medokss (19), Pakss (16), Zahara (15), Šilo (14), kā arī 12 gadu veci dvīņi Vivjena un Nokss.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon

Džolija saprata, ka sabiedrība nav noskaņota par labu viņai, jo šajā laikā kopš paziņojuma par šķiršanos Breds ir pratis saņemties un sakārtot savu dzīvi. Tagad aktieris satiekas ar gados jaunu modeli. Džolija ļoti baidījās, ka tiesa varētu pieņemt lēmumu par labu bijušajam vīram un nolēma likt lietā “visus trumpjus”. Viņa ierosināja atstādināt no amata pildīšanas tiesnesi Džonu Uderiku, vainojot viņu neobjektivitātē.

Modele Nikola Poturalski

gallery icon

Tieši Džons bija tas, kurš pēc Džolijas vēlēšanās viņus salaulāja pilī Francijas dienvidos, kur pāris svinēja kāzas. Šis Džolijas ierosinājums sadusmoja Pitu, pēc kā abu bijušo laulāto attiecības atkal ir sakāpinātas līdz galējai robežai.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

Neko labu neliecina arī lēmums, kas pieņemts pēc Andželinas prasības izskatīšanas.

Tiesnesis Uderiks aizvien paliek savā amatā un turpinās izskatīt Holivudas pāra lietu, norāda izdevums “Daily Mail”. Šis fakts ļoti sarūgtinājis Džoliju. Nav šaubu, ka aktrisei būs jānāk klajā ar jaunu “uzbrukuma plānu”.

Džolijas un Pita meita Šilo pēc gūžas operācijas pārvietojas uz kruķiem

gallery icon

Džolija jau virtuozi atriebusies Bredam Pitam. Viņa aizliegusi bijušajam vīram tuvoties bērniem pēc viņa brauciena uz Parīzi kopā ar jauno mīļoto.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon

Džolija advokāte Samanta DeDžīna paskaidrojusi aktrises vēlmi par tiesneša nomaiņu. “Viss, ko vēlas mana kliente – ir taisnība. Andželina lūdz taisnīgu tiesas prāvas izskatīšanu, kas balstīta uz faktiem, nevis privilēģijām no vienas vai otras puses,” advokātes teikto citē izdevums “Us Weekly”.

Breds Pits un Flī no “Red Hot Chili Peppers” apjūsmo motociklu

gallery icon