Tāda izskatās ultra moderna māja. Par 13 miljoniem to nopircis Rikijs Mārtins. FOTO
Rikijs Mārtins ar savu saderināto, dzīvesbiedru Džvanu Juzefu, un dvīņiem Mateo un Valentino pārcēlies uz modernu villu Beverlihilsā.
Slavenības
2016. gada 18. decembris, 13:50

Tāda izskatās ultra moderna māja. Par 13 miljoniem to nopircis Rikijs Mārtins. FOTO

Jauns.lv

Puertorikāņu dziedātājs Rikijs Mārtins (44) nesen kā iegādājies ultra modernu īpašumu Beverlihilsā, par to samaksājot 13.5 miljonus ASV dolāru.

Rikija Mārtina jaunajā mājā par plašumu nevar sūdzēties. Tajā ir septiņas guļamistabas un deviņas vannasistabas. Īpašums kopumā aizņem 1050 kvadrātmetrus.

Mājā ir balināta ozolkoka grīdas un lieli logi, kas sniedzas no grīdas līdz pat grieztiem, ļaujot bagātīgi ieplūst dienasgaismai, kā arī lūkoties uz dārzu. Saimnieku guļamistabā ir kamīns, kas atrodas telpas vidū, un tā liesmās iespējams noraudzīties pat no trim pusēm.

Māja arīdzan ir kā radīta viesu uzņemšanai. Īpašumā ir vairāku līmeņu kinozāle, kam līdzās ir bārs/atpūtas telpa, kā arī vīna pagrabs, kurā iespējams uzglabāt līdz pat 800 dzēriena pudelēm.

Pie mājas ir plašs baseins un 185 kvadrātmetrus liels spa centrs.

Īpašumā atvēlēta plaša vieta dziedātāja daudzajām automašīnām. Pie mājas ir stāvvieta deviņām automašīnām.

Sākotnēji šī ēka celta 1953. gadā. Tolaik tajā bija četras guļamistabas un divas vannasistabas. Kāds vietējais celtnieks nekustamo īpašumu iegādājās 2014. gadā, samaksājot 3.5 miljonus ASV dolāru, un pēcāk pilnībā to pārbūvēja.

Pēc vērienīgajiem renovācijas darbiem īpašums tirgū atgriezās 2016. gada maijā un tā sākotnējā cena bija 16.9 miljoni ASV dolāru.

Nav šaubu, ka šīs būs lieliskas mākas dziedātājam Rikijam Mārtinam, viņa dvīņiem un dzīvesbiedram, sīriešu izcelsmes māksliniekam Džvanam Juzefam, ar kuru mūziķis pirms mēneša saderinājies.

Mārtina un Juzefa romāns aizsākās šā gada aprīlī, savukārt par saderināšanos dziedātājs atklāja 16. novembrī, viesojoties Elenas Dedženeresas sarunu šovā.

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press