Slavenības
2020. gada 22. septembris, 13:30

98 gadu vecumā mirusi Silvestra Stallones mamma Džekija

Jauns.lv

74 gadus vecā Silvestra Stallones ģimeni piemeklējušas sēras. 98 gadu vecumā mirusi viņa mamma – šova “Celebrity Big Brother” leģenda Džekija Stallone.

Silvestra Stallones māte Džekija Stallone

gallery icon

Precīzs Džekijas Stallones kundzes nāves iemesls pagaidām netiek ziņots, norāda portāls TMZ, taču vairāki ģimenei tuvi cilvēki apliecina, ka garo mūžu nodzīvojusī kundze mirusi dabiskā nāvē no vecuma. Silvestrs savu mammu dievināja, un viņa līdz pat dzīves pēdējam brīdim saglabāja skaidru prātu, vingroja un piedalījās dažādos pasākumos.

foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Džekija ar dēlu Silvestru Stalloni jaunībā.

Pašpasludinātā “Holivudas karaliene” atpazīstamību iemantoja kā sieviešu reslinga reklamētāja televīzijas šovā “G.L.O.W.”, ko ēterā rādīja astoņdesmitajos gados un demonstrēja piecu gadu garumā.

foto: MediaPunch / BACKGRID/ Vida Press
Mamma Džekija leopjas ar savu slaveno dēlu.

Džekija, kura pasaulē nāca kā Žaklīna Frensisa, vislielāko popularitāti iemantoja ar dalību britu realitātes šovā “Celebrity Big Brother” 2005. gadā.

Aktiera Silvestra Stallones māte Džekija Stallone

gallery icon

TV šovs iegājis vēsturē ar viņas skandālu ar bijuši vedeklu Brigitu Nīlsenu, ar kuru Džekija nebija redzējusies kopš 1987. gada.

Silvestra Stallones māte Džekija Stallone Losandželosā

Silvestra Stallones 92 gadus vecā mamma Džekija vada auto un apmeklē stepa dejošanas kursus.

gallery icon

Džekijas dalība šovā bija spoža, taču tā nebija ilga. Kolorīto dāmu no realitātes šova izbalsoja jau pēc četrām dienām.

Lai gan Džekija bija sasniegusi gandrīz simts gadu vecumu, viņas ikdiena nebija kļuvusi rāma un mierīga. Stallones kundze regulāri sociālajos tīklos publiskoja vingrošanas video.

foto: Glen McCurtayne/Coleman-Rayner/V/ Vida Press
Džekija 93 gadu vecumā.

Džekijai bija vien 15 gadu, kad viņa aizbēga no mājām. Viņa jau tad sapņoja par slavu. Drīz vien meitene vadīja TV šovu par sportu, bet sportu viņa dievināja visu savu dzīvi. Šovs ātri vien iemantoja popularitāti, tāpat kā pati vadītāja.

Stallone ar sievu un meitām filmas "The Expendables 3" pirmizrādē

Silvestrs Stallone ar sievu Dženiferu Flavinu un meitām – Sofiju Rouzu, Sistinu Rouzu un Skārletu Rouzu – apmeklē filmas „The ...

gallery icon

Džekija dejoja uz trapeces cirkā, filmējās kino un bija visnotaļ populāra astroloģe, kā arī sabiedrībā zināma personība. Savas dzīves laikā Stallones kundze veikusi neskaitāmas plastikas operācijas, cerībā iegūt ideālo skaistumu.

Silvestra Stallones brālis Frenks Stallone

Holivudas zvaigznei Silvestram Stallonem ir četrus gadus jaunāks brālis Frenks Stallone, kurš ir aktieris, dziedātājas, komponists un ģitārists. Frenks piedalījies ...

gallery icon

Džekijai ir trīs bērni, un viņi visi ir slaveni: aktieris Silvestrs Stallone, mūziķis Frenks Stallone un aktrise Tonija D’Alto. Džekija no Silvestra tēva izšķīrās 1957. gadā. Pēc tam viņa dažus gadus bija precējusies ar Entoniju Filitiju. 1998. gadā Džekija apprecējās trešo reizi, un bija laimīga ar Stīvenu Levinu līdz pat viņa nāvei.

foto: Araldo Di Crollalanza/Shutterstock/ Vida Press
Silvestrs ar mammu 1997. gadā.

Džekijas vienīgā meita mūžībā devās pirms astoņiem gadiem. Tonijai bija tikai 48 gadi, viņa zaudēja cīņā onkoloģiskai slimībai.

Džekijai ir septiņi mazbērni.

Silvestra Stallones skaistās meitas

gallery icon