Slavenības
2020. gada 4. septembris, 06:37

Breda Pita jaunā mīļotā izrādās precējusies ar 68 gadus vecu uzņēmēju

Jauns.lv

Kā nesen atklājies, Holivudas aktiera Breda Pita jaunā mīļotā sieviete modele Nikola Poturalski aizvien vēl ir oficiālā laulībā ar kādu turīgu un itin cienījamu vecumu sasniegušu vācu uzņēmēju.

Modele Nikola Poturalski

gallery icon

56 gadus vecā Holivudas aktiera Breda Pita un 27 gadus vecās vācu modeles Nikolas Poturalski romantiskās attiecības attīstās strauji. Par viņu uzplaukušajām jūtām plašākai sabiedrībai kļuva zināms vien pirms dažām dienām, kad medijus sasniedza aizvadītajā gadā Losandželosā notikušā repera Kanjes Vesta koncerta fotogrāfijas. Toreiz Breds un Nikola bija nofotografēti sarunājamies arēnas tribīnēs. Fani uzskata, ka jau tad abus vienojušas tuvākas attiecības nekā tikai draudzība. Žurnālisti noskaidrojuši, ka pāri iepazīstinājuši abu kopīgi draugi kādā no ballītēm.

Aizvadītās brīvdienas jaunais pāris pavadīja Francijas dienvidos, kur Pitam pieder grezns īpašums. Miravalas pili viņš par 67 miljoniem dolāru iegādājās 2011. gadā, kad bija vēl kopā ar aktrisi Andželinu Džoliju. Tieši tur pirms sešiem gadiem tika rīkota Pita un Džolijas kāzu ceremonija, kurā piedalījās viņiem vien paši tuvākie cilvēki.

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

Džolija pieprasīja šķiršanos 2016. gadā, savukārt juridiski laulība šķirta vien pērn. Savukārt Nikola šobrīd, izrādās, nemaz nav juridiski brīva sieviete.

foto: AEDT / SplashNews.com/ Vida Press
Nikolas vīrs restorāna īpašnieks Rolands Meri.

Kā noskaidrojis izdevums "Daily Mail”, Poturalski aizvien ir precēta ar restorāna īpašnieku Rolandu Meri. Modeles vīrs ir 41 gadu vecāks par savu sievu, viņam šobrīd ir 68 gadu. Viņš ir ekskluzīvā restorāna „Borchardt” īpašnieks Berlīnē. Meri ar savu nākamo sievu iepazinās, kad viņa bija vien 19 gadus veca. Tolaik meitene tikko kā bija pārcēlusies uz dzīvi galvaspilsētā un sākusi modeles gaitas. Pēc kāda laika viņiem piedzima dēls, kuram šobrīd ir septiņi gadi.

Pēc kāda vārdā nenosaukta paziņas teiktā, uzņēmējs pret notiekošo izturoties visnotaļ filozofiski. Taču kategoriski atsakoties no jebkādiem komentāriem žurnālistiem.

Jāatzīst, ka Bredu Pitu vācu modeles vīrs pazīstot jau diezgan sen. Jau 2009. gadā aktieris regulāri apmeklēja viņa restorānu, kad filmējās kinolentē "Inglourious Basterds”.