Ketrīna Zeta-Džounsa sadarbībā ar "Butterfly Twists” izdod apavu kolekciju

gallery icon
13
Slavenības
2020. gada 18. augusts, 14:47

Ketrīna Zeta-Džounsa izdod vegāniem draudzīgu kurpīšu kolekciju

Jauns.lv

„Oskara” balvas laureāte Ketrīna Zeta-Džounsa izdevusi pati savu apavu līniju, ko reklamē ne tikai kā ļoti ērtus, bet arī kā vegāniem draudzīgu. Daiļā velsiešu aktrise pie šādas kolekcijas izstrādes ķērusies pēc tam, kad reiz lidostā bijusi spiesta pirkt jaunu apavu pāri, jo esošie saberzuši kājas tik ļoti, ka vairs nav spējusi paiet ne soli.

foto: Butterfly Twists/ MEGA / Vida Press
Jauno apavu reklāmas fotosesija notikusi aktrises piemājas pagalmā, pašai Ketrīnai iejūtoties modeles jomā.

Ketrīna Zeta-Džounsa apavu kolekciju izstrādājusi sadarbībā ar zīmolu „Butterfly Twists”. Par to, kā šī sadarbība aizsākusies, aktrise teic: „Man lidostā bija tik šausmīgi saberztas kājas no viena apavu pāra, ka es nespēju vairs paiet. Ejot es jau gandrīz raudāju.”

Viena no pasaules skaistākajām sievietēm Ketrīna Zeta-Džonsa pasākumā Londonā

gallery icon
5

„Es iegāju veikalā lidostā un nopirku „Buttefly Twist” kurpju pāri. Tā bija pirmā reize, kad sastapos ar šiem apaviem,” atceras Zeta-Džounsa.

„Kad sāku domāt par sadarbības iespējām savam zīmolam „Casa Zeta-Jones”, es nodomāju – ar ko gan es velētos sastrādāties? Kādas kurpes man patīk?”

Maiks Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa ar bērniem pirmizrādes vakarā Londonā

gallery icon
12

„Es vēlējos radīt kaut ko tādām sievietēm, kāda esmu pati – allaž skrienošām, braucošām, ejošām pastaigās ar suni, skrejošās pa veikaliem, strādājošām, kurām ir savas lietas darāmas. Un es iedomājos par „Butterfly Twists”.”

Ketrīnas Zetas-Džounsas interjera priekšmetu kolekcija

Aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa prezentē savu pirmo interjera priekšmetu kolekciju, kam dots nosaukums „Casa Zeta-Jones”.

gallery icon
9

„Man bija tik liels prieks strādāt ar viņiem, radīt un sadarboties. Es paņēmu to, ko viņi prot vislabāk, un radīju tajā visā savu.”

Ketrīna Zeta-Džounsa jaunos apavus slavē: „Tie ir vegāniem draudzīgi, super ērti, tos var sarullēt un ielikt mazā pleca somiņā. Tie ir tieši tik mazi!” Zeta-Džounsa atzinusi, ka nav ieinteresēta, lai uz apaviem būtu viņas vārds, un viņa ar tiem pelnītu lielu naudu. Viņai bijis svarīgi, lai šie apavi nemaksātu pārāk dārgi. Noteicošā bijusi kvalitāte un tas, lai apavi būtu pieejami jebkurai vidusmēra sievietei. Ketrīna vēlējusies radīt kurpīšu kolekciju, kas izskatītos dārgāka, nekā tā patiesībā ir.

foto: Ekrānuzņēmums

„Butterfly Twists” mājaslapā internetā šīs kurpes nopērkamas no 55 līdz 70 sterliņu mārciņām par vienu pāri.

Jauno apavu reklāmas fotosesija notikusi aktrises piemājas pagalmā, protams, pašai Ketrīnai iejūtoties modeles jomā.

Maikls Duglass un Ketrīna Zeta-Džounsa „Movies For Grownups Awards” ceremonijā

gallery icon
24