foto: AFP/Scanpix
"Sātana pielūgšana un seksuāla vardarbība" - Meraijas Kerijas māsa iesūdz tiesā māti un pieprasa kompensāciju par nodarīto
Slavenības
2020. gada 6. augusts, 15:35

"Sātana pielūgšana un seksuāla vardarbība" - Meraijas Kerijas māsa iesūdz tiesā māti un pieprasa kompensāciju par nodarīto

Jauns.lv

Meraijas Kerijas māsa iesūdzējusi tiesā māti, jo viņas dēļ sieviete bērnībā seksuāli izmantota, vēsta "Daily Mail". 57 gadus vecā Alisone Kerija apgalvo, ka māte piespiedusi veikt seksuālas darbības ar svešiniekiem, kad meitenei bija vien 10 gadu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Izdevums "The Sun" ziņo, ka sievietei esot bijis nevien jāpacieš seksuāla izmantošana, bet arī jānoskatās, kā to nodara citiem bērniem un jauniešiem nakts laikā, kad notikuši sātana pielūgšanas rituāli.

Zināms, ka Meraijas māsa agrāk strādājusi par prostitūtu un ir HIV pozitīva. Tiek uzskatīts, ka sieviete zaudējusi visus zobus un tagad izmisīgi vēlas tikt pie naudas, lai tos salabotu.

foto: ekrānuzņēmums no video
Alisone Kerija.

Tiesas prāvā atklājusies informācija arī par to, ka 70. gados māte mudinājusi vīriešus iesaistīties seksuālās darbībās ar Alisoni. Iepriekš intervijā 2018. gadā viņa apgalvoja, ka ģimenes loceklis agri rītos vedis viņu uz okultisma sapulcēm, kur sātana pielūdzēji pret viņu veikuši netiklas darbības.

"Briesmīgas lietas varētu notikt – lietas, kuras bērnam nekad nevajadzētu redzēt. Tur mani seksuāli izmantoja. Viņi pateica, ja to nedarīšu, vai ja pastāstīšu, kas notiek, viņi kaitēs Meraijai." 

Alisone apgalvo, ka vardarbība notikusi vairākus gadus. Notikušā dēļ viņa cietusi no pēctraumatiskā stresa, nemiera, depresijas, kas novedis pie narkotiku lietošanas, lai apspiestu atmiņas par piedzīvotajām šausmām.

Meraija Kerija koncertā

Meraija Kerija koncertā.

gallery icon
19

"Tagad tiek pieprasīti naudas līdzekļi kā kompensācija par milzīgiem psiholoģiskiem un fiziskiem bojājumiem, par garīgām sāpēm un ciešanām un tīši radītu emocionālu traumu," teikts tiesas paziņojumā.

Zināms, ka Alisone 2016. gadā strādāja par prostitūtu viesnīcā Ņujorkā, kad pieķerta policijas veiktā operācijā. Kā apgalvo policisti, Alisone reklamējusies internetā, izmantojot savas daudzu miljonu vērtās popzvaigznes māsas Meraijas Kerijas dziesmu tekstus.

Meraija Kerija nokritusies svarā

Meraija Kerija nokritusies svarā.

gallery icon
8

Drīz pēc tam Alisone "Daily Mail" publicētā video lūdza māsai finansiālu atbalstu. 2015. gadā Alisone, kas ciešot no narkotiku atkarības pēc iebrukuma mājā guva smadzeņu un mugurkaula traumu. Ar savu slaveno māsu Alisone bija zaudējusi kontaktu jau kopš 1991. gada.

Videoierakstā viņa sacīja: "Meraija, es tevi mīlu, un man izmisīgi vajag tavu palīdzību, lūdzu nepamet mani tā." Alisone tāpat apgalvojusi, ka strādājusi par prostitūtu pirms Meraija kļuva slavena, lai varētu pabarot ģimeni.  

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās