TV
2020. gada 5. augusts, 14:14

Ar jaunu sezonu pie skatītājiem šomēnes atgriežas seriāls “Viņas melo labāk”

Jauns.lv

Jau 17. augustā video satura platformā "Go3" un 24. augustā kanālā "TV3 Life" pie skatītājiem nonāks seriāla “Viņas melo labāk” jaunākā sezona, kas pārsteigs, aizraus un aicinās just līdzi jau iemīļoto varoņu attiecībām.

Kanālā "TV3 Life "seriāls būs skatāms no pirmdienas līdz ceturtdienai pulksten 14 un 20.30.

Jaunajā sezonā skatītājus sagaida atrisinājums jau septītajā sezonā aizsāktajam stāstam par unikālo gleznu, kuru iekāroja teju katrs no seriāla varoņiem, taču arī šosezon kādam veiksies vairāk, kādam  mazāk. Seriālā līdztekus jau iemīļotajiem aktieriem - Evijai Krūzei, Andrim Bulim, Laurim Dzelzītim, Elīnai Vānei, Mārim Bezmeram, Kristianam Kareļinam, Sarmītei Rubulei un citiem - gaidāma arī jaunu un košu tēlu pievienošanās, kurus lomas atveidos Mārtiņš Egliens, Imants Strads, Mārtiņš Brūveris, Karīna Lučiņina, Indra Briķe, Pēteris Gaudiņš, Inga Misāne-Grasberga, Līga Zeļģe.

“Kad uzsākām darbu pie kanāla "TV3 Life" izveides, bija skaidrs, ka tam nepieciešams lokāli radīts produkts, kas raksturotu šī kanāla būtību. Seriāls “Viņas melo labāk” ir otrs ilgspēlējošākais seriāls, kas ir radīts "TV3 Group" paspārnē un ir beidzamo gadu skatītākais pašmāju seriāls. Jaunā, nu jau astotā, sezona būs skatāma kanālā "TV3Life" sākot ar 24. augustu no pirmdienas līdz ceturtdienai. Paši nepacietīgākie skatītāji jauno epizodi varēs noskatīties pulksten 14, taču tiem, kas pa dienu nav pie TV ekrāniem, esam paredzējuši to demonstrēt tās pašas dienas vakarā pulksten 20.30 ar atkārtojumu nākamajā rītā pulksten 8. Mainoties skatītāju paradumiem, mums ir jāspēj adaptēties un pielāgot sava satura pieejamību ikvienam, jebkurā laikā, vietā un ierīcē. Tāpēc seriāls “Viņas melo labāk” jaunā sezonas sērijas pirms TV ētera ekskluzīvi "Go3" lietotājiem būs pieejamas jau nedēļu ātrāk, bet pēc TV ētera tās bez maksas varēs noskatīties digitālajā platformā "TV3 Play". Esam pārliecināti, ka šādā veidā ikviens seriāla cienītājs atradīs sev ērtāko laiku un vietu, lai sekotu līdzi jau labi zināmajiem un arī pavisam jauniem seriāla varoņiem," norāda TV3.

Par jauno sezonu:

Marija (Anete Krasovska) nokļūs neapskaužamā situācijā, pārdodot dārgo gleznas kopiju oligarham Borisam (Normunds Bērzs) un nu viņai būs nepieciešama tēva Māra (Andris Bulis) palīdzība, lai izkultos no šīs situācija. Marijai šajā sezonā sagaidāmi pavērsieni arī mīlas frontē - viņas un Arvja (Lauris Dzelzītis) attiecībām būs vairāki pārbaudījumi, pēc kuriem nekas vairs nebūs tā, kā agrāk…

Mārim (Andris Bulis) nāksies pacīnīties par savu jauno simpātiju Keitu (Laura Atelsone), jo viņas sirds joprojām nav brīva. Turklāt Māris, kā allaž, pieļaus kādu muļķīgu kļūdu, kas ceļu uz Keitas sirdi padarīs sarežģītāku.

Savukārt Marta (Evija Skulte) turpinās laimes meklējumus, pazaudējot tuvu draugu, viņa nekavēsies un atradīs sev jaunus piedzīvojuma biedrus - seriāla jaunos varoņus - brāļus Vovčiku (Mārtiņš Egliens) un Žani (Mārtiņš Brūveris).

Arī Robertu (Māris Bezmers) šīs sezonas laikā sagaida smagas izvēles – gan profesionālā ziņā, gan attiecībās! Jaunus pārsteigumus sagādās Baiba (Elīna Vāne) un Konstantīns (Kristians Kareļins), kuram arī beidzot nāksies pieņemt vīrišķīgu lēmumu - kurai dāmai uzticēt savu sirdi?

Viena no jaunās sezonas jaunajām varonēm būs Lelde (Karīna Lučiņina) – skaistumkopšanas salona īpašniece, kura aptīs ap pirkstu ne vienu vien varoni, kā arī nopietnais mācītājs Benedikts (Imants Strads), kuram bez sprediķiem baznīcā ir arī vairāki citi noslēpumi.