Slavenības
2020. gada 8. jūlijs, 13:55

Daiļās māsas Hadidas tagad dzīvos kaimiņos - abas supermodeles nopirkušas dzīvokļus Ņujorkā

Jauns.lv

Modeles māsas Bella un Džidži Hadidas katra sev nopirkusi pa greznam dzīvoklim Ņujorkā.

Džidži Hadidas dzīvoklis Ņujorkā

gallery icon
16

Aizvadīto divu gadu laikā māsas Hadidas ieguldījušas daudz līdzekļu nekustamo īpašumu iegādē Manhetenas rajonā Ņujorkā. Džidži Hadida jau 2018. gada decembrī samaksājusi 5,82 miljonus ASV dolāru par dzīvokli arhitektes Anabellas Seldorfas projektētajā ēkā. Tajā ir trīs guļamistabas un trīs vannasistabas. Kopējā dzīvojamā platība sasniedz 275 kvadrātmetrus. Dzīvoklim ir arī privāta 70 kvadrātmetru liela terase ar āra kamīnu un pilnībā aprīkotu virtuvi.

Šī māja pabeigta 2016. gadā, un tās būvniecībā izmantoti paši kvalitatīvākie materiāli un modernākais aprīkojums. Virtuvē ir marmora darba virsmas, bet flīzes ir holandiešu meistaru roku darbs.

Modele Džidži Hadida dodas uz makdonaldu

Amerikāņu modele Džidži Hadida ir viena no šā brīža pieprasītākajām modelēm pasaulē. Nesen viņa manīta Losandželosas (ASV) ielās. Šādi tērpusies ...

gallery icon
14

Dzīvojamajā zonā ir ieturēts tā sauktais atvērtais plānojums, savukārt saimnieku guļamistabai, kas atrodas augšstāvā, līdzās ir plaša istaba-garderobe, en-suite vannasistaba mirdz vienā marmorā, un tai ir apsildāmā grīda.

Džidži jau iepriekš piederēja viens dzīvoklis šajā ēkā. Divu guļamistabu un divu vannasistabu apartamentus par 3,97 miljoniem ASV dolāru viņa iegādājās 2015. gadā.

Nākotnē modele cer abus luksusa dzīvokļus apvienot vienā.

Bellas Hadidas dzīvoklis Ņujorkā

gallery icon
16

Savukārt Džidži māsa Bella Hadida iztērējusi 6,1 miljonu ASV dolāru par renovētu „penthouse” apartamentu iegādi. Pirkumu viņa veikusi aizvadītā gada nogalē. Dzīvokļa kopējā platība sasniedz 200 kvadrātmetrus, un tajā ir divas guļamistabas un divas vannasistabas.

Pati ēka, kurā atrodas šis dzīvoklis, ir vēsturiska. Tā celta 1877. gadā. Tikai 2016. gadā tajā izbūvēti luksusa klases dzīvokļi. Iespējams, tā rezultātā mājā aizvien ir saglabāti daudzi no tās sākotnējiem elementiem, to skaitā ķieģeļu griestu velves. Modernu papildinājumu skaitā ir zem kāpnēm izbūvēta speciāla telpa 100 vīna pudeļu glabāšanai, pēc pasūtījuma izstrādāts apgaismojums telpās un motorizētas žalūzijas guļamistabās.

Supermodele Bella Hadida ikdienā un modeles gaitās

gallery icon
128

Iebūvētie grāmatplaukti, kas krāsoti neitrālos toņos, piešķir dzīvojamajām telpām nomierinošu gaisotni. Saimnieku guļamistabā drēbju skapis ar stiklotām durvīm aizņem visu sienu. Dzīvoklim ir arī sava privāta jumta terase.

Modelei Bellai Hadidai misēklis ar tērpu

Modele Bella Hadida 2017. gada Kannu kinofestivāla atklāšanas vakaram izvēlējusies pēc pasūtījuma darinātu modes nama „Alexandre Vauthier” kleitu.

gallery icon
26