foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Mēļo par Samantas Tīnas un viņas Naura attiecību izjukšanu; runas komentē arī dziedātāja pati
Samanta un Nauris attiecības uzsāka pirms sešarpus gadiem.
Slavenības
2020. gada 12. jūlijs, 04:38

Mēļo par Samantas Tīnas un viņas Naura attiecību izjukšanu; runas komentē arī dziedātāja pati

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Šovbiznesa aprindās mēļo, ka izirušas dziedātājas Samantas Tīnas Poļakovas attiecības ar Iekšlietu ministrijas darbinieku Nauri Liepiņu, kas soctīklos sadaļā par attiecību statusu norādījis „brīvs”, tā raksta žurnāls "Kas Jauns".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Samanta Tīna laiku lokos

Samanta Tīna laiku lokos.

gallery icon
100

Ar Nauri Samanta satuvinājās pirms sešarpus gadiem, un šajā laikposmā mīļotais allaž ir bijis dziedātājas lielākais atbalsts kā sadzīvē, tā profesionālajās gaitās. Pāris allaž pozicionējis savu kopābūšanu kā harmonisku un saskanīgu, un pirms pāris gadiem pat uzjundīja vēsts, ka mīlnieki slepus saderinājušies, jo Samantas zeltnesī parādījās skaists gredzens, bet savā "Facebook" profilā viņa ierakstīja: "Mirklis. Brīnišķīgs, maģisks brīdis, kad divas dvēseles ir nolēmušas turpmāk lidot kopā!” Kad žurnālisti dziedātājai vaicāja, vai nudien piedzīvojusi bildinājumu, Samanta Tīna gan to kategoriski noliedza.

Arī tagad, kad jau kādu laiku dzirdamas runas, ka Samantas Tīnas un viņas dzīvesbiedra Naura ceļi šķiras, mūziķe pauž izbrīnu. "Jēziņ, kas šo burbuli jau ir kaut kur palaidis?! Nē, viss ir kārtībā. Tas ir kaut kāds sviests! Arī mana māsa brīnījās, ka Naurim feisbukā ir uzrakstīts, ka viņš ir brīvs! Nu, cilvēki mīļie, mēs neesam tie, kas feisbukā savu attiecību statusu norāda. Viņam šis statuss nekad citāds nav bijis, tāpat arī man. Pats interesantākais, ka neesat pirmie, kas man to jautā, un man ir diezgan interesanti... Bet varbūt es kaut ko nezinu. (Smejas.) Būs mājās runāšana! Nē, viss ir kārtībā, nav pamata satraukumam,” apgalvo Samanta Tīna.

Samantas Tīnas dziesmas "Still Breathing" prezentācija

2019. gada 29. novembrī tirdzniecības centrā "Riga Plaza" notika dziedātājas Samantas Tīnas jaunās dziesmas "Still Breathing" un tās videoklipa prezentācija.

gallery icon
110

Arī Nauris žurnālam noliedzis, ka attiecības ar populāro dziedātāju ir beigušās. "Nē, kāpēc tā vaicājat? Ir mazāk jāklausās cilvēku runas. Ik pa laikam kādam patīk izdomāt, lai dzīve interesantāka. Par soctīkliem runājot, mēs vispār nekad neesam akcentējuši, ka esam pāris. Mums tiešām viss ir brīnišķīgi!” apliecina Nauris Liepiņš.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās