Slavenības
2020. gada 29. jūnijs, 06:55

Viņi vēlas būt paraugs citiem - Britnija Spīrsa ar draugu nenoņem maskas pat pludmalē

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigzne Britnija Spīrsa publiskojusi fotogrāfiju sēriju, kurās abi ar draugu Semu Asghari redzami, atpūšamies liedagā. Pēc mājās izolācijā ilgi pavadītā laika pāris beidzot baudījis pludmales priekus. Taču pat tur abi nav šķīrušies no sejas maskām, par ko neizpratnē ir daudzi dziedātājas fani.

Britnija un Sems pat pludmalē, kur neviena nebija līdzās, nenoņēma sejas maskas. Faniem šķiet, ka abi mazliet „pāršāvuši pār strīpu”, šādi cenšoties atstāt labu iespaidu uz saviem sociālo tīklu sekotājiem pandēmijas laikā.

foto: ddp socialmediaservice / Vida Press

38 gadus vecā popzvaigzne padalījusies ar trīs fotogrāfijām, kurās ar draugu personīgo treneri Semu Asghari (26) atpūšas pludmalē Kalifornijā.

Visās fotogrāfijās pāris, kas ir kopā trīs gadus, nēsā sejas maskas, lai gan redzamības lokā nav neviena cita cilvēka. Tas fanos un sekotājos raisījis jautājumus, vai patiešām ir nepieciešama tik pārlieku liela piesardzība.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari 2019. gada septembrī

gallery icon
17

„Manuprāt, pludmalē var iztikt bez maskas,” raksta viens no sekotājiem.

„Sejas maskas ir jāņem nost...,” raksta otrs. „Hei, jūs taču esat pludmalē!”

„Kad neviena nav līdzas, masku likt nav nepieciešams,” komentē trešais.

Britnija Spīrsa un Sems Asghari apmeklē filmas “Once Upon A Time in Hollywood” pirmizrādes vakaru

gallery icon
31

Atbildot uz fanu reakciju, Sems Asghari paskaidrojis, ka neskatoties uz to, ka abi ievēro drošu sociālo distancēšanos un, iespējams, šajā brīdī maskas viņiem patiešām nebija vajadzīgas, abi tomēr izvēlējās tās likt, lai rādītu pozitīvu piemēru saviem sekotājiem.

„Šīs fotogrāfijas redzēs miljoniem sekotāju!” norādījis Sems. „Tāpēc labāk būt par labu paraugu.”

Ne visus fanus pārsteidz Britnijas un viņa drauga rīcība. Pēc Asghari sniegtās atbildes, vairāki ar to dalījušies savos sociālajos kontos un slavējuši pāra rīcību. Kāds abus pat nosaucis par „eņģeļiem zemes virsū”, kas turklāt esot ārkārtīgi apzinīgi un ar prātu izmantojot savu platformu, lai šādi nestu labumu apkārtējiem.

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas.

gallery icon
95

Kad viens no faniem izteicies, ka, visticamāk, pāris maskas noņēmis tūlīt pēc, kad bija iepozējis fotogrāfijām, kāds iebildis, kā arī šādā situācijā abu rīcība esot slavējama. Īpaši tāpēc, ka to dara pāris, kam ir tik daudz gados jaunu fanu.

„Tas nekas,” raksta Britnijas atbalstītājs. „Pludmale bija tukša. Pēc tam, kad bija beiguši fotografēties, viņi arī mierīgi varēja maskas noņemt, zinot, ka cilvēki skatīsies uz fotogrāfijām un secinās: ‘Britnija nēsā masku, man arī vajadzētu tā darīt.’”

Britnija Spīrsa un Sems Asghari

Britnija Spīrsa un Sems Asghari.

gallery icon
8