Slavenības
2020. gada 26. jūnijs, 07:02

Atklātībā nonāk video, kurā parādās pirmās nesaskaņas karaļnamā. Meganu “eskortē” no dārza svētku ballītes

Jauns.lv

Atklātībā nonācis video, kurā princi Hariju un Saseksas hercogieni Meganu “pavada prom” no dārza svētkiem Bakingemas pils pagalmā. Hercogienes pieļautā “rupjā kļūda” esot sākums visām turpmākajām nesaskaņām karaliskajā ģimenē. Der atzīmēt, ka Meganai šis bija pats pirmais publiskais pienākums, ko viņa pildīja īsi pēc kāzām ar princi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Šis video uzņemts prinča Čārlza 70. dzimšanas dienas svinībās Bakingemas pils dārzā, pasākums notika vien dažas dienas pēc Harija un Meganas kāzām. Tajā redzams, ka jaunlaulātie ļoti ātri pamet pasākuma vietu. Lēdija Kolina Kempbela savā topošajā grāmatā “Megana un Harijs: patiesais stāsts” (“Meghan and Harry: The Real Story”) raksta, ka Megana pieļāvusi kļūdu, kas “šokējusi” karaļnama dzīves apskatniekus.

Saseksas hercogiene Megana apmeklē dārza svētkus

Princis Harijs un viņa jaunā sieva Saseksas hercogiene Megana pārcēla medusmēnesi uz vēlāku laiku, lai varētu apmeklēt Bekingemas pils pagalmā ...

gallery icon
37

“Mēs visi sapratām, ka ‘tas neliecina neko labu’,” izdevumam “Daily Star” norādījusi Kempbela, atsakoties paskaidrot sīkāk par starpgadījumu, kuru apraksta savā grāmatā.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Princis Harijs ar sievu.

Video fragmentā, kas cirkulē sociālajos tīklos, redzams, ka princis Čārlzs pārtrauc Hariju sarunas laikā ar viesiem, kaut ko pačukst viņam ausī un ar žestu, visticamāk, dod mājienu, ka pārim laiks pasākumu pamest.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Karaļnama fani ir pārliecināti, ka pasākumā valdījusi sirsnīga atmosfēra.

Pēc tā Saseksas hercogi ātri atvadās no viesiem un viņus pavada prom no dārza svētkiem.

Kādā no ierakstiem sociālajos tīklos teikts, ka “Meganas uzvedība” bijusi pie vainas, kāpēc pārim lūgts pamest Bakingemas pils dārzu 40 minūtes pēc svinīgā pasākuma sākuma. Savukārt citi norāda, ka prom došanās iemesls esot bijis Meganas pašas lēmums, jo viņa jutusies “garlaikota”.

foto: CAMERA PRESS/ROTA / Vida Press
Faniem šķiet, ka šajā dienā nekas nav liecinājis par spriedzi. Uz to norādījusi sirsnīgā ķermeņu valoda.

Daudzi karaliskās ģimenes fani gan ir skeptiski noskaņoti par apgalvojumu, ka tajā dienā būtu valdījusi acīmredzama spriedze. Viņi norāda uz sirsnīgo ķermeņa valodu un sabučošanos ar Čarlzu un Kamillu, kad pāris devies prom.

Megana, Harijs un princis Čārlzs

gallery icon
12

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās