foto: ddp socialmediaservice / Vida Press
Komunicēt, strādāt ar sevi un būt neatkarīgam - tādi ir šovbiznesa zvaigžņu mīlas padomi
Bleika Laivlija un Raiens Reinoldss.
Slavenības
2020. gada 25. jūnijs, 06:38

Komunicēt, strādāt ar sevi un būt neatkarīgam - tādi ir šovbiznesa zvaigžņu mīlas padomi

Anita Sedliņa

Žurnāls "Kas Jauns"

Intensīva ikdiena, bieži komandējumi, skandāli, apkārtējo komentāri un baumas – slavenību romantiskā dzīve ir šķēršļu pārpilna. Žurnāls "Kas Jauns" aplūkojis profesionāļu jeb slavenību mīlas padomus.

Darbs ar sevi

Vils un Džada Pinketa Smiti

Holivudas slavenais aktieru pāris Vils Smits un Džada Pinketa Smita laulībā nodzīvojuši jau 17 gadu. Baumo, ka viņi atbalstot brīvās ...

gallery icon
18

Aktieru Vila Smita un Džadas Pinketas Smitas vairāk nekā 20 gadu laulības noslēpums, pēc Vila domām, ir šāds: „Ja ir kāds noslēpums, es teiktu, ka mēs nekad neesam strādājuši pie savstarpējām attiecībām. Darbs ir tikai individuāli ar sevi, un tā kļūstam labāki viens otram.”

Neatkarība ir svarīga

Popdīva Bejonsa un viņas lielākais atbalsts - vīrs Jay-Z

gallery icon
27

„Vēl pirms iepazinos ar vīru, biju neatkarīga. Esmu redzējusi, kā sieviete vai vīrietis, nav svarīgi kurš, nejūtas pašpārliecināts, un tad attiecības ir kā krātiņš. Pašvērtību nosaki tu pats, tev nav jābūt atkarīgam no tā, ko otrs par tevi saka un domā,” neatkarība esot iemesls, kāpēc mūziķe Bejonsa attiecībās ar Jay-Z esot laimīga.

Izprast vienam otru

foto: BACKGRID/ Vida Press
Elena Dedženeresa un Porša de Rosi.

Divpadsmit gadu laulība ir apliecinājums, kāpēc var ticēt TV raidījumu vadītājas Elenas Dedženeresas padomam: „Kad apprecējāmies, Porša de Rossi teica: „Ir lieliski būt mīlētai, bet ir svētīgi būt saprastai.” Un viņa mani saprot – tā ir labākā dāvana, kas man dzīvē ir dota.”

Atslēgas vārds ir komunikācija

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimene

Džastina Timberleika un Džesikas Bīlas ģimenē aug dēls Seilass, kurš pasaulē nācis 2015. gada aprīlī.

gallery icon
14

Holivudas klasiskā pāra – mūziķa Džastina Timberleika un aktrises Džesikas Bīlas – attiecībās esot viens noteikums. „Komunikācija, komunikācija, komunikācija. Spēt būt patiešām godīgam par to, kā jūties un ko vēlies. Līdz šim mums tas ir izdevies. Es negribētu sniegt padomus citiem, bet tā darām mēs,” atklājusi Džesika.

Laiks atsevišķi

Krisijas Tīgenas un Džona Ledženda brīvdienas Sardīnijā

Modeles Krisijas Tīgenas un mūziķa Džona Ledženda brīvdienas Sardīnijā.

gallery icon
21

„Mēs neesam kopā 365 dienas gadā. Ir jauki reizēm pateikt: „Ak Dievs, kā es ilgojos pēc tevis!”,” modele Krisija Tīgena, kas ir precējusies ar mūziķi Džonu Ledžendu, atklājusi laulības recepti.

Attiecības ir darbs

foto: BACKGRID/ Vida Press
Kristena Bella ar mīļoto Deksu Šeperdu.

Aktrise Kristena Bella izmanto sociālo tīklu "Instagram", lai jaunlaulātajiem dotu padomus: „Pēc desmit gadiem, kad dopamīna daudzums ir samazinājies, atcerieties: dzīve ir traks ceļojums. Un tā ir privilēģija doties ceļojumā ar partneri. Mīlēt kādu, neraugoties uz otra kļūdām, neveiksmēm, rakstura īpatnībām, ir visjaudīgākā lieta, ko vari darīt.”

Mīļotajam ir jābūt draugam

Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē

Aktieri Raiens Reinoldss un Bleika Laivlija 2019. gada 2. maijā Ņujorkā filmas "Pokemon: Detective Pikachu" pirmizrādē.

gallery icon
10

Aktrise Bleika Laivlija nevēloties, lai cilvēki domā, ka viņas attiecības ar aktieri Raienu Reinoldsu ir perfektas: „Saprotiet, lielākoties esmu viņā iemīlējusies.” Viņa pret vīru attiecoties kā pret „draudzeni”, un viņš pret viņu – kā pret „labāko čomu”.

Neaizmirst par sevi

Teilore Svifta triumfē amerikāņu mūzikas balvas ceremonijā

gallery icon
32

Mūziķe Teilore Svifta ir tik bieži bijusi romantiskās attiecībās, ka no tām ir arī kaut ko iemācījusies: „Manuprāt, ikvienam būtu veselīgi pāris gadu padzīvot bez romantikas un randiņiem. Tikai tādēļ, lai saprastu sevi. Vienatnē esmu domājusi, pārbaudījusi un izpētījusi, kā pati spēju risināt lietas, un tas nebūtu noticis, ja es būtu fokusējusies uz kāda cita emocijām un kāda cita darbu grafiku.”