Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas filmēšanas aizkulises

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas filmēšanas aizkulises.

gallery icon
Slavenības
2020. gada 25. jūnijs, 05:37

FOTO: kamēr draudzene netiek mājās no Ēģiptes, jokdaris Fredis tepat Latvijā atlaiž grožus

Vita Zvaigznīte

Žurnāls "Kas Jauns"

Skat, kādās pikantās epizodēs Latvijā pieķerts Andris Freidenfelds (59) jeb Fredis, kamēr viņa ilggadējā draudzene Amala Agnese Vīksniņa iestrēgusi Ēģiptē!

Jāņu rītā Latvija modās ar gada sākumā popularitāti ieguvušā seriāla "Lielie Muļķi" jauno sezonu, kas, tāpat kā pirmā, skatāma platformā "Shortcut". Nu ierastajai kompānijai – Lielo Muļķu mēram Alnim, Garajam, Egīlam, Rainītim un citiem – pretī stāsies Mazo Muļķu kompānija ar Andri Freidenfeldu (ciemata mēra Mada Medņa lomā) priekšgalā. Jāpiebilst, ka Freidenfelda tēlu pavada visai kolorītas personas, kas izmeklētas no zināmāko influenceru vidus. Tā pie lomas tikusi Beāte Bērziņa jeb interneta vidē zināmā Beta Beidz, Elīna Pakalne – viena no divām "TikTok" zvaigznēm, kas pazīstamas ar vārdu "Latvian Sisters", – un Jana Bruka.

Seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas prezentācija

2020. gada 10. jūnijā pasākumu norises vietā "Tu jau zini Kur” notika seriāla "Lielie Muļķi" otrās sezonas prezentācija.

gallery icon

Lai kādas intrigas tiktu vītas starp abiem Muļķu ciemiem, šķiet, kolorītākās epizodes žurnāls "Kas Jauns" lūkojis filmēšanas laukumā kinopilsētiņā "Cinevilla" un seriāla atklāšanas pasākumā Rīgā, Tallinas kvartālā. Par to parūpējās skandalozā blogere Yana Bruk, kas savus sekotājus ieradusi priecēt ar pikantiem un provokatīviem kadriem iz savas dzīves. Šoreiz viņai pa ceļam gadījās Fredis. Un neizskatījās, ka slavenajam šovmenim kaut kas būtu pret šādu scenāriju… Skūpsts šķita gana īsts un ievērības cienīgs atrādīšanai plašākam lokam.

foto: Mārtiņš Ziders
Oho! Fredis, pēc ilgiem laikiem un pierunāšanas atgriezies ekrāna darbā, laiku velti netērē un jau pirmajā filmēšanās dienā ļaujas pikantām ainām ar Janu Bruku. Loma tikusi arī Betai Beidz.

Ierasts, ka Fredi gan dzīvē, gan uz skatuves līdz šim valdzinājusi grupas "Fandango" vadītāja un dejotāja Amala Agnese Vīksniņa, bieži būdama viņa horeogrāfe un priekšnesumu daile. Kā zināms, Agnese teju no gada sākuma dzīvo Ēģiptē, izbaudot saules, virtuves un ūdens sporta priekus. Sākoties ārkārtējam stāvoklim, Agnese netrakoja ar atgriešanos Latvijā, bet pieņēma lēmumu nogaidīt Ēģiptē nirēju un sērferu paradīzē Dahabā.

Agnese Vīksniņa Ēģiptē

Agnese Vīksniņa Ēģiptē 2020. gada pavasarī.

gallery icon

Skaidrojot, kā tas nākas, ka Agnese uz Ēģipti devusies viena, Fredis intervijā žurnālam "Rīgas Viļņi" atklāja, ka atsevišķi ceļojumi abiem ir ierasti: „Parasti mums ir tā, ka vasarā vai rudenī kaut kur aizbraucam kopā, bet ziemu un agrīno pavasari, kas viņai ļoti nepatīk, Agnese pārlaiž vai nu Indijā, vai Ēģiptē, kā tagad.” Fredis priecājas, ka Agnese šoreiz nav aizbraukusi uz Indiju, jo tad viņam nāktos uztraukties vēl vairāk. „Neziņa kā kara stāvoklī: viņa tur, Dahabā, es – šeit. Bet ceram, ka mājupceļš ir jau tuvu,” par pārdzīvoto pēdējos mēnešos izteicies Fredis.

Andris Freidenfelds ar draudzeni Agnesi Vīksniņu “Positivus 2016” festivālā

gallery icon

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" dubultnumurā!