Pamela Andersone un Adils Rāmī

gallery icon
Slavenības
2020. gada 22. jūnijs, 10:11

Pamelai Andersonei ar kādreizējo draugu sekss bijis “12 reizes naktī”

Jauns.lv

Francijas futbolista Adila Rāmī bijušais komandas biedrs Aleksandrs Kokorins izpļāpājies medijiem, ka draugs esot lielījies - viņam ar aktrisi un modeli Pamelu Andersoni sekss bijis 12 reizes naktī.

Adils Rāmī (34) ar seksbumbu Pamelu Andersoni (52) bija kopā divus gadus, līdz bijusī „Pludmales patruļas” zvaigzne 2019. gadā šīs attiecības pārtrauca. Viņa 2018. gadā esot noraidījusi Adila Rāmī bildinājumu.

Taču viss nemaz neesot bijis tik slikti. Saskaņā ar Krievijā dzimušā futbolista un Rāmī kolēģa Aleksandra Kokorina teikto, francūzim un kanādietei abu kopābūšanas laikā bijušas ļoti veselīgas attiecības guļamistabā.

foto: Dmitry Feoktistov/TASS/All Over / Vida Press
Aleksandrs Kokorins.

Kokorins šo atklāsmi paudis "YouTube" video čatā ar ukraiņu futbolistu Oleksandru Alijevu. „Rāmī mums pastāstīja interesantas lietas par Pamelu Andersoni,” viņš izteicies.

„Protams, ka visus interesēja, kādas ir viņu attiecības gultā. Rāmī atzina, ka Pamela bijusi vislabākā sieviete, kāda viņam jebkad dzīvē bijusi. Viņš teica, ka abiem ar Pamelu sekss bijis 12 reizes naktī.”

Mūžam jaunā Pamela Andersone

gallery icon

Pamela no futbolista izšķīrās pērn, paziņojot, ka viņš ir „monstrs” un visas viņu attiecības bijušas „lieli meli”. Seksbumba bija atklājusi drauga neuzticību.

Aktrise, modele un aktīviste par savu lēmumu izbeigt romantiskās attiecības pavēstīja emocionālā ierakstā savā “Instagram” kontā, kur detalizēti izklāstīja par to, kas noticis. Pamela savu draugu nosaukusi par “monstru”, kurš dzīvojis “dubultu dzīvi”, jo esot paralēli uzturējis attiecības ar savu bijušo sievieti – un, iespējams, arī citām.

Pamela Andersone ar dēlu Dilanu Ņujorkas modes nedēļā

gallery icon

Bijusī “Playboy” modele rakstīja, ka pēdējie divi viņas dzīves gadi bijuši vieni vienīgi “lieli meli” un viņa jutusies “sagrauta”, uzzinot par drauga neuzticību.

“Viņš mēdza jokot par citiem spēlētājiem, kuriem esot draudzenes, kas mīt dzīvokļos netālu no viņu sievām,” rakstīja Andersone. “Viņš sauca šos vīriešus par monstriem. Taču šis ir vēl sliktāk. Viņš meloja visiem. Kā gan ir iespējams tā kontrolēt divu sieviešu sirdis un prātus? Esmu pārliecināta, ka bija vēl arī citas. Viņš pats ir monstrs.”

Pamelas Andersones sirds bija pilna. Pēc tam, kad publiskojusi šo ierakstu “Instagram” vietnē, viņa turpināja atklāt dažādas attiecību nianses sava ieraksta komentāru sadaļā.

Kādā no tiem viņa atklāja, ka jau agrāk gribējusi saraut attiecības ar Rāmī, jo viņš uzvedies kā tirāns, cenšoties visu kontrolēt. Lai gan Andersone vēlējusies aiziet desmitiem reižu, viņam vienmēr izdevies atgūt viņas uzticību.

Pamelas Andersones un Tomija Lī kopdzīves ainiņas

Modeles un aktrises Pamelas Andersones un mūziķa Tomija Lī kopdzīves ainiņas,

gallery icon

“Ikreiz viņš mani vajāja, sakot, ka nomirs bez manis,” rakstīja Pamela.

“Playboy” zvaigzne ļāvusi noprast, ka pati cietusi no drauga rokas. “Viņš daudzkārt ir mani sāpinājis un man draudējis,” viņa norādīja.

Pamela Andersone atpūšas kūrortā ar otro reizi apprecēto vīru Riku Salomonu

"Pludmales patruļas" zvaigzne Pamela Andersone atpūšas Sentropēzas kūrortā Francijā ar vīru Riku Salomonu. Pāris otrreiz apprecējās šā gada janvārī.

gallery icon

Pamela Andersone apgalvo, ka visi viņas tuvinieki – to skaitā dēli – ir “vīlušies” Adilā Rāmī.

“Narcisi nemainās. Sociopāti nemainās. Es mukšu, ko kājas nes. Es vienmēr esmu iestājusies par patiesību un taisnību,” rakstīja Pamela. “Šis ir mans ļaunākais murgs… Esmu laimīga, ka zinu patiesību. Kaut arī ellišķīgi sāp.”

Šā gada sākumā seksbumba apprecējās piekto reizi, bet pēc 12 dienām izšķīrās. Viņas vīrs bija filmu producents Džons Peterss (74). Šoreiz tas bijā šķirtais vīrs, kurš žēlojas, ka Andersone viņu izmantojusi.

Pamela Andersone dodas apciemot mīļoto Džuljenu Asanžu

Bijusī seriāla „Pludmales patruļa” zvaigzne Pamela Andersone devusies uz Ekvadoras vēstniecību Londonā, kur jau piecus gadus ieslodzīts „WikiLeaks” dibinātājs Džuljens ...

gallery icon

"Nav lielāka muļķa par vecu muļķi," atzina Peterss. Vīrietis atklāj, ka bildinājums izskanējis tieši no aktrises puses, turklāt viņa savu vēlmi apprecēties pavēstījusi īsziņā.

"Ir lieki teikt, ka brīdī, kad viņa man atrakstīja, ka grib precēties, es jutos kā sapņa piepildījumā. Neskatoties uz to, ka jau biju saderinājies ar citu sievieti, un viņa pat grasījās ievākties pie manis," stāsta Peterss. Producents un bijušais slavenību frizieris stāsta, ka Andersone viņu izmantojusi naudas dēļ.

Pamela Andersone jautrā omā pamet klubu

Paparaci pieķēruši aktrisi Pamelu Andersoni, kad viņa jautrā omā dodas prom no kāda bāra Londonā 2017. gada pavasarī.

gallery icon

"Es viņas dēļ pametu visu," viņš atklāj. "Viņa bija sakrājusi rēķinus 200 000 dolāru apmērā un nespēja tos apmaksāt, tāpēc es to izdarīju, un šī ir pateicība, ko viņa man sniedza."

Uz medijos izskanējušo informāciju par bijušā vīra finansiālo izmantošanu atbildējuši Andersones pārstāvji: "Šie apgalvojumi ir ne tikai pilnīgi safabricēti, bet arī muļķīgi.”

Gan Andersonei, gan Petersam šī bija piektā laulība. Pamelas vīru "sarakstā" ir mūziķi Tomijs Lī un Kid Rock, kā arī pokera spēlmanis Riks Solomons, ar kuru pie altāra aktrise devās pat divas reizes.