foto: James Veysey/Shutterstock/ Vida Press
Prinča Harija tante paskaidro, kāpēc Meganai neizdevās iedzīvoties karaliskajā ģimenē
Grāfiene Sofija un hercogiene Megana.
Slavenības
2020. gada 11. jūnijs, 03:48

Prinča Harija tante paskaidro, kāpēc Meganai neizdevās iedzīvoties karaliskajā ģimenē

Jauns.lv

Karalienes Elizabetes II jaunākā dēla prinča Edvarda sieva Veseksas grāfiene Sofija pastāstījusi, ko viņa domā par prinča Harija un viņa sievas Meganas aiziešanu no karaļnama.

Grāfiene Sofija un hercogiene Megana

gallery icon
17

Veseksas grāfiene Sofija intervijā izdevumam „The Sunday Times” ļāvusi noprast, kāpēc, viņasprāt, Megana bijusi spiesta pamest karalisko ģimeni.

Princis Edvards un grāfiene Sofija ar bērniem

gallery icon
29

Prinča Edvarda sieva devusi mājienu, ka pie lielajām problēmām, visticamāk, vainojamas Harija un Meganas pārāk sasteigtās laulības.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

Grāfiene Sofija uzskata, ka Meganai līdz kāzām bijis pārāk maz laika, lai adaptētos jaunajā, sev neierastajā vidē, kas dzīvo pēc pavisam citiem likumiem un noteikumiem, nekā parastā tauta.

Rīgā viesojas britu princis Edvards un grāfiene Sofija

gallery icon
19

Kā atzinusi Sofija, viņai ir tuvas un saprotamas problēmas, ar kurām nācies saskarties Meganai. Arī viņa pati nav aristokrāte, viņas vecāki piederējuši vidējai šķirai.

Hercogienes Megana un Ketrīna piemiņas dienas pasākumos Londonā 2019. gadā

gallery icon
24

„Man bija doti pieci gadi, lai es pierastu pie jaunās situācijas, neskaitot vēl sešus saderināšanās mēnešus ar Edvardu. Turklāt pēdējo pusgadu es nodzīvoju Bakingemas pilī...” – atminas Sofija. Tajā pašā laikā Harijs, neņemot vērā brāļa Viljama brīdinājumus, bildināja Meganu tikai nedaudz vairāk kā gadu pēc abu pirmās tikšanās.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

„Mēs centāmies palīdzēt Meganai, mēs ar Edvardu vienmēr cenšamies atbalstīt jaunienācējus ģimenē,” pastāstījusi grāfiene. Kā izrādās, Sofijai izdevies sadraudzēties ar Meganu pēc tam, kad Saseksas hercogu pāris no Kensingtonas pils pārcēlies uz dzīvi Vindzorā. Tad viņi kļuvuši princim Edvardam un grāfienei Sofijai gandrīz kaimiņi. Veseksas hercogu savrupnams atrodas nieka 10 jūdžu attālumā no Harija un Meganas jaunajām ģimenes mājām Frogmoras kotedžas.

Hercogiene Megana ar dēlu viņa 1. dzimšanas dienā

gallery icon
17

Taču Sofijai nākas atzīt, ka diemžēl ar viņas palīdzību izrādījies par maz. „Protams, Harijs ļoti mīl Meganu un ir gatavs sekot viņai jebkur. Man atliek tikai cerēt, ka par spīti visam, viņi tomēr būs laimīgi...,” izteikusies Sofija, nespējot noslēpt savas raizes par karalienes mazdēla un viņa sievas nākotni.

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37

Lai gan par grāfieni Sofiju mediji runā ievērojami mazāk nekā par citiem karaliskās ģimenes pārstāvjiem, zināms, ka aizvadītajā gadā prinča Edvarda sieva izpildījusi 236 karaliskos pienākumus. Tas ir vairāk nekā Kembridžas, Saseksas un Kornvolas hercogienes, un pat vairāk nekā princis Viljams!

Grāfienes Sofija un princis Edvards apprecējās 1999. gadā.

foto: Shutterstock/ Vida Press
Princis Edvards un Sofija Rīsa-Džounsa kāzu dienā.