foto: Juris Rozenbergs
Jaunā mākslas projektā apvienojas Linda Mūrniece, Juris Hiršs un Mārtiņš Ruskis
Linda Mūrniece.
Mūzika
2020. gada 26. maijs, 14:15

Jaunā mākslas projektā apvienojas Linda Mūrniece, Juris Hiršs un Mārtiņš Ruskis

Jauns.lv

3. jūnijā viesnīcā "Hotel Roma" notiks tikšanās jaunā mākslas formā - ar Lindu Mūrnieci, dziedošo aktieri Juri Hiršu un jauno talantīgo dziedātāju Mārtiņu Ruski.

Tā būs programma, kurā varēs ieklausīties gan dažādās pārdomās, gan skaistās dziesmās. Pirmā no ciklam izvēlētajām personībām ir Linda Mūrniece - "Hotel Roma" vadītāja vienmēr spējusi būt atklāta un tieša savos viedokļos un pārliecībās. Ne tikai runās, bet arī darbos. Tieši tādēļ daudziem Lindas atziņas varētu noderēt tieši šajā - pārmaiņu - laikā.

"Man šis laiks, kā visiem, ir pārmaiņu un izaugsmes laiks. Gan darbā, gan arī privātajā dzīvē. Tikšanās ar cilvēkiem man ir iedvesma, ko saņemu no katra, ko satieku," stāsta Linda Mūrniece, kura laipni piekritusi Jaunā muzikālā teātra uzaicinājumam veidot tiešraides sarunu, pieņemot to kā vēl vienu izaicinājumu.

Kā vienu no sarunu biedriem uz skatuves Linda Mūrniece izvēlējās Nacionālā teātra aktieri Juri Hiršu, kurš pazīstams arī kā dziesminieks un populāru TV seriālu aktieris.

Juris Hiršs dalās ar savu pieredzi: "Šis laiks pārbauda mūsu attiecības. Kādi mēs esam - cik uzticīgi sievai, bērnam, profesijai. Daudziem nepatīk, bet tā tas ir. Tas ir arī finansiāls pārbaudījums. Tā tas Kungs mūs pārbauda. Tālāk savu izvēlēto ceļu ies tikai stiprie. Mēs visi esam ļoti sociālas būtnes. Visi cilvēki ir ārkārtīgi līdzīgi. Vīrieši un sievietes ir tik ļoti līdzīgi. Vēlmes ir tādas pašas vieniem un otriem. Es kā jau sociāla būtne esmu izvēlējies profesiju, lai tiktos ar cilvēkiem un runātu ar viņiem. Manā gadījumā - caur mākslas valodu."

Tiešraides koncertā laipni piekrita piedalīties arī Raimonda Paula atzinību guvušais dziedātājs Mārtiņš Ruskis.

Mārtiņa Ruska un Raimonda Paula albuma "Piparmētru tēja" prezentācijas koncerts

2020. gada 15. februārī VEF Kultūras pilī izskanēja dziedātāja Mārtiņa Ruska un maestro Raimonda Paula dziesmu albuma "Piparmētru tēja" prezentācijas ...

gallery icon
46

Viņa zemo un samtaino balss tebru iemīlējis ļoti plašs skatītāju loks, un arī viņš izpildīs vairākas Lindas izvēlētās dziesmas. "Tikšanās ar cilvēkiem, muzicēšana ir tas, kas man visvairāk pietrūkst un ar nepacietību gaidu katru kaut mazāko iespēju darīt to, ko mīlu visvairāk," stāsta Mārtiņš.